Szobafoglalás / ajánlatkérés
Hotel Aquarell
Érkezés:
Elutazás:
Vendégek:
2 felnőtt
Felnőtt:
Gyermekek:
Promóciós kód:
Bezár

Értékelések

Szállodánkat vendégeink elutazás után értékelték. Ezeket az értékeléseket olvashatják itt.

4.6

1030 értékelés alapján

69%(710 db értékelés)
25%(261 db értékelés)
5%(54 db értékelés)
0%(4 db értékelés)
0%(1 db értékelés)
Szuper kiszolgálás!
SeremetCsaládi utazás2020-07-05 16:02:38
9 éve rendszeres visszatérő vendégei vagyunk a szállodának,volt, hogy egy évben 2-3 alkalommal is voltunk.Jó lehet pihenni kikapcsolódni,közel van Pesthez. legutóbb 4 napot voltunka szállodában 1 héttel ezelőtt. Pozitív, hogy jók a medencéik,tiszta,a személyzet kedves,segítőkész,udvarias. A Tv-ket nagyobbra cserélték. A szobában soha nem hagyunk rendetlenséget,koszt magunk után,és ami most a vírushelyzet kapcsán meglepett,hogy az első nap láttunk szobalányokat takarítani,utána nem. Pedig ilyenkor főleg a fürdőszoba,wc takarítás fontos lenne.Hozzá kell tegyen tiszta a szálloda. Amit még megjegyeznék az a reggeli,és vacsora. A reggeli 3 napon keresztül ugyanaz volt. Amikor valami elfogyott a vendégnek kell rákérdezni, hogy van-e még. A szálloda honlapján van egy kb.5 perces promó fim,ahol nézve a reggeli,és vacsora választékot,köszönő viszonyban sincs a választékkal. Jó lenne azokat látni a kínálatban. Több tejtermék,hidegkonyhai kínálat,saláták,stb. Ami a szobát illeti,a matracok,párnák megértek a cserére. Összességében jó a véleményünk,továbbra is tervezzük a visszatérést Önökhöz.
DodóCsaládi utazás2020-07-01 22:12:06
Budapesthez közel található, jó ár-érték arányú, ideális wellness szolgáltatásokkal. A medencék a szobák számához viszonyítva elég nagyok, gyógyvíz, jakuzzi és élménymedence van, a víz hőmérséklete nagyon kellemesen meleg mindig. Nagyon kellemes kerékpárút indul a szállodától. Itt mindig jól érezzük magunkat.
R. MiklósCsaládi utazás2020-07-01 16:29:46
A szállodát a medencék változatossága miatt választottuk hosszúhétvégénkre, jó választás volt. A konyha meglepően jó, minden étkezés alkalmával remek volt a válszték, minden finom volt amit kóstoltunk. A balkonos szoba tágas és világos volt, a zuhanyajtó kicsit furcsán működött, de megbírkóztunk vele. Összességében nagyon jó élmény volt.
MelindaCsaládi utazás2020-07-01 12:29:23
Előszőr voltunk itt nagyan szinvonalas a személyzet udvarias mosólygós segítőkész. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, aki még nem volt itt akkor menjen!!!!! 35 éves házassági évforduló alkalmábol leptem meg a feleségemet
H. SándorRomantikus utazás2020-06-30 17:27:10
Kellemes időtöltés.
FerencCsaládi utazás2020-06-30 14:46:55
A szalloda szolgaltatasaival kapcsolatban maximalisan elegedett voltam. A szemelyzet kedvesseget kulon kiemelném
Amadeo WatsonEgyedülálló utazás2020-06-30 13:53:18
Igaz csak egy hétvégét tudtunk lenni de fantasztikus volt nagyon jol éreztük magunkat. Biztos hogy törzs vendégek leszünk :)
Zsuzsi és kisfiam KevinCsaládi utazás2020-06-30 13:34:10
Jó,ajánlom.
ZsoltCsaládi utazás2020-06-30 12:42:29
Szép, tiszta, kényelmes szálloda rengeteg szolgáltatással. Sajnos a TV és az internet nem megfelelő. Kevés és rossz minőségű tv csatorna, lassú internet.
KareszCsaládi utazás2020-06-30 11:26:45
Elégedett, visszajáró vendégek vagyunk.
ZsuzsaCsaládi utazás2020-06-28 13:39:52
Átjárhatóság a strandra. Személyzet a wellness bárba és szívesebben megyek vissza.
Csiga ÁrpádÜzleti utazás2020-06-27 11:19:27
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vandégünk!

Nagyon szépen köszönöm az értékelését és visszajelzését, hihetetlenül nagy öröm számunkra, hogy Aquarell Hotelt választotta, valamint idejét nem sajnálva értékelt minket. Öröm azt látni az értékeléséből, hogy teljes mértékben meg volt velünk elégedve, őszintén reméljük, hogy csodálatos élményekkel gazdagodott nálunk! Bízom benne, hogy legközelebb is minket választ és hamarosan ismét üdvözölhetjük Önt szállodánkban.

Üdvözlettel,
Aquarell Hotel Management
Köszönünk szépen mindent. Jól éreztük magunkat. A szauna szeánszt aki teheti, próbálja ki.
Ivády EszterBarátokkal utazás2020-06-24 12:36:57
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Véndégünk!

Először is engedje meg, hogy megköszönjem, hogy a Aquarell Hotelt választotta, másrészt nagy örömömre szolgál, hogy értékelte a szállodánkat. Jó érzés látni, hogy elégedetten távozott tőlünk! Reméljük a közeljövőben ismét minket választ!

Üdvözlettel,
Aquarell Hotel Management
Évek óta visszajáró vendégek vagyunk. Most is mindennel maximálisan megvoltunk elégedve.
Visszatérünk újra!!!
BedeCsaládi utazás2020-06-23 11:16:59
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégünk!

Szeretnénk megköszönni kedves visszajelzését az Aquarell Hotellel kapcsolatosan! Remek, hogy tökéletesen megfeleltünk várakozásainak és meg volt elégedve hotelünkkel minden téren. Egész személyzetünk nevében mondhatjuk, hogy bízunk a mielőbbi viszontlátásban!

Üdvözlettel,
Hotel Aquraell Management
Megszokott minőség immár sokadik alkalommal.
IstvánCsaládi utazás2020-06-21 16:14:25
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégünk!

Engedje meg, hogy megköszönjük az Ön kedves értékelését a mi szeretett Aquarell Hotel hotelunkról. Nagyon örülök, hogy maximálisan meg volt elégedve a szállodánkkal. Reméljük, lesz még alkalmunk újból vendégül látni Önöket, addig is minden jót kívánunk!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Kiváló ételek, megfelelő nagyságú medencék,kedves személyzet,tökéletes vízhőfok.
Korka ÉvaCsaládi utazás2020-06-19 14:33:54
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégünk!

Nagyon szépen köszönöm, hogy a mi csodás Aquarell Hotel szállodánkat választották. Továbbá igazán hálás vagyok azért is, hogy az idejét nem sajnálva értékelt és véleményezett bennünket. Köszönjük, hogy kiemelte a csodás fürdő részleget, a finom ételeinket és a kedves személyzetünket. Reméljük, pozitív tapasztalataik visszacsalogatják majd Önöket hozzánk!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nagyon jól éreztük magunkat a vírushelyzet feloldását követő első hétvégén.
FerencCsaládi utazás2020-06-17 09:18:06
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégünk!

Köszönjük, hogy megosztotta velünk, és az online közösséggel kedves véleményét a Hotel Aquarellről! Örömünkre szolgál azt látni, hogy kellemes élményekkel gazdagodott szállodánkban, és hogy elégedett volt szolgáltatásainkkal. Nagyon hálásak vagyunk kedves értékeléséért, reméljük, hogy legközelebb is minket választ majd, ha Cegléden jár!

Üdvözlettel,
Hotel Management
Hosszabbitottunk egy napot a párommal, nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük!
EdinaRomantikus utazás2020-06-14 11:09:41
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégünk,

Köszönjük, hogy időt szánt a Hotel Aquarell értékelésére. Fantasztikus látni, hogy elégedett volt a nálunk töltött pihenésével. Remek lenne viszont látni!

Üdvözlettel,
Hotel Management
Kellemes hely. Később vissza megyünk.
KornélCsaládi utazás2020-06-13 14:14:55
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégünk!

Köszönjük, hogy drága idejét arra áldozta, hogy visszajelzést adjon számunkra a Aquarell Hotelben töltött idejével kapcsolatosan.
Először is, igazán fantasztikus látni az értékeléséből, hogy összességében nagyon elégedett volt a hotelben eltöltött idővel. Őszintén reméljük, hogy csodálatos időt töltött el nálunk.
Köszönjük, hogy értékelte szállodánkban eltöltött napjait és reméljük, hamarosan újra vendégül láthatjuk!

Üvözlettel,
Hotel Management
Az évek alatt kezd elhasználódni..nagytakarítás..kisebb javítások, szépítés ráférne.
Kedvező fekvése és ára miatt elfogadható.
SzínEgyedülálló utazás2020-06-13 12:07:25
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégünk!

Nagyon szépen köszönö, hogy értékelte a Hotel Aquarellt. Bízunk benne, hogy legközelebb is minket választ és hamarosan ismét üdvözölhetjük Önt szállodánkban.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
A csökkentett szolgáltatások ellenére is nagyon jo éreztem magam.
TündeCsaládi utazás2020-06-12 20:04:25
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégünk,

Nagyon szépen köszönjük, hogy megosztotta velünk értékelését a Hotel Aquarell-ról. Nagyon örülünk, hogy szállodánk megfelelt minden elvárásának és hogy kellemesen telt nálunk eltöltött ideje. Még egyszer köszönjük szépen a remek visszajelzését, alig várjuk, hogy ismét köszönthessük és újra vendégül láthassuk.

Üdvözlettel,
Hotel Management
Ételallergiások számára is megbízható hely, bátran ajánlom!
DiaCsaládi utazás2020-06-09 18:23:08
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Dia,
Köszönöm, hogy az Aquarell Hotelt választotta legutóbbi budapesti tartózkodása során és hogy időt szánt arra, hogy leírja kedves véleményét. Nagyon hálás vagyok, hogy kiemelte a finom ételeinket. Bízunk benne, hogy legközelebb is minket választ és hamarosan ismét üdvözölhetjük Önt szállodánkban.
Üdvözlettel,
Hotel Management
A kialakult válsághelyzetre való tekintettel a szálloda teljes mértékben megugrotta az elvárt szolgáltatásait.
Imádjuk a wellness részleget és a hatalmas jakuzzit. A szaunákat és a masszást hiányoltuk, ami még nem működhetett a kormányrendelet miatt.
A reggeli és vacsora ízletes, a személyzet barátságos, kedves és segítőkész.
Pihenésre teljes mértékben tökéletes a környezet.
Csak ajánlani tudom. Amióta rátaláltunk visszajárunk, ennek már 4 éve.
Szigeti Róbert és Szigeti KrisztinaRomantikus utazás2020-06-09 12:10:09
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégünk!

Had fejezzük ki határtalan hálánkat, hogy visszatérő vendégeink közt tudhatjuk Önöket, illetve, hogy időt szakítottak az Aquarell Hotel értékelésére. Külön köszönjük, hogy kiemelte csodás wellness részlegünket, valamit ízletes reggeliket is. Reméljük legközelebb is minket választanak, várjuk vissza Önöket sok szeretettel és a tőlünk megszokott magas minőségű szolgáltatásokkal!

