Ajánlatkérés
1 órán belül megküldjük ajánlatunk!

Wellness & Spa szolgáltatások

Kedves Vendégeink, kérjük, hogy már érkezésük előtt szíveskedjenek időpontot foglalni, hogy az Önöknek a lehetőségek szerinti legideálisabb időpontot tudjuk biztosítani.

Wellness & Spa szolgáltatások (6 db)
Egy kellemes kádfürdő garantáltan segít Önnek is ellazulni.
Luxory hidromasszázs
A Luxury kádban a víz alatti fúvókákon beáramló víz és levegő pezsegve egyesül, a pulzáló örvénymasszás különlegesen frissítő hatású. Időtartam: 20 perc.
2 500 HUF
/20 perc
SPA-Dermalife Infrakapszula
Elsődleges célja az alakformálás és a cellulit csökkentés, ugyanakkor a következő jótékony hatásokkal is bír: fogyasztó, méregtelenítő, stresszoldó, fiatalító, fájdalomcsökkentő, egészségjavító és energetizáló. A rendszer lényege az infra szauna, a gőz, a hagyományos hő, a LED technológiás fényterápia kombinációjában rejlik, mely kiegészül vibrációs masszázzsal. Ezen technológiák önmagukban is hatékony terápiás eljárásokat jelentenek, azonban egyidejűleg történő kombinációjuk segítségével felejthetetlen élményt és eredményt nyújthatunk Vendégeink számára. Időtartam: 30 perc.
3 400 HUF
/30 perc
Vichy zuhany
Vitalizáló egész testi zuhany, mely serkenti a vérkeringést, növeli az oxigén bejutását, a belső szervek, valamint a bőr méregtelenítéséhez és salaktalanításához vezet. Időtartam: 20 perc.
2 100 HUF
/20 perc
Szolárium
A lebarnult bőr magabiztosabb, egészséges megjelenést biztosít. A szoláriumozás serkenti a szervezet teherbíró képességét, valamint D-vitamin stimuláló hatása van. Időtartam: 6 perc.
600 HUF
/6 perc
Gépi lábmasszázs
Átmozgatja a láb izmait, serkenti a vérkeringést. Időtartam: 10 perc.
500 HUF
/10 perc
Halpedikűr
A doktor halak által nyújtott mikromasszázs relaxáló hatást eredményez. A hagyományos mechanikai reszelők helyett egy természetes bőrpuhító módszer, mely különleges élményt nyújt.
4 000 HUF
/20


Letöltések
Masszázs kalauz

Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Közösségi oldalak