Ankunft:
Abreise:
Rabatt-Code:
Schliessen
Erlebnisbecken, Heilbad, Kneipp- Tretbecken, Saunas, Dampfkabine, Sommerterrasse
Ankunft:
Abreise:
Rabatt-Code:

Értékelések

4.6
nagyon jó
118 értékelés alapján
Szállodánkat vendégeink elutazás után értékelték. Ezeket az értékeléseket olvashatják itt.
Nagyon jól éreztük magunkat, a szálloda tiszta, barátságos munkatársakkal.az ellátás is nagyon jó volt, kiváló és finom ételekkel, udvarias kiszolgálással.Kellemes pihenést jelentett 6 éjszakát töltöttünk ott. Köszönjük
Zelenák család
-----
CSALÁDI utazás,
24 April 2018
gyermekekkel (unokákkal) ideális pihenési lehetőség, kicsiknek és nagyoknak is - egyrészt maga a wellness részleg nagyon jó, másrészt a mókaland - még animátor nélkül is - rengeteg társasjáték, lego, stb - mindenkinek ajánlani tudom.
Éva (59 éves)
-----
CSALÁDI utazás,
24 April 2018
Nagyon jól éreztük magunkat!Ötletes,hogy utazás előtt felhívták a figyelmet a gyógyászati időpontkérésre,amit el is küldtek részünkre.Kedves figyelmesség:TV bekapcsolásakor a névre szóló üdvözlés.Harmadik alkalommal voltunk itt.Öt év után tértünk ismét vissza,amit nem bántunk meg!!
Nyugdíjas házaspár
-----
CSALÁDI utazás,
15 April 2018
Jó közlekedés mellett, mégis távol a város zajától kellemes, pihentető napokat lehet eltölteni. A nem túl nagy, mégis számos szolgáltatást nyújtó wellness részleg tökéletes lehetőséget nyújt a feltöltődésre.
Krisztina
-----
CSALÁDI utazás,
12 April 2018
Már több mint 5 éve járunk ide évente többször, a legjobb családbarát szálloda ár érték arányban az országban. Különösen kiemelném a gyermek foglalkozásokat és a személyzetet, akik végtelen türelemmel és kedvességgel foglalkoznak a gyerekekkel.
Zsolt
-----
CSALÁDI utazás,
9 April 2018
Normál verzió Mobil verzió