Üdvözlettel:
Hotel Management
Nagyon jó kis szálloda, minden megvan benne, ami a pihenéshez, kikapcsolódáshoz szükséges.
S-D.MónikaCsaládi utazás2020-06-09 11:38:47
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégünk!

Köszönjük, hogy időt szánt a Hotel Aquarell értékelésére. Fantasztikus látni, hogy elégedett volt a nálunk töltött pihenésével. Remek lenne viszont látni!

Üdvözlettel,
Hotel Management
A szállodai elhelyezés, ellátás jó, kedves a személyzet.
EdiCsaládi utazás2020-06-08 11:33:25
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégünk,

Szeretnénk megköszönni Önnek, hogy nem sajnálta arra az idejét, hogy megossza velünk a gondolatait az Hotel Aquarell-ről. Nagyon örülök, szállodánk és szolgáltatásiank maximálisan megfeleltek elvárásainak. El sem tudja képzelni mennyire hálásak vagyunk, hogy ilyen csodálatos értékelést írt szállodánkról, alig várjuk, hogy újra vendégül láthatjuk szállodánkban.

Üdvözlettel,
Hotel Management
Nagyon meg voltunk elegedve!Isteni finom volt minden.Mi minden evben ellatogatunk ide.Udvarias szemelyzet,rend,tisztasag!!!
Földes GabriellaRomantikus utazás2020-06-07 11:29:50
Vírus miatt kevesen voltak a szállodában, így nagyon nyugodt 3 napot töltöttünk el. Volt, hogy az élménymedencében csak ketten voltunk.
KrisztinaRomantikus utazás2020-06-05 19:19:20
A kérdőíven keírtam.
Sátdi BudaCsaládi utazás2020-06-05 15:40:09
Szuper, minden évben visszajárunk!
EdinaCsaládi utazás2020-06-04 11:40:21
A Covid19 miatti korlátozásokat és fennforgásokat a Szálloda személyzete nagyon klasszul, profin lekezelte és ott-tartózkodásunk során semmiben nem szenvedtünk hiányt!
ALCsaládi utazás2020-06-03 13:24:37
Minden szuper volt. Tervezzük a jövőben, hogy megyünk még Önökhöz.
Kővágó AndreaCsaládi utazás2020-06-02 11:13:55
A szálloda jó elhelyezkedésű, kellemes környezetben van. Szép belső terei vannak, a szobák kényelmesek. A személyzet nagyon kedves és segítőkész.
AttilaRomantikus utazás2020-05-20 11:23:18
Nagyon jol ereztuk magunkat! Visszaterunk!
TundeCsaládi utazás2020-04-22 13:39:13
Szép szálloda, jó konyha, jó wellness részleg, kedve személyzet, pár napra remek kikapcsolódás.
ThomasCsaládi utazás2020-03-24 09:45:20
NAGYON KEDVESEK A KOLLÉGÁK, A SZÁLLÁS IS
NAGYON JÓ, DE EGYES SZOBÁKAT FEL KELLENE UJITANI.
Posztós EndrénéCsaládi utazás2020-03-22 15:11:39
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégünk!

Mindenekelőtt engedje meg, hogy kifejezzük őszinte hálánkat a kedves értékelésért és visszajelzésért. Nagyon örülünk, hogy az Aquarell Hotel-t választotta, reméljük, hogy összességében jól érezte magát nálunk. Köszönjük, hogy kiemelte segítőkész személyzetünket. Alig várjuk, hogy ismét találkozzunk!

Üdvözlettel,
Aquarell Hotel Management
Összességében rendben volt minden a pihenésünk alatt.
Bánfiné Pálvölgyi KatalinBarátokkal utazás2020-03-18 11:44:14
Hotel Aquarell Cegléd
Keves Vendégünk!

Nagyon szépen köszönjük a kedves értékelését, hihetetlenül nagy öröm számunkra, hogy az Aquarell Hotel-t választotta. Reméljük, hogy sok szép élménnyel gazdagodott a nálunk eltöltött idő alatt. Bízunk benne, hogy legközelebb is minket választ és hamarosan ismét üdvözölhetjük Önt szállodánkban.

Üdvözlettel,
Aquarell Hotel Management
Rendkívül jó szálláshely kisgyermekes családoknak.
PéterCsaládi utazás2020-03-17 11:40:39
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Venégünk!

Hálásak vagyunk visszajelzéséért a Hotel Aquarell-ben töltött idejével kapcsolatban. Reméljük, hogy jól érezték magukat nálunk. Vissza várjuk Önöket!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
A személyzet kedves, a reggeli/vacsora fogyasztható, de elég szűk a választék. A medencék hőmérséklete, tisztasága megfelelő.
A szoba berendezése megfelelő, sajnos az erkély kialakítása nem kisállatbarát.
Túlfűtött az egész hotel, dolgozók, vendégek panaszkodnak.
A hotel eléggé kinn van mindentől, kisállattal kiválóan körbejárható, erdős terület a közelben.
Péter/117Családi utazás2020-03-17 11:19:18
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégünk! Köszönjük hogy leírta őszinte véleményét a Hotel Aquarell-el kapcsolatban. Nagy Örömmel tölt el bennünket hogy szépnek és tisztának találta madencéinket. A hőmérséklettel kapcsolatos észrevételét továbítom, hogy jövőben ne fordulhasson elő ilyen.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Tökéletes szálloda családosoknak,kis gyerekeseknek.
VirágCsaládi utazás2020-03-16 16:02:17
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Venégünk,

Köszönjük hogy értékeléte szállodánkat. Nagy örömmel tölt el minket hogy jól érezte magát az Aquarrel szállodában. Reméljük a közeljövőben még ellátogat hozzánk kikapcsolódni.

Üdvözlettel,
Aquarell Hotel Management
Ritka kedves előzékeny személyzet.
József &TündeCsaládi utazás2020-03-15 17:38:02
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves József &Tünde,

Először is engedje meg, hogy kifejezzük hálánkat Önnek, amiért idejét nem sajnálva leírta és megosztotta velünk igazán kedves véleményét a Aquarell Hotellel kapcsolatban.
El sem tudja képzelni mennyire boldogok vagyunk, hogy amilyen ilyen magas értékelést adott szállodánknak, nagyon öröm azt látni, hogy meg volt velünk elégedve teljes mértékben. Nagyszerű érzés azt olvasni, hogy a személyzetünket kedvesnek és előzékenynek találta, csapatunk mindent megtesz azért, hogy a lehető legtökéletesebben teljen vendégeink ideje nálunk.
Még egyszer köszönjük a bizalmat és hogy minket választottak, reméljük hamarosan újra vendégeink lesznek!

Üdvözlettel:
Hotel Aquarell Management
Rendkívül kellemes hely. A wellness részleggel különösen elégedettek voltunk. Az étterem kínálata, az ételek íze, a látvány tökéletes volt. Nagyon jól éreztük magunkat.
ZsuzsaBarátokkal utazás2020-03-15 12:02:47
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Zsuzsa,

Szeretném megköszöni, hogy megosztotta velünk véleményét és tapasztalatait.
Először is, nagyon boldog vagyok, hogy a mi színvonalas hotelünket választotta, reméljük, hogy jól telt a budapesti kirándulása. Boldogok vagyunk, hogy azt láthatjuk értékeléséből, hogy szállodánknak sikerült megfelelnie az elvárásainak. Szeretném megköszönni Önnek, hogy kiemelte a wellness részlegünket, remélem, hogy nagyon kellemes tudott pihenni.
Remélem, hogy a jövőben is viszont láthatjuk Önt a Aquarell Hotelben.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Barátságos szobák, szuper éttermi ellátás és vendégbarát szállodai személyzet. A wellness részleg és szaunavilág valamint a masszázs kitűnő! Kitűnő hely kikapcsolódásra, feltöltődésre. Ajánlott élmény!!!
Zsolt&MónikaCsaládi utazás2020-03-15 11:41:13
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Zsolt&Mónika,

Köszönöm szépen, hogy kedves szavait megosztotta velünk!
Nagyon örülök, hogy az Aquarell Hotelválasztotta szálláshelyéül a Budapesten tartózkodása során, és annak is, hogy 100%-osan meg volt velünk elégedve. Hálásak vagyok, hogy kiemelte a jó a szobáinkat valamint a szuper éttermi ellátást amelyet a szállodánk biztosít. Nagyon szépen köszönjük azt is, hogy megemlítette a vendégbarát személyzetünket is. Mindig nagy boldogsággal tölt el minket ilyen véleményeket olvasni, remélem, hogy csodálatos élményekkel gazdagodott nálunk.
Még egyszer köszönöm csodálatos véleményét, és reméljük, hamarosan visszatér hozzánk!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nagyon elégedettek vagyunk a személyzettel és az étterem változatos menükinálatával.
Nemutolsó sorban a gyógyviz hatásos mivolta miatt,ezért
mi már több éve rendszeresen visszatérő nyugdijas vendégek vagyunk,amit a szálloda törzsvendég kártyával is honorál.
Nagyon kedvesvolt,Nőnapkor a hölgyvendégek virágajándéka a szálloda részéről!
szmacsCsaládi utazás2020-03-15 11:32:42
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Szmacs,

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy időt szánt rá, hogy értékelje Aquarell Hotelt!
Nagy örömömmel halljuk, hogy szállodánk nagyon sok részlete elégedettséggel töltötte el Önöket. Továbbá, nagyon szépen köszönjük dicsérő szavait csapatunkról, valamint az éttermünk változatos menükínálatáról. Őszintén reméljük, hogy nagyon sok kellemes emlékkel gazdagodtak a nálunk eltöltött idejük alatt.
Nagyon örülünk, hogy jól érezte magát szállodánkban. Reméljük, viszont látjuk Önt a közeljövőben!

Szívélyes üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Kiváló felszereltség és remek csapat, finom ételek és hatalmas gyerekjáték választék. A medence is szuper és a masszázs is nagyon kellemes volt.
A. AnitaCsaládi utazás2020-03-15 11:28:37
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves A. Anita,

Engedje meg, hogy köszönetet mondjunk kedves szavaiért az Aquarell Hotellel kapcsolatosan!
Remek érzéssel töltött el minket, hogy a kiváló felszereltsége a szállodánknak, illetve a remek csapatunk is megfelelt az elvárásainak. Továbbá, hálásak vagyunk, hogy kiemelte a finom ételeinket és a nagyszerű wellness részlegünket is.
Alig várjuk, hogy a jövőben ismét elszállásolhassuk, reméljük, mihamarabb visszatér hozzánk, mindig szívesen látjuk.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nagyon szeretjük ezt a hotelt. Már 3 éve minden tavasszal eltöltünk itt 2 éjszakát. Szuper jó a gyógyvíz, a jakuzzi, az élménymedence és a szaunák. A reggeli és vacsora kínálata és minősége is kiváló. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. A szobák tágasak, tiszták és jól felszereltek.
Szívből ajánlom mindenkinek, aki Budapesthez közeli és szuper minőségű wellnes hotelt keres.
ErzsébetBarátokkal utazás2020-03-14 11:31:31
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Erzsébet,

Nagyon hálásak vagyunk azért, hogy megosztotta velünk értékelését és véleményét a szállodánkba eltöltött vakációjáról.
Nagy öröm számunkra, hogy elégedett volt a szolgáltatásainkkal, és rendszeresen visszajár szállodánkba. Külön köszönjük, hogy kiemelte a kollégáink kedvességét és segítőkészségét, kedves szavait mindenképpen továbbítjuk nekik. Az is nagy boldogsággal töltött el minket, hogy meg a felszolgált reggeli, vacsora illetőleg a tágas és tiszta szobák is elnyerték tetszésüket. Őszintén reméljük, hogy rendkívül szép emlékeket szerzett a legutóbbi Aquarell Hotelben töltött ideje alatt is.
Még egyszer köszönjük az értékelését, reméljük hamarosan újra a vendégeink közt köszönthetjük Önt!

Üdvözlettel:
Hotel Aquarell Management
Kellemes szálloda, tiszta wellnessel, kopott pihenő ágyakkal, (ami megdöbbentő). Kedves szolgálatkész személyzettel.
D. JuditCsaládi utazás2020-03-13 13:10:08
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves D. Judit,

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy megosztotta velünk csodás gondolatait a Aquarell Hotelről.
El sem tudja képzelni, milyen boldogok vagyunk, hogy szállodánk ennyi aspektusát kiemelte. Köszönjük a dicsérő szavakat amelyekkel a személyzetünket illette, mindent megtesznek azért, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsák kedves vendégeinknek. Nagy örömünkre szolgált, hogy a wellness részlegünk is elnyerte a tetszését.
Őszintén reméljük, hogy alkalmunk adódik újra vendégül látni Önöket szállodánkban – várjuk vissza Önöket sok szeretettel!

Szívélyes üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Kiváló ár-értékarányú, családbarát szálloda. Gyönyörű, jól felszerelt szoba. Nagyon elégedettek vagyunk.
HenriettCsaládi utazás2020-03-13 09:02:16
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Henriett,

Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni, hogy bizalmat szavaztak nekünk és a mi szeretett Aquarell Hotelt választotta, kedves értékelése és szavai igazán sokat jelentenek számunkra! Szavakkal el sem mondható, mennyire örülünk, hogy maximálisan elégedett volt szállodánk minden aspektusával, s ezúton szeretnénk köszönetet mondani hogy kiemelte a kiváló ár érték arányunka valamint a gyönyörű, jól felszerelt szobánkat. Őszintén reméljük, hogy megannyi varázslatos élményben gazdagodtak vakációjuk során.
Bízunk benne, hogy legközelebb is megajándékoznak bennünket bizalmukkal és újra ellátogatnak szállodánkba – mindig szívesen látjuk Önöket!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Kedvesség, figyelmesség.
H. TamásCsaládi utazás2020-03-10 16:49:19
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves H. Tamás,

Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, hihetetlenül nagy öröm számunkra, hogy szállodánkat választotta, valamint idejét nem sajnálva leírta a véleményét. Bízunk benne, hogy legközelebb is minket választ és hamarosan ismét üdvözölhetjük Önt a Aquarell Hotelben.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Tetszett a szálloda; szuper a wellness, kiválóak az ételek, a gyermekbarát szolgáltatások is nagyon jók.
Biztosan visszatérünk!
Adél&Árpi&ÁdámCsaládi utazás2020-03-07 11:33:43
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégünk,

Köszönjük szépen, hogy megosztotta csodás gondolatait a Hotel Aquarellről, kedves szavai lendületet adnak jövőbeni munkánkban! Boldogsággal tölt el bennünket, hogy maximálisan elégedettek voltak szállodánkkal. Továbbá, nagyon örülünk, hogy wellness részlegünk, finom ételeink és gyermekbarát szolgáltatásaink elnyerték a tetszésüket, s hogy megannyi varázslatos élményben gazdagodtak vakációjuk során. Alig várjuk, hogy újra találkozhassunk Önökkel, s mindig szívesen látjuk Önöket a Hotel Aquarell szállodában!

Szívélyes üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Kedvenc szállodánk. A fővároshoz közel van, gyógyvize kiváló, gyerekeknek élményt nyújtó.
NASABarátokkal utazás2020-03-06 07:08:45
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves NASA,

Mindenekelőtt, szeretnénk megköszönni, hogy értékelte a Hotel Aquarell-t. Igazán nagy öröm számunkra, hogy sikerült megfelelnünk elvárásainak. Köszönjük, hogy kiemelte a remek elhelyezkedést, valamint a wellness-t. Fantasztikus lenne viszont látni Önöket!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
A személyzet nagyon kedves. Finomak az ételek. Nagyon jó a nagy jakuzzi, fürdő medence. Ha pihenni szeretnénk, akkor nem fő szezonban javasolt menni. Előszezonban voltunk és így is sok volt a gyerek. Gyermekes családoknak viszont csak ajánlani tudom. Igen családcentrikus a Hotel. Emellett kisállat is vihető. A szomszédos fürdő csak bent üzemelt. Így szerencsére csend volt. A szobánk ablaka pont a nagy élményparkra nézett.
AnitaRomantikus utazás2020-03-05 16:09:32
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Anita,

Hálásak vagyunk visszajelzéséért a Hotel Aquarell-ben töltött idejével kapcsolatban. Reméljük, hogy jól érezték magukat nálunk. Köszönjük, hogy kiemelte a kedves személyzetet, valamint a finom ételeket. Remek, hogy a wellness-el is meg volt elégedve. Vissza várjuk Önöket!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Összességében nagyon jó ár-érték arány! A párna minősége viszont kritikán aluli,mint ahogy korábban is..A játszó szoba remek,jól felszerelt! A wellness is jó! A személyzet kedves.
Az ételek lehetnének változatosabbak,egészségesebbek.
MariannCsaládi utazás2020-03-05 11:34:24
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Mariann ,

Először is, engedje meg, hogy megköszönjük, hogy megosztotta velünk tapasztalatait. Reméljük, hogy kellemesen telt a Hotel Aquarell-ben töltött pihenése. Köszönjük, hogy kiemelte a remek wellness-t, valamint a kedves személyzetet. Ezzel szemben, elnézést kérünk a tapasztalt kellemetlenségekért, véleményét mindenképpen figyelembe fogjuk venni. Megtiszteltetés lenne viszont látni Önöket!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nagyon jól érezztük magunkat. A Dolgozók nagyon kedvesek és segítőkészek voltak bármivel fordutunk Hozzájuk.
Szepesi JánosCsaládi utazás2020-03-04 23:13:42
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Szepesi János,

Köszönjük, hogy időt szánt a Hotel Aquarell értékelésére. Örömmel látjuk, hogy sikerült megfelelnünk elvárásainak. Köszönjük, hogy kiemelte a segítőkész, kedves személyzetet. Vissza várjuk Önt és családját!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nagyon jó
Hegedüs AttilaBarátokkal utazás2020-03-04 11:31:03
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Hegedüs Attila,

Nagyon szépen köszönjük, hogy minket, az Aquarell hotelt választották. Mindig nagy örömmel tölt el bennünket, ha egy kedves vendég pozitív élményekkel és tapasztalatokkal távozik. Alig várjuk, hogy ismét elszállásolhassuk Önöket!


Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
szemelyzet kedves, finom etelek,szuper velneszreszleg, a matrac tul puha. Koszonom.
BALAZS ISTVANÜzleti utazás2020-03-04 11:25:22
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Balázs István,

Engedje meg, hogy megköszönjük az Ön kedves értékelését a mi szeretett Aquarell hotelunkról. Nem is lehetnénk boldogabbak látva, hogy kedvesnek találta a személyzetünket, finomnak az ételeinket és szupernek a wellness részleget. Nagy örömünkre szolgálna, ha ismét vendégül láthatnánk Önöket a szállodánkban, addig is minden jót kívánunk!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Aaa123
GáborCsaládi utazás2020-03-03 14:40:06
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Gábor,

Elsőként szeretnénk megköszönni, hogy megosztotta velünk és az oldal olvasóival a csodás értékelését és szavait az Aquarell hotelról. Nem is lehetnénk boldogabbak olvasva, hogy mindennel elégedettek volt az itt tartózkodásuk alatt. Még egyszer köszönjük, alig várjuk a következő látogatásukat!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Kitűnő wellness, finom ételek.
KrisztinaRomantikus utazás2020-03-03 13:49:45
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Krisztina,

Nagyon szépen köszönjük, hogy a mi csodás Aquarell hotelunkat választották. Továbbá igazán hálásak vagyunk azért, hogy az idejét nem sajnálva értékelt bennünket. Nagyon örülünk, hogy kitűnőnek találta a wellness részlegünket, illetve kiemelte a finom ételeket. Reméljük, pozitív tapasztalataik visszacsalogatják majd Önöket hozzánk!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nyugodt, csendes környezetben, napos, tiszta szobában pihenhettünk és egy szuper wellnessben lógathattuk a lábunkat. Különleges, ízletes ételekkel vártak reggelire és vacsorára. A személyzet kedves és segítőkész. A szállodát kimondottan ajánlom kisgyermekes családoknak, minden feltétel adott, hogy jól érezzék magukat és kikapcsolódjanak.
H. AndiRomantikus utazás2020-03-02 11:07:06
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves H. Andi!

Köszönjük szépen a fantasztikus értékelését és a kedves szavait. Számunkra a megtiszteltetés, hogy minket választottak és elégedettek voltak szép és kényelmes szobákkal. Boldogok vagyunk, hogy élvezték a wellness részlegünket és az éttermünk kínálatával. Mindenképpen továbbítjuk a kedves szavait a séfeknek. Külön köszönjük, hogy kiemelte kollégáink kedvességét.
Köszönjük szépen még egyszer a kedves szavait és sok szeretettel várjuk vissza Önöket!

Üdvözlettel:
Hotel Management
Fantasztikus 3 napot töltött itt a család, minden szuper volt.
Bartha TiborCsaládi utazás2020-03-01 18:55:28
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Barta Tibor!

Hálásak vagyunk, amiért szánt időt értékelni a szállodánkat. Nagy örömmel olvassuk, hogy csodásan érezték magukat nálunk. Boldogok vagyunk, hogy a szálloda szolgáltatásai és szobái megfeleltek az Önök elvárásainak.
Köszönjük szépen még egyszer és sok szeretettel várjuk vissza Önt és kedves családját!

Üdvözlettel:
Hotel Management
Kellemes kikapcsolódás volt sok élménnyel az unokákkal
P. ÁgnesCsaládi utazás2020-03-01 15:22:57
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves P. Ágnes!

Köszönjük szépen a csodálatos visszajelzését. Örömmel olvassuk, hogy jól érezték magukat nálunk az unokáikkal. Boldogok vagyunk, hogy elégedettek voltak a szálloda szolgáltatásaival.
Reméljük, hogy hamarosan újra visszatérnek hozzánk! Sok szeretettel várjuk vissza Önöket!

Üdvözlettel:
Hotel Management
Törzsvendégként 4. alkalommal tartózkodtunk a szállodában. Eddig mindig nagyon jók voltak a tapasztalataink. Előző itt tartozkodásunk óta a következő
változásokat észleltük:
pozitivum : a gyógyászati részlegen bevezetett szépitő
arckezelések
negativum: a vacsora választék némi csökkenése
/ízvilága továbbra is kitünő
Javaslatunk , egy külső medence kialakitása, ami az itt tartozkódást még kellemesebbé tenné .
Mindent összevetve ismét nagyon elégedettek voltunk.
Vissza fogunk térni
Kégel IldikóCsaládi utazás2020-02-29 11:51:03
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Kégel Ildikó,

Nagy boldogsággal tölt el minket, hogy 4. alkalommal térnek hozzánk vissza. Hálásak vagyunk, amiért minket választanak a pihenésükhöz. Örömmel olvassuk, hogy elégedett volt új szépítő arckezeléseinkkel. Külön köszönjük a visszajelzését és a vacsorával kapcsolatban, mindenképpen továbbítjuk észrevételeiket az illetékes kollégának. A medencével kapcsolatos javaslatát is feljegyeztük és mindent megteszünk az ügy érdekébe, hiszen számunkra a vendégek elégedettsége a legfontosabb.
Köszönjük még egyszer a kedves visszajelzését és sok szeretettel várjuk vissza Önöket!

Üdvözlettel:
Hotel Management
Különös ajánlom a budapesti lakosok számára a közelsége miatt, teljes kikapcsolódást, nyugalmat sugározz a Budai úton távol a város zajától. Budapestről akár vonattal akár gépjárművel 1 óra alatt már egy igazi pihenés kapujába érkezik a vendég.
Lantai JózsefnéCsaládi utazás2020-02-28 20:18:56
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Lantai Józsefné!

Nagyon szépen köszönjük a fantasztikus értékelését. Számunkra az öröm, hogy minket választottak a családjukkal. Boldogok vagyunk, hogy elégedettek voltak a szolgáltatásainkkal és a szálloda elhelyezkedésével. Reméljük, hogy hamarosan újra vendégül láthatjuk Önöket.

Üdvözlettel:
Hotel Management
A gyógymedence vízszintjét nem ellenőrzik és napközben már alacsony, nem tud tisztulni. A szobákba kellene törölközőn- ruhaszárító. A párnák állapota gyenge. A vacsora választék kevés. Ezek az apró hiányosságokkal is a színvonal jó.
Kuglerék Vecsésről.Barátokkal utazás2020-02-27 20:00:38
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Kuglerék Vecsésről!

Először is szeretnénk megköszönni, hogy értékelte a Hotel Aquarell-t. Büszkék vagyunk, hogy minket választott. Ellenben sajnáljuk, hogy nem mindennel volt maximálisan elégedett. Köszönjük, hogy informált minket a problémájáról, biztosíthatjuk, hogy megtesszük a szükséges lépéseket. Reméljük ennek ellenére is minket választ a jövőben.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Az Aquarell hotel nagyon jó hely a pihenni vágyóknak! A személyzet nagyon kedves és segítőkész! A reggeli és vacsora kínálat igencsak pazar és a kiszolgálás elsőosztályú volt! A wellness részleg is nagyon tetszett! Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet!
SuzyRomantikus utazás2020-02-27 19:23:42
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Suzy!

Nagyon szépen köszönjük, hogy élményeit megosztotta velünk a Hotel Aquarell-ről. Örülünk, hogy a wellness részlegünkkel elégedett volt. Reméljük sikerült feltöltődnie nálunk. Köszönjük, hogy kiemelte az elsőosztályú kiszolgálást. Szeretettel visszavárjuk.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
5* :)
DokyRomantikus utazás2020-02-27 14:51:15
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Doky!

Először is szeretnénk megköszönni, hogy idejét nem sajnálva értékelte a Hotel Aquarell-t. Rendkívüli érzéssel tölt el bennünket, hogy mindennel teljes mértékben meg volt elégedve nálunk tartózkodása alatt. Szeretettel visszavárjuk.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Rendszeres vendégei vagyunk a szállónak, jövünk még!
ÉvaCsaládi utazás2020-02-27 12:54:45
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Éva!

Szeretnénk megköszönni, hogy idejét nem sajnálva értékelte a Hotel Aquarell-t. Büszkévé tesz minket, hogy rendszeres vendégeink közé tartoznak. Reméljük ismételten rengeteg csodálatos élményekkel gazdagodtak nálunk, és hogy hamarosan viszontlátjuk.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Kellemeset pihentünk már többször is kicsi gyerekeinkkel a szállodában.
HLCsaládi utazás2020-02-25 16:27:13
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves HL!

Nagyon szépen köszönjük az értékelését. Fantasztikus érzéssel tölt el bennünket, hogy már nem először járnak szállodánkban, és hogy mindig elégedettek voltak szolgáltatásainkkal. Reméljük hamarosan újra vendégül láthatjuk a Hotel Aquarell-ben.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nagyon jól éreztük magunkat, többen mentünk együtt, visszajövünk máskor is. :)
MelikeCsaládi utazás2020-02-25 15:39:38
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Melike!

Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni, hogy értékelte a Hotel Aquarell-t. A tény, hogy szállodánkban jól érezték magukat, és hogy máskor is visszatérnek hozzánk rendkívül büszkévé teszi az egész csapatunkat. Szeretettel visszavárjuk.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Remek!!!
ZsoltCsaládi utazás2020-02-25 13:42:47
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Zsolt!
Szeretnénk megköszönni, hogy élményeit megosztotta velünk a Hotel Aquarell-ről. Fantasztikus érzés olvasni, hogy elvárásainak maximálisan meg tudtunk felelni, és hogy jól érezte magát nálunk. Szeretettel visszavárjuk.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nagyon jó ár érték-család barát, jó felszerelt, jatszóház és a wellness rész a büfé reggeli meg a vacsora is jó.
Imádjuk, visszatérő vendégek vagyunk:-)
RobertaBarátokkal utazás2020-02-25 12:24:57
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Roberta!
Először is szeretnénk megköszönni, hogy idejét nem sajnálva értékelte a Hotel Aquarell-t. Nagyon örülünk, hogy szállodánkat család-barátnak találta, illetve, hogy a reggelivel és a vacsorával is meg volt elégedve. Reméljük hamarosan visszatérnek hozzánk.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Kellemes hely, kedves személyzet, finom ételek, szuper wellness részleg!
IbolyaCsaládi utazás2020-02-24 11:08:11
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Ibolya,

Köszönjük szépen, hogy minket választott és hogy élményeit megosztotta velünk. Köszönjük a bizalmat, hogy minket választott szálláshelyének, hatalmas megtiszteltetés, hogy vendégeink voltak. Nagy örömmel olvassuk, hogy jól érezték magukat szállodánkban, és boldogsággal tölt el bennünket, hogy nem csak kedves személyzetünkkel, de a szuper wellness részlegünkkel és a finom ételeinkkel is meg volt elégedve. Szeretettel várjuk a viszonttalálkozást Önnel.

Tisztelettel,
Aquarell Hotel Management
Elsősorban a gyerekbarát jelleg miatt vagyunk visszajáró vendégek, de felnőtteknek is tökéletes választás.
Varga PálCsaládi utazás2020-02-24 08:29:19
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Varga Pál,

Szeretném megköszönni, hogy megosztotta velünk az élményeit és tapasztalatait az Aquarell Hotelről. Elmondhatatlanul boldogok vagyunk, hogy maximális pontszámmal értékelte szállodánkat, őszintén reméljük, hogy csodálatosan érezték magukat és rengeteg élménnyel gazdagodtak.
Még egyszer köszönöm szépen a remek visszajelzését, alig várjuk, hogy ismét köszönthessük és elszállásolhassuk a hotelünkben.

Üdvözlettel,
Aquarell Hotel Management
Szerintem nagyon kiváló minden mi nagyon jól éreztük magunkat-
GabócaCsaládi utazás2020-02-22 18:11:56
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Gabóca,

Nagyon szépen köszönjük a maximális pontot, hihetetlenül nagy öröm számunkra, hogy az Aquarell Hotel választotta, valamint idejét nem sajnálva értékelt bennünket és megosztotta kedves véleményét. Nagy öröm volt számunkra azt olvasni, hogy mindent kiválónak találtak és, hogy nagyon jól érezték magukat nálunk. Bízunk benne, hogy legközelebb is minket választ és hamarosan ismét üdvözölhetjük Önt szállodánkban.

Üdvözlettel,
Aquarell Hotel Management
Remek szálláshely, kitűnő kiszolgálás, változatos és finom ételek, kedves személyzet. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
nyugdíjas házaspárCsaládi utazás2020-02-21 22:02:04
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégeink!

Szeretnénk köszönetet mondani, amiért megosztották velünk csodás tapasztalataikat a Hotel Aquarellben, illetve kifejezték elégedettségüket a kitűnő szolgálással, valamint személyzetünkkel és ételeinkkel. Ajánlását pedig külön köszönjük! Reméljük, hogy a jövőben ismét ránk esik majd választása!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Mindig jól érezzük magunkat, és a személyzet munkájával is mag vagyunk elégedve.
FerencCsaládi utazás2020-02-19 12:09:09
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Ferenc!

Nagyon szépen köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét a Hotel Aquarell-ről. Rendkívüli érzéssel tölt el bennünket, hogy a személyzet munkájával maximálisan meg volt elégedve, és hogy kellemes időt töltöttek el szállodánkban. Szeretettel visszavárjuk.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nagyon jól éreztük magunkat!!
MoneszBarátokkal utazás2020-02-19 09:29:35
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégünk!

Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni, hogy véleményét a Hotel Aquarell-ről megosztotta velünk. Nagyon örülünk, hogy elvárásainak meg tudtunk felelni, és hogy jól érezték magukat nálunk. Szeretettel visszavárjuk.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Kellemes környezet, szép wellness, finom ételek.
Az ételválaszték lehetne bővebb, de a minőség rendben van. A wellness részlegen a szülők nem igazán szólnak rá a fröcskölő, ugráló, sikoltozó gyermekekre, ami ugyan toleranciával elviselhető, de több napon keresztül zavaró lehet.
LigaRomantikus utazás2020-02-19 09:23:51
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Liga!

Köszönjük szépen, hogy értékelte a Hotel Aquarell-t. Fantasztikus érzés hallani, hogy az ételeket választékosnak és finomnak találta, valamint, hogy a wellness részlegünkkel is meg volt elégedve. Reméljük legközelebb is minket választ.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
harmadszor voltunk itt egyik kedvenc szállodám
anzoBarátokkal utazás2020-02-18 20:31:54
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Anzo!

Köszönjük szépen, hogy értékelte a Hotel Aquarell-t. A tény, hogy már harmadszorra választott minket, és hogy mi vagyunk az egyik kedvenc szállodája nagyon büszkévé teszi az egész csapatunkat. Szeretettel visszavárjuk.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Két napot voltunk a szállodában.KIVÁLÓ!!!Szép, tiszta környezet,figyelmes segítőkész személyzet.Finom,választékos ételek.Igazi gyermekbarát szálloda.Nagyon jó a gyógyvíz.Biztos,hogy visszamegyünk az unokákkal együtt.
Nagy TibornéCsaládi utazás2020-02-18 20:25:26
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Nagy Tiborné!

Nagyon szépen köszönjük, hogy élményeit megosztotta velünk. Örülünk, hogy a szállodánkat szépnek találta, illetve, hogy az ételek ízével és választékával is meg volt elégedve. Reméljük csodálatos élményekkel gazdagodott nálunk, és hogy hamarosan visszatér a Hotel Aquarell-be.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
kiváló
nincsBarátokkal utazás2020-02-18 14:44:12
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendég!

Először is szeretnénk megköszönni, hogy idejét nem sajnálva értékelte a Hotel Aquarell-t. Nagyon büszkék vagyunk, hogy minket választott, és hogy elvárásainak teljes mértékben meg tudtunk felelni. Szeretettel visszavárjuk.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Évek óta visszajáró vendégek vagyunk, ami azt jelenti, hogy kellemes napokat tudunk itt eltölteni.
A konyha még mindig kitűnő, bőséges és ízletes
ételekből válogathatunk.
Egy idős párCsaládi utazás2020-02-16 22:12:01
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégeink,

Köszönjük, hogy megosztották velünk csodás véleményüket a Hotel Aquarell szállodánkról. Hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy visszatérő vendégeinkként élvezték a nálunk eltöltött időt. Továbbá, köszönjük, hogy megemlítették bőséges és ízletes ételeinket. Reméljük, hamarosan újra üdvözölhetjük Önöket!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
A kapott 201-es szoba m.viz ellátása kataszrofa!!!
Takács IstvánBarátokkal utazás2020-02-16 13:27:22
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Takács István,
Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni, hogy idejét nem sajnálva, megosztotta velünk értékelését a Hotel Aquarell szállodáról! Hálásak vagyunk az észrevételéért, hiszen segít szolgáltatásaink fejlesztésében. Őszintén reméljük, hogy összességében kellemes élményekkel gazdagodott, és hogy még lesz alkalmunk újra vendégül látni Önt.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Minden rendben,érkezésünkkor egyből kaptunk szobát,pedig hamarabb érkeztünk.A személyzet nagyon kedves, reggelire egy szimpatikus szakács még egyedi kérésem is teljesítette.A kedvezményeket rendben megkaptuk a számlában.A zene vasárnap este kiváló volt,kár,hogy csak 9-ig van hivatalosan,a művész úr még egy fél óra ráadást is játszott.
Ani - LajosRomantikus utazás2020-02-15 10:18:08
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Ani – Lajos,
Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy az Hotel Aquarell-t választották, s megosztották csodás élményeiket, tapasztalataikat. Igazán felemelő érzéssel tölt el bennünket, hogy kedves személyzetünk pozitív benyomást keltett Önökben. Csapatunk mindig jó szívvel olvassa kedves vendégeink pozitív visszajelzéseit, s nagyon örülünk, hogy remekül érezték magukat a szállodánkban. Reméljük, a jövőben is vendégünkként üdvözölhetjük Önöket.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Az ételek minősége, íze kiváló a választék megfelelő.
A szoba felszereltsége átlagos, az ágy - az egymásra rakott matracok - kényelmetlenek erősen kifogásolhatók.
A wellness részlegben hol ez, hol az nem működött.
Mindezzel együtt az ár/érték arány teljesen megfelelő.
GézaCsaládi utazás2020-02-13 14:21:26
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Géza,
Először is, engedje meg, hogy kifejezzem hálámat, amiért megosztotta velünk őszinte véleményét. Rendkívül fontos számunkra, hogy tudjuk, mit gondolnak vendégeink szállodánkról és szolgáltatásunkról. A negatív kommentekre konstruktív kritikaként tekintünk és igyekszünk tanulni belőlük. Örömmel olvasom, hogy az ételeink ízével és a választékát megfelelőnek találta. Ugyanakkor sajnálattal hallom, hogy nem volt teljes mértékben megelégedve velünk, elnézést szeretnénk kérni a kellemetlenségekért.
Nagyra értékelem őszinte véleményét és remélem, hogy legközelebb is szállodánkat választja és meg lesz elégedve szobáinkkal és szolgáltatásunkkal.

Tisztelettel,
Hotel Aquarell Management
Nagyon jól éreztük magunkat ,az ételek finomak ,csendes tiszta szálloda
BleróBarátokkal utazás2020-02-12 18:02:19
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Bleró,
Engedje meg, hogy megköszönjük hogy megosztotta velünk a véleményét a Aquarell Hotellel kapcsolatban. Nagyon örülünk, hogy a finom ételeink és a szállodánk tisztaságát is kiemelte. Boldogok vagyunk, hogy ennyire jól érezték magukat nálunk, reméljük, hogy csodálatos élményekkel gazdagodtak. Reméljük, hogy minél hamarabb ismét szállodánkban üdvözölhetjük Önt!
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nagyon jól éreztük magunkat. Finomak az ételek, kedves a személyzet, és kényelmes a szállás. A játszóház nagyon jól felszerelt, az unokáim nagyon szerették. Külön kedves dolog hogy a medence térben vannak kitéve vizi játékok a gyerekeknek. A nagyszülői kedvezménnyel kedvezőbb volt a szállásunk, jól éreztük magunkat.
D.SzilviaCsaládi utazás2020-02-12 11:22:48
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves D. szilvia,
Köszönöm, hogy drága idejét arra áldozta, hogy visszajelzést adjon számunkra a Aquarell Hotelben töltött idejével kapcsolatosan.
Először is, igazán fantasztikus látni, hogy nagyon elégedett volt a hotelben eltöltött idővel. Külön köszönjük, hogy kiemelte a finom ételeinket, a kedves személyzetünket! Őszintén reméljük, hogy csodálatos élményekkel gazdagodtak!
Köszönöm, hogy értékelte szállodánkban eltöltött napjait, és reméljük, hamarosan újra vendégül láthatjuk!

Üvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Már többször voltunk, eddig gyerekek nélkül.
Most nagy örömmel vittük a gyerekeket magunkkal, készültek rá nagyon.
Sajnos csalódás volt a meghirdetett X-BOX szoba (inkább meg se említenék), 2 órás próbálkozás után feladtuk, nem használható. A szabadidős ping-pong, csocsó szobában lévő eszközök is felújításra szorulnak nagyon.
Az étkezés csak akkor volt sikeres, ha korán mentünk- ezt elfelejtették mondani, hogy ha nyitásra megyünk reggel és este csak akkor jár mindenből :( Az ízek nem sikerültek nagyon a szakácsnak (nem gondolnám séfnek) . A könyökünkön jött ki a sok mirelit étel, semmi gyerekcentrikusság nem volt a vacsoránál.
De leginkább felháborító és elkeserítő volt, hogy az idősebb úszómester szinte csak megtűri a gyerekeket. Minősíthetetlen hangnemben osztotta ki a szabályokról és a szülőknek is megmondta, hogy itt mit lehet csinálni (leginkább is ülni a medence szélén), mi nem zavarja az igazgatót. :O csalódás volt, hiába készültünk és vártuk, hogy kipihenjük az iskolai-, és munkahelyi hajtást. nem volt felhőtlen a kikapcsolódás!
A közel két órás várakozást érkezéskor már meg se említenénk.... :(
cseCsaládi utazás2020-02-12 08:27:25
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégünk,
Köszönjük szépen, hogy időt szánt arra, hogy értékelje a szállodánkat, hiszen számunkra a vendégek véleménye a legfontosabb, hiszen ezekből visszajelzéséből tudunk fejlődni és még jobbak lenni. Nagyon hálásak vagyunk, hogy leírta nekünk észrevételeit, mindent fontolóra fogunk venni. Őszintén reméljük, hogy összességében nem bánta meg hogy nálunk szállt meg. Reménykedünk benne, hogy hamarosan ismét vendégünkként üdvözölhetjük a Aquarell Hotelben.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Szuper hely,mindenkinek csak ajánlani tudom.
AndreaRomantikus utazás2020-02-11 11:27:28
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Andrea!
Köszönjük szépen fantasztikus értékelését. Számunkra nincs nagyobb öröm, mint amikor ilyen elégedett visszajelzéseket olvasunk a vendégektől. Boldogok vagyunk, hogy jól érezték magukat nálunk és elégedettek voltak a szolgáltatásainkkal.
Reméljük, hogy hamarosan visszatérnek hozzánk!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Wellness részlegen a ott-tartozkodásunk idején nem működött az infraszauna és a gőzkabin, a bioszauna 30-35 fokos volt, medence melletti terület nagyon csúszós, a szobai hatalmas TV képminősége gyenge, a személyzet nagyon kedves
FecikeRomantikus utazás2020-02-09 11:39:39
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Fecike,
Köszönjük szépen, hogy értékelte szállodánkat online. Örömmel olvassuk, hogy kollégáink munkájával elégedettek voltak. A kellemetlenségekért elnézést kérünk, továbbítottuk a visszajelzését az illetékes kollégáknak, és mindent megteszünk, hogy kijavítsuk a hibákat, hiszen számunkra a vendégek elégedettsége a legfontosabb.
Reméljük, hogy a kellemetlenségek ellenére jól érezték magukat nálunk!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Minden fantasztikus volt köszönjük.
Rózsika 60Romantikus utazás2020-02-08 20:46:08
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Rózsika 60,
Köszönjük szépen a csodálatos értékelését és visszajelzést. Számunkra nincs nagyobb öröm, mint amikor ilyen kedves visszajelzéseket kapunk vendégeinktől. Reméljük, hogy hamarosan visszatérnek hozzánk, és újra a vendégeink közt köszönthetjük Önöket!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Nem elöször voltunk itt. Mindennel elégedettek voltunk régen és most is.
GergőRomantikus utazás2020-02-07 11:59:21
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Gergő!
Számunkra a megtiszteltetés, hogy újra minket választottak pihenésükhöz. Boldogak vagyunk, hogy elégedettek a szolgáltatásainkkal, szobáinkkal és wellness részlegünkkel. Reméljük, hogy hamarosan visszatérnek hozzánk, mi sok szeretettel várjuk vissza Önöket!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Kellemes szálloda, jó ellátással. Sajnos távol a városközponttól.
BélaBarátokkal utazás2020-02-07 09:42:06
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Béla!
Hálásak vagyunk, amiért értékelte szállodánkat, számunkra a megtiszteltetés, hogy minket választottak a barátaikkal. Örömmel olvassuk, hogy szolgáltatásainkkal elégedettek voltak.
Reméljük, hogy a közeljövőben visszatérnek hozzánk!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Nekunk nagyon jó
kjaniCsaládi utazás2020-02-07 09:15:08
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves kjani!
Köszönjük szépen a visszajelzést, hálásak vagyunk, amiért értékeltek minket online. Örömmel látjuk, hogy jól érezték magukat nálunk, reméljük, hogy sikerült pihenni és feltöltődni a nálunk töltött idő alatt.
Sok szeretettel várjuk vissza Önt és kedves családját!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Nagyon jó éttermi rész és kellemes Wellness részleg. Elfogadható árak, gyerekbarát lehetőségek jellemzik.
CabiRomantikus utazás2020-02-06 13:10:44
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Cabi!
Nagyon szépen köszönjük a kedves visszajelzést, és elismerő szavakat. Boldogan olvassuk, hogy éttermünk megfelelt az Önök elvárásainak és a wellness részlegünkben is tudtak pihenni. Számunkra fontos, hogy a gyerekek is jól érezzék magukat.
Reméljük, hogy hamarosan visszatérnek hozzánk!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Rendezett, tiszta, jól felszerelt szálloda magas szolgáltatási színvonallal, segítőkész személyzettel....
Kónya CsabaCsaládi utazás2020-02-05 17:06:00
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Kónya Csaba!

Szeretnénk megköszönni kedves szavait a Hotel Aquarellről! Őszinte örömünkre szolgált azt olvasni, hogy meg volt elégedve a rendezett, tiszta, jól felszerelt szállodánkkal, valamint, hogy segítőkésznek találta személyzetünket. Reméljük, hogy legközelebb is minket választ majd utazása alkalmával!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nyugodt, tiszta hely. Visszatérő vendégek vagyunk, a masszázs részlegen remek csapat dolgozik. A medencék vizei kellemesek, megfelelő hőmérséklettel.
Sné IbolyaRomantikus utazás2020-02-03 18:30:50
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Sné Ibolya!

Mindenekelőtt engedje meg, hogy megköszönjük, hogy az Aquarell Hotel-t választotta. Hihetetlen érzéssel tölt el bennünket, hogy visszatérő vendégeink között tarthatjuk Önöket számon. Továbbá, örülünk, hogy a szállodánkat tisztának találta. Szeretettel visszavárjuk.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nagyon kellemes volt az a három nap, amit ott töltöttem. Szeretnék még visszatérni.
ZsókaEgyedülálló utazás2020-01-30 13:32:20
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Zsóka!
Nagyon szépen köszönjük, hogy értékele az Aquarell Hotel-t. Rendkívüli érzéssel tölt el bennünket, hogy kellemesen érezte magát nálunk, és hogy elvárásainak meg tudtunk felelni. Szeretettel visszavárjuk.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
étkezés jó
várni kellett a szobára
Tompos AntalCsaládi utazás2020-01-30 11:43:35
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Tompos Antal!
Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni, hogy az Aquarell Hotel-t választotta, és hogy véleményét megosztotta velünk. Reméljük, rengeteg csodálatos élménnyel gazdagodott nálunk, és hogy jól érezte magát. Elnézést a kellemetlenségért. Szeretettel visszavárjuk.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Másodszor voltunk ebben a szállodában, a szoba kiváló kényelem és tisztaság szempontjából is. A reggeli választéka és ízvilága tökéletes volt. A vacsoránál a kis sütik helyett szívesebben fogyasztottam volna más desszertet pl. somlói, gombócok, mákos guba, amerikai palacsinta stb.ál

ál

l a kis sütik helyet szívesebben
ErzsiCsaládi utazás2020-01-29 16:14:49
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Erzsi!
Először is szeretnénk megköszönni, hogy értékelte az Aquarell Hotel-t. Nagyon büszkék vagyunk, hogy a reggelit választékosnak és finomnak találta. Reméljük hamarosan viszontlátjuk szállodánkban.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Mindennel elégedettek voltunk.
PéterRomantikus utazás2020-01-28 11:48:21
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Péter!
Köszönjük, hogy szá
llodánkat választotta pihenése alatt. Reméljük, hogy rengeteg jó élménnyel gazdagodott, és mindeközben pihenéssel és örömmel teltek a napjai szállodánkban. Hálásak vagyunk, amiért minket választott és ilyen csodálatosan értékelte a szállodánkat. Reméljük, mihamarabb vendégül láthatjuk Önt!

Üdvözlettel,
Hotel Management
nagyon jó
Jere GellertCsaládi utazás2020-01-26 10:11:51
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Jere Gellert,
Sokat jelent számunkra pozitív visszajelzése. Fantasztikus látni, hogy elégedett volt a Hotel Aquarell-el. Megtiszteltetés lenne viszont látni!
Üdvözlettel,
Hotel Management
Kiváló hely, kiváló munkatársakkal!
Tökéletes kényelem, kellemes időtöltés, kiváló kulináris élvezetekkel fűszerezve!
Megfelelő ár/érték arány!
CsBélaCsaládi utazás2020-01-25 15:47:38
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves CsBéla,
Szeretnénk köszönetet mondani pozitív visszajelzéséért. Örömmel tölt el bennünket, hogy elégedett volt a Hotel Aquarell-ben töltött pihenésével. Köszönjük, hogy kiemelte a kényelmet, valamint a remek éttermet. Remek, hogy a személyzet is megfelelt elvárásainak. Vissza várjuk Önöket!
Üdvözlettel,
Hotel Management
Decemberben és Januárban is jártunk itt, a Wellnessben a Gőz nem működött, A szobákban nincs szárító a vizes fürdőruhák és törölközőknek, a Séf nem működött, a szobákban a kispárnák megértek a cserére. Az apró hibák ellenére elégedettek voltunk.
KuglerékRomantikus utazás2020-01-23 15:03:13
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Kuglerék,
Engedje meg, hogy kifejezzük hálánk értékeléséért. Reméljük, hogy kellemesen telt a Hotel Aquarell-ben töltött pihenése. Elnézést kérünk a tapasztalt kellemetlenségekért. Véleménye fontos számunkra, mindenképp figyelembe fogjuk venni. Csodás lenne viszont látni!
Üdvözlettel,
Hotel Management
Kiváló a konyhájuk, nagyon finomak az ételeik, nagy a választék, svédasztal, mi kell még? A szobák igényesen vannak berendezve, minden tiszta és rendezett! Nagyon kellemes a környezet, mi nagyon elégedettek voltunk! Máskor is fogunk jönni!
Csontos SándorRomantikus utazás2020-01-21 11:33:45
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Csontos Sándor,
Hálásak vagyunk, hogy idejét nem sajnálva értékelte a Hotel Aquarell-t. Igazán csodálatos hallani, hogy elégedett volt a nálunk töltött idejével. Köszönjük, hogy kiemelte a remek konyhát, valamint a szobát. Vissza várjuk Önöket!
Üdvözlettel,
Hotel Management
A hotel nekünk kislányom életkorát tekintve kiváló választás. Második alkalommal tértünk vissza, és még jönni fogunk. 6 éves lesz. Belátható távolságok, bőven elég ez a medence az úszkálásra, játékra. A játszóház egyedülálló. Tele társasjátékkal, mindenféle kirakós, minden korosztály megtalálhatja számítását. Nyári időszakban a fürdő közelsége, csúszdapark még egy plusz. Az ételek finomak, választható mennyiség, hamarabb lehet döntést hozni, mint amikor ezer féle dolgot kipakolnak. A hotelben dolgozó személyzet minden tagja a segítőkészség! Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki kisebb helyen, de mégis tele lehetőségekkel akarja eltölteni az idejét.
Papp RitaCsaládi utazás2020-01-21 11:29:04
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Papp Rita,
Mindenekelőtt, szeretnénk megköszönni, hogy megosztotta velünk tapasztalatait a Hotel Aquarell-el kapcsolatban. Igazán nagy öröm számunkra, hogy sikerült megfelelnünk elvárásainak. Köszönjük, hogy kiemelte wellness-t, valamint a játszóházat. Remek, hogy az étteremmel, valamint a személyzettel is meg volt elégedve. Megtiszteltetés lenne viszont látni Önöket!
Üdvözlettel,
Hotel Management
Kiváló gyermekbarát szolgáltatások az étteremben, a szobában, a wellness részlegben és a Mókaland játszóházban :)
A konyha remek. A kínálat változatos és az ételek finomak. A reggelinél a házi készítésű meleg pékáru különösen ízletes.
Katus24Családi utazás2020-01-16 16:07:54
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Katus24!
Nagyon szépen köszönjük a csodálatos visszajelzését. Számunkra az öröm, hogy ilyen fantasztikusan érezték magukat nálunk. Boldogok vagyunk, hogy elégedettek voltak a gyermekbarát szolgáltatásainkkal, számunkra nagyon fontos, hogy a gyerekek is jól érezzék magukat nálunk. Köszönjük szépen, hogy kiemelte éttermünket, örülök neki, hogy a reggeli is elnyerte a tetszésüket.
Szeretettel várjuk vissza Önöket!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Jól éreztük magunkat!
Windecker JózsefnéCsaládi utazás2020-01-15 17:25:21
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Windecker Józsefné,

Köszönettel tartozunk, hogy időt szánt a Hotel Aquarell szállodánk értékelésére. Igazán nagy öröm számunkra, hogy meg volt elégedve velünk. Reméljük, legközelebb is minket választ majd! Visszavárjuk!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Szeretjük a helyet, többször voltunk már itt, kisgyerekes családoknak különösen ajánlott, langyos vizű élménymedence, jó étterem, kedves személyzet.
Azért nem 5 csillagot adok, mert egy felújítás ráférne a szobákra, főleg a fürdőszobákra... Remélhetőleg ezen mielőbb segítenek.
PJRomantikus utazás2020-01-14 11:23:13
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves P J,

Köszönjük szépen, hogy a mi szeretett Hotel Aquarell szállodánkat választotta. Továbbá nagyon hálásak vagyunk, amiért ilyen magas pontszámmal értékelt bennünket. Örülünk, hogy jónak találta az éttermet, kedvesnek a személyzetet és csodásnak a medencéket. Reméljük, a jövőben ismét ellátogatnak majd hozzánk, addig is minden jót kívánunk!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Kíváló wellnes részleg, magas színvonalú gyógykezelések.
Mika ÁgnesCsaládi utazás2020-01-10 12:03:08
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Mika Ágnes!
Hadd köszönjük meg, hogy idejét nem sajnálva megosztotta velünk a tapasztalatát és észrevételét szállodánkkal, a Hotel Aquarell-el kapcsolatban. Nagyon boldoggá tett, hogy wellness részlegünket kiemelkedőnek találta, reméljük, hogy sikerült Önöknek kikapcsolódni és feltöltődni. Bízunk benne, hogy mihamarabb vendégül láthatjuk Önöket újra!

Üdvözlettel,
Hotel Management
Nagyon kellemes , hangulatos szálláshely! Az éttermi választék, kiszolgálás tökéletes volt! A wellnes részleg meglepően nagy és sokrétű, viszont a kövezetre nem ártana valami csúszásgátló szőnyeget teríteni. Az ott tartozkodó személyzet gondos igyekezete ellenére is csúszos volt.
Mindent egybe vetve, tökéletes kikapcsolódást nyújtott !
Köszönjük !
Török IstvánCsaládi utazás2020-01-10 11:38:29
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Török István!
Mindig nagyszerű érzés ilyen csodálatos visszajelzéseket látni, ezért köszönjük, hogy időt szakított arra, hogy megossza velünk véleményét. Hihetetlen öröm számunkra, hogy az itt töltött idejük kellemes volt. Köszönjük, hogy kiemelte kedves személyzetünket valamint bőséges éttermi választékunkat. Őszintén reméljük, hogy ismét lehetőségünk lesz elszállásolni Önt a közeljövőben, mindig szívesen látjuk.
Üdvözlettel,
Hotel Management
.....
...Barátokkal utazás2020-01-10 11:25:42
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégünk!
Nagyon szépen köszönöm, hogy megosztotta velünk értékelését és véleményét a Hotel Aquarell-ről. Reméljük sikerült megfelelnünk elvárásainak és kellemes kikapcsolódást tudtunk nyújtani Önöknek. Még egyszer köszönjük szépen a visszajelzését, alig várjuk, hogy ismét köszönthessük és elszállásolhassuk a hotelünkben.
Üvözlettel,
Hotel Management
az alkalmazottak kooperativak és kedvesek
mindig segitőkészek
törölt felhasználóCsaládi utazás2020-01-09 13:47:49
Wellness részleg átlagos, a svédasztal kínálata közepes.
CsabaCsaládi utazás2020-01-07 19:38:47
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Csaba,
Mindenekelőtt, szeretnénk kifejezni hálánk, hogy megosztotta velünk tapasztalatait. Reméljük, hogy kellemesen telt az Aquarell Hotel-ben töltött ideje. Elnézést kérünk a tapasztalt kellemetlenségekért. Vissza várjuk!
Üdvözlettel,
Hotel Management
Kiváló kikapcsolódási lehetőség családok számára.
D. SándorCsaládi utazás2020-01-07 19:34:56
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves D.Sándor,
Köszönöm, hogy az Aquarell Hotelt választotta legutóbbi budapesti tartózkodása során és hogy időt szánt arra, hogy leírja kedves véleményét. Bízunk benne, hogy legközelebb is minket választ és hamarosan ismét üdvözölhetjük Önt szállodánkban.
Üdvözlettel,
Hotel Management
Családbarát, kényelmes. A reggeli és a vacsora is bőséges, a választék sokféle és nagyon finom. A wellness részleg nagyon jó!
Surányi gézaCsaládi utazás2020-01-07 16:25:40
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Surányi Géza,
Szeretnénk megköszönni, hogy megosztotta véleményét az Aquarell Hotellel kapcsolatban! Nagy örömünkre szolgál, hogy megfelelőnek találta a szállodánk ételeit, valamint nagyra értékelte kiváló wellness részlegünket. Reméljük legközelebb is minket választ a következő budapesti látogatása során, várjuk vissza Önt szeretettel!
Üdvözlettel,
Hotel Management
Nagyon szép, tiszta, kellemes szálloda jó ételekkel, wellnessel és a gyerekeknek felszerelt játszószobával.
A Lobby Bárban az első nap egy nagyon kedves és segítőkész hölgy szolgált ki bennünket, de aztán két napig egy új kolegina volt műszakban, tőle "mi kértünk elnézést", ha rendelni szerettünk volna valamit.
Ennek ellenére a személyzet többi tagja nagyon kedves és segítőkész.
LászlóCsaládi utazás2020-01-07 15:14:47
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves László,
Szeretném megköszönni, hogy értékelte az Aquarell Hotelt, és megosztotta velünk kedves értékelését! Jó érzéssel töltött el azt látni, hogy kellemes napokat töltött szállodánkban, hálásak vagyunk dicsérő szavaiért ételeinkkel és szobáinkkal kapcsolatban. Egész személyzetünk nevében mondhatom, hogy reméljük nemsokára újra láthatjuk Önöket hotelünkben!
Üdvözlettel,
Hotel Management
A Szálloda szolgáltatásaival elégedett voltam, kellemes hétvégét töltöttem el itt, Családommal. Már ajánlottam is ismerősömnek a Hotelt.
L.M.Családi utazás2020-01-07 11:46:22
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves L.M.,
Nagyon szépen köszönöm, hogy megosztotta velünk értékelését az Aquarell Hotelről. Nagyon örülök, hogy elégedett volt szállodánk szolgáltatásaival, remélem, hogy csodálatos élményekkel gazdagodott. Még egyszer köszönöm szépen a visszajelzését, alig várjuk, hogy ismét köszönthessük és elszállásolhassuk a hotelünkben.
Üdvözlettel,
Hotel Management
Nagyon kellemes szálloda. Kiváló személyzettel, finom ételekkel, jó wellness résszel. Ajánlom mindenkinek jó szívvel. Kutya barát, gyerek barát szálloda.
Katona ZsuzsannaCsaládi utazás2020-01-07 11:30:29
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Katona Zsuzsanna,
Mindenekelőtt szeretném megköszönni Önnek, hogy időt szánt rá és értékelte szállodánkat, az Aquarell Hotelt. Nagyon örülünk, hogy ennyire nagyszerűen érezte magát nálunk, örömmel látom, hogy szinte minden szempontból sikerült megfelelnünk az elvárásainak. Boldog vagyok, hogy nem csak kedves személyzetünk, de szállodánk wellness részlege is teljes mértékben elnyerte a tetszését. Remélem hamarosan újra lesz alkalmunk vendégül látni Önt.
Üdvözlettel,
Hotel Management
Kifogás nem fogalmazódott meg.A szobák állapota, tisztasága érzékelhetően javult. A vízhőfok sokkal jobb (melegebb) volt, mint korábban.
NASABarátokkal utazás2020-01-06 16:26:47
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Nasa,
Köszönjük a magas értékelést, amelyet szállodánkról adott. Örömmel látjuk, hogy mindennel elégedett volt és semmire nem volt panasza. Bízunk benne, hogy lesz még lehetőségünk vendégül látni Önt a közeljövőben, várjuk vissza szeretettel bármikor!
Üdvözlettel,
Hotel Management
Minden rendben volt!
TamásCsaládi utazás2020-01-06 14:12:41
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Tamás,
Köszönöm szépen, hogy megosztotta velünk gondolatait a legutóbbi Aquarell Hotel béli tartózkodásáról! Remek, hogy mindennel meg volt elégedve, és tökéletes volt itt tartózkodása. Reméljük, hogy pozitív tapasztalatai a jövőben is visszavezérlik majd hozzánk!
Üdvözlettel,
Hotel Management
Maximálisan meg voltunk elégedve a szolgáltatásokkal, nagyon finomak voltak az ételek, a szauna szeánsz feledhetetlen!
Pókné KataCsaládi utazás2020-01-06 11:45:30
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Pókné Kata,
Hálás vagyok, hogy idejét nem sajnálva megosztotta velünk véleményét az Aquarell Hotelről. Nem is lehetnék boldogabb azt látva, hogy nem csak a finom ételeinkkel, de nagyszerű szolgáltatásainkkal is elégedett volt. Reméljük hamarosan visszatér hozzánk.
Üdvözlettel,
Hotel Management
Nagyon jól éreztük magunkat, minden tökéletes volt.
JuditBarátokkal utazás2020-01-06 11:11:53
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Judit,
Köszönöm, hogy az Aquarell Hotelt választotta legutóbbi budapesti tartózkodása során. Nagyon örülök, hogy sikerült megfelelnünk az elvárásainak. Őszintén remélem, hogy a legközelebb is minket választ és újabb kellemes élményekkel gazdagodik.
Üdvözlettel,
Hotel Management
Sajnos részünkről , rossz választás volt a szálloda a felmerült és nem megoldott problémák miatt. Szoba átadás késedelme, meghibásodott wc. , köntös hiánya.
EditRomantikus utazás2020-01-06 08:04:08
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Edit,
Szeretném megköszönni Önnek, hogy idejét nem sajnálva megosztotta velünk véleményét az Aquarell Hotelről. Sajnálattal olvasom, hogy nem tudtunk megfelelni elvárásainak. Szeretném, ha tudná, hogy vendégeink véleménye a legfontosabb a számunkra, észrevételeit mindenképpen figyelembe vesszük szolgáltatásaink fejlesztése érdekében. Remélem, hogy a legutóbbi negatív tapasztalati ellenére ad nekünk még egy esélyt és visszatér hozzánk, hogy bebizonyíthassuk profizmusunkat.
Üdvözlettel,
Hotel Management
JÓ VOLT
SZÁSZIN JÁNOSCsaládi utazás2020-01-05 11:16:34
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Szászin János,
Köszönjük a magas értékelést, amelyet szállodánkról adott. Örömmel látjuk, hogy mindennel elégedett volt és semmire nem volt panasza. Bízunk benne, hogy lesz még lehetőségünk vendégül látni Önt a közeljövőben, várjuk vissza szeretettel bármikor!
Üdvözlettel,
Hotel Management
Kellemes környezet, profi személyzet! A szobában tökéletes a tisztaság. Az étterem és a wellness részleg minden igényt kielégít. Ajánlom a szállodát mindenkinek!
JuditEgyedülálló utazás2020-01-05 09:11:44
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Judit,
Szeretném megköszönni amiért megosztotta kedves szavait az Aquarell Hotelről! Remek, hogy segítőkész személyzetünk, valamint a kiváló ételeink az elégedettségét szolgálták.
Remélem, hogy legközelebb is ránk esik majd választásuk, ha ebben a térségben járnak.
Üdvözlettel,
Hotel Management
A szálloda gyermekkel nagyon remek. Évente többször látogatásra érdemes.
ÉvaCsaládi utazás2020-01-04 21:17:16
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Éva,
Nagyon szépen köszönjük, hogy értékelte az Aquarell Hotelt. Nagyon büszkék vagyunk, hogy elvárásainak maximálisan meg tudtunk felelni. Reméljük a jövőben lesz alkalmunk viszont látni Önt.
Üdvözlettel,
Hotel Management
KIVÁLÓ
MimiCsaládi utazás2020-01-04 14:10:40
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Mimi,
Szeretném megköszönni, hogy megosztotta velünk az élményeit és tapasztalatait az Aquarell Hotelről. Még egyszer köszönöm szépen a remek visszajelzését, alig várjuk, hogy ismét köszönthessük és elszállásolhassuk a hotelünkben.

Üdvözlettel,
Hotel Management
Udvarias személyzet kényelmes tiszta szobák.Nagyon ízletes és választékos az étkezés.A wellness részleg számunkra kifogástalan volt.Nagyon jól éreztük magunkat.
GáborCsaládi utazás2020-01-02 14:15:17
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Gábor,

Szeretnénk megköszönni Önnek, hogy nem sajnálta arra az idejét, hogy megossza velünk gondolatait a Hotel Aquarell szállodánkról. Hihetetlen boldogsággal olvastuk, hogy szobáját tisztának és kényelmesnek, a személyzetünket pedig udvariasnak találta. El sem tudja képzelni mennyire hálásak vagyunk, hogy ilyen csodálatos értékelést írt szállodánkról, alig várjuk, hogy újra vendégül láthatjuk szállodánkban.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nagyon jól éreztük magunkat,mindennel meg voltunk elégedve.
ÁkosCsaládi utazás2020-01-01 13:24:56
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Ákos!

Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni Önnek, hogy idejét nem sajnálva megírta ezt a kedves visszajelzést számunkra. Köszönjük a bizalmat, hogy minket választott szálláshelyének. Nagy örömmel olvassuk, hogy jól érezte magát szállodánkban, és boldogsággal tölt el bennünket, hogy kiválónak értékelte hotelünket. Szeretettel várjuk vissza Önöket a Hotel Aquarellbe!.

Üdvözlettel:
Hotel Management
Rendszeres visszatérő vendégek vagyunk,eddig 12-14 alkalommal pihentünk Önöknél. A szálloda alkalmas a pihenésre,kikapcsolódásra. Örömmel láttuk, hogy a cukrászdában át kárpitoztatták a székeket,nagyobb méretű TV-k is lettek a szobákban. Ami jó lenne,matracokat keményebbre cserélni. Tisztaság van mindenütt,jók a medencék az ételekkel kapcsolatban nincs kifogásunk. Hely szűke miatt sajnos nem lehet külön gyerekmedence,pedig az jó lenne,mert a nagy medence csendesebb,és kényelmesebb lenne. A jövőben is szeretnénk pihenni a szállodában.
DodóCsaládi utazás2019-12-31 12:16:00
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Dodó!

Köszönjük, hogy megtisztelt minket azzal, hogy megosztotta véleményét, tapasztalatait és benyomásait a Hotel Aquarellben eltöltött tartózkodásával kapcsolatban. Nagy örömünkre szolgált, hogy a hotelünk visszatérő vendégei közt tudhatjuk Önöket. Nagyon örülünk, hogy szinte mindennel meg voltak elégedve és boldogok vagyunk, hogy máskor is minket terveznek választani. Alig várjuk, hogy ismét elszállásolhassuk a hotelünkben, reméljük, hogy minél hamarabb visszatér hozzánk.

Üdvözlettel,
Hotel Management
Összességében mind a 19-en meg voltunk elégedve, és egy remek élménnyel lettünk gazdagabbak.
SzicsúCsaládi utazás2019-12-28 11:40:58
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Szicsú!

Köszönjük, hogy megosztotta kedves szavait az Aquarell Hotellel kapcsolatosan! Örömmel olvassuk, hogy itt töltött idejük csodálatos emlék marad az Önök számára. Nagyra értékeljük a visszajelzését,és reméljük, hogy a jövőben ismét vissza fog térni hozzánk!

Üdvözlettel,
Hotel Management
Minden szuper, !!
jocopapaEgyedülálló utazás2019-12-26 18:58:04
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves jocopapa!

Először is szeretnénk megköszönni, hogy idejét nem sajnálva értékelte az Aquarell Hotelt. Köszönjük a bizalmat, hogy minket választott szálláshelyének. Nagy örömmel olvassuk, hogy jól érezte magát szállodánkban. Még egyszer köszönjük a visszajelzést. Reméljük, hogy mihamarabb viszontláthatjuk!

Üdvözlettel,
Hotel Management
+ A szállás, az étterem és a medencék is nagyon jók, A játszóház felszereltsége fantasztikus. - Szúnyoghálók hiányoznak. Kétszer voltunk, a gőz egyszer sem üzemelt és nem is jelezték sehol.
PataKCsaládi utazás2019-12-25 21:11:51
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégünk!
Köszönjük szépen, hogy szánt időt értékelni a szállodánkat. Köszönjük szépen, hogy kiemelte a medencéket és a szálloda éttermét. Számunkra az öröm, hogy tetszett Önöknek a játszóház. A gőzzel kapcsolatban őszintén elnézést kérünk. A szúnyoghálóval kapcsolatban pedig köszönjük szépen a javaslatot, mindenképpen továbbítjuk az illetékes kollégának az ötletet.
Köszönjük szépen még egyszer, hogy minket választottak!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Kívánságainkat teljesítették és figyelmesek voltak.
Nyári GábornéRomantikus utazás2019-12-25 13:58:40
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Nyári Gáborné!
Köszönjük szépen fantasztikus értékelését. Számunkra mindig nagy öröm, amikor ilyen kedves visszajelzéseket kapunk a vendégektől. Örömmel olvassuk, hogy kollégáink kedvessége és figyelmessége megfelelt az Ön elvárásának.
Reméljük hamarosan visszatérnek hozzánk!
Kellemes új évet kívánunk!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Szerethető, kellemes wellness hotel, visszajövünk!
AnnaRomantikus utazás2019-12-24 15:29:07
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Anna!
Köszönjük szépen, hogy szánt időt értékelni a szállodánkat. Számunkra az öröm, hogy jól érezték magukat nálunk és ki tudták pihenni magukat.
Reméljük hamarosan újra a vendégeink közt köszönthetjük Önöket!
Boldog új évet kívánunk!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Kellemes nyugodt pihenés volt fürdőzéssel : Az ételek finomsága ,és a szoba kényelmessége nagyon kellemes volt !
A szálloda dolgozói helyesek ,és segítőkészek !!
Mindenkinek ajánlom !!
Füzesi ZsuzsannaCsaládi utazás2019-12-24 15:05:49
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Zsuzsanna!
Nagyon szépen köszönjük a csodás értékelését. Boldogan olvassuk, hogy élvezte a szálloda ételeit és a szobáink felszereltségével és kényelmével is meg volt elégedve. Köszönjük szépen, hogy kiemelte a kollégák kedvességét, mindenképp továbbítani fogjuk nekik az elismerő szavakat.
Reméljük, hogy hamarosan visszatérnek hozzánk!
Boldog új évet kívánunk!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Visszatérő vendég vagyok eddig még minden jó volt
Németh LászlóEgyedülálló utazás2019-12-23 14:30:50
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Németh László!
Számunkra a megtiszteltetés, hogy visszatér hozzánk! Boldogok vagyunk, hogy szolgáltatásaink megfelelnek Önnek. Reméljük, hogy hamarosan újra visszatér hozzánk!
Boldog új évet kívánunk!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Kedvesen fogadtak bennünket. Mivel nem volt kész a szobánk bementünk az étterembe ebédelni.A recepciós hölgy azonnal megmondta szobaszámunkat, hogy nyugodtan irassuk a szobához.Figyelmessége nagyon jól esett. A rövid itt létünk alatt nagyon jól éreztük magunkat.Köszönet érte minden dolgozónak.
ZsuBarátokkal utazás2019-12-21 18:55:27
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Zsu!
Nagyon szépen köszönjük a kedves szavait! Számunkra a megtisztelés, hogy minket választottak. Örömmel olvassuk, hogy elégedettek voltak a személyzet munkájával és a szálloda szolgáltatásaival.
Reméljük hamarosan újra visszatérnek hozzánk!

Üdvözlettel:
Hotel Management
Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Örömmel tapasztaltuk, hogy a liftek kezekő paneljei fel lettek újítva, a szobákban a régi televíziók új, nagy képernyős készülékre lettek kicserélve. Sajnos a wellness részlegen a nyugágyak régi strapabíró huzatainak lecserélése nem sikerült, az új, látványában szebb kék színű huzatok minősége nem nagyon vált be, lassan mindegyik kezd szétszakadozni. Hiányosságnak tekinthető, hogy a fürdőszobákban a fürdőruhák szárítására alkalmas berendezés nincs. A téli időszakban jó lenne valamilyen elektromos törölköző szárító elhelyezése. Több szállodában találkoztunk már hasonló megoldással. Egyébként gratulálunk a szinte minden igényt kielégítő szállodájukhoz, további sok sikert, kellemes karácsonyi ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk.
Végvári PéterCsaládi utazás2019-12-20 11:41:02
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Végvári Péter!
Hálásak vagyunk az őszinte és kedves visszajelzésért. Örömmel olvassuk, hogy elégedettek voltak a szálloda szolgáltatásával. Köszönjük szépen az építő kritikát is a wellness részlegünkkel kapcsolatban. Észrevételeit továbbítani fogjuk az illetékes kollégáknak, és mindent megteszünk, hogy jobbak legyünk. Ezen felül külön köszönjük, hogy kiemelte és értékelte a szoba felszereltség.
Még egyszer köszönjük az értékelését, és Önnek is boldog új évet kívánunk!
Üdvözlettel:
Hotel Management
4 éves gyermekünkkel egy hosszú hétvégére mentünk a szállodába. A wellness részleg nem túl nagy, de kiváló. A játszószoba úgyszintén, profin felszerelt. A dolgozók nagyon kedvesek és segítőkészek, valamint az étel/italkínálat is tökéletes volt. Sajnos a matrac nekünk túl puha volt, valamint a tetőtérben a szellőztető is hangos volt éjszaka. Ezeken kívül viszont nagyon jól éreztük magunkat.
KrisztiánCsaládi utazás2019-12-18 18:46:46
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Krisztián!
Örömmel olvassuk elégedettségét szállodánkkal kapcsolatban. Boldogok vagyunk, hogy elégedett volt a játszószobával és kollégáink kedvességével és munkájával. Köszönjük, hogy kiemelte étel és ital kínálatunkat. A kellemetlenségekért elnézést kérünk, reméljük ennek ellenére és ki tudták pihenni magukat.
Üdvözlettel:
Hotel Management
Minden szolgáltatás remek volt. Az ételek finomak, változatosak, a személyzet rendkívül kedves volt. Családosoknak is ajánlom, szuper hely!
LukácsnéCsaládi utazás2019-12-17 12:50:58
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Lukácsné!
Számunkra a megtiszteltetés, hogy minket választottak pihenésükhöz. Örömmel olvassuk, hogy elégedettek voltak szolgáltatásainkkal és finom ételeinkkel. Külön köszönjük, hogy kiemelte kollégáink munkáját, mindenképp továbbítjuk a kedves szavait.
Reméljük hamarosan újra a vendégeink közt köszönthetjük Önt!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Mindennel elégedettek voltunk!
Kerepeszki KatalinCsaládi utazás2019-12-16 11:17:38
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Kerepeszki Katalin,
Nagyon szépen köszönjük a visszajelzést, mindig nagy öröm a vendégeink véleményét olvasni. Örülünk, hogy teljes körűen meg volt elégedve szállodánk szolgáltatásaival. Bízunk benne, hogy kellemesen telt az itt töltött idő, és sok csodálatos élménnyel gazdagodtak. Alig várjuk, hogy ismét vendégül láthassuk Önöket a Hotel Aquarell-ben, mindig ugyanezzel a színvonallal fogjuk várni.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Összességében a szálloda szolgáltatásai jók. A Booking.com tájékoztatásával ellentétben, gyógyvíz csak a gyógymedencében volt, az élménymedencében csak melegített a víz. A reggeli és esti svédasztal választéka - más 4-csillagos szállodákhoz képest - valamivel szűkebb. Ízre viszont minden jó volt. Kifejezetten dicsérendők a gyermekbarát szolgáltatások, pici gyerekes családoknak az ilyen szálloda nagyon ajánlható.
Kovács R.Családi utazás2019-12-15 12:04:15
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Kovács R.,
Szeretnénk megköszönni Önnek, hogy idejét nem sajnálva megosztotta velünk ezt a remek visszajelzést! Nagyon örülünk, hogy a Hotel Aquarell-t választotta szálláshelyéül, valamint örömmel olvastuk, hogy összességében meg volt elégedve szállodánk szolgáltatásaival. Továbbá, őszinte boldogsággal tölt el minket, hogy ételeink megfeleltek az Ön ízlésének, azonban hálásak vagyunk az választékkal kapcsolatos észervételéért is. Mindemellett, szeretnénk kifejezni hálánkat, hogy kiemelte gyermekbarát szolgáltatásainkat. Reméljük, legközelebb is minket választ, és hamarosan ismét vendégeink között köszönthetjük.
Tisztelettel,
Hotel Aquarell Management
Nagyon jól éreztük magunkat.
Kényelmes szoba, jó wellness, finom ételek.
Háncs LászlónéCsaládi utazás2019-12-14 15:09:09
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Háncs Lászlóné,
Köszönjük szépen, hogy megosztotta velünk az élményeit és tapasztalatait a Hotel Aquarellről, sokat jelent számunkra. Örömmel olvastuk, hogy a szállodánkban töltött idő alatt jól érezték magukat. Tovább, hálásak vagyunk, hogy kiemelte visszajelzésében kényelmes szobáját és wellnes részlegünket, valamint csodálatos, hogy meg volt elégedve finom ételeinkkel is. Reméljük, hogy hamarosan ismét vendégül láthatjuk Önöket!
Tisztelettel,
Hotel Aquarell Management
remek 4 napot töltöttünk el a szállodában
Hajdú OszkárCsaládi utazás2019-12-14 12:13:25
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Hajdú Oszkár,
Engedje meg, hogy köszönetet mondjunk végtelen kedves szavaiért és kiváló értékeléséért. Remek érzés volt azt olvasni, hogy csodálatos napokat töltöttek el szállodánkban. Reméljük, hogy sikerült kipihenniük a hétköznapi fáradalmakat. Alig várjuk, hogy viszontlássuk Önöket a mi szeretett Hotel Aquarell szállodánkban.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nekünk nagyon jó kiváló !
Fodor AndrásCsaládi utazás2019-12-13 18:41:45
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Fodor András,
Szeretnénk megköszönni kedves visszajelzését a Hotel Aquarell-ről! Hihetetlenül nagy öröm számunkra, hogy szállodánkat választotta. Örömmel olvastuk, hogy mindennel maximálisan meg voltak elégedve. Reméljük, hogy sok szép élménnyel gazdagodtak a nálunk eltöltött idő alatt. Bízunk benne, hogy legközelebb is minket választanak és hamarosan ismét üdvözölhetjük Önöket szállodánkban.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Kellemes, tiszta szobák. Nagyon kedves, előzékeny személyzet.
Alexa GyulaCsaládi utazás2019-12-13 14:01:49
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Alexa Gyula,
Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni Önnek, hogy időt szánt rá és megosztotta velünk a tapasztalatait és kedves véleményét szállodánkkal kapcsolatban. Örömmel olvastuk, hogy szobáinkat tisztának találta. Továbbá, büszkeséggel töltött el minket az is, hogy megemlítette előzékeny személyzetünket. Hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy teljes mértékben elégedett volt a nálunk eltöltött idejével. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a visszajelzést, sok szeretettel várjuk vissza Önt a Hotel Aquarellbe.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nagyon elégedett voltam a szálloda munkatársaival. Köszönöm a vendéglátást.
FerencCsaládi utazás2019-12-09 12:03:29
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Ferenc,

Elsőként engedje meg, hogy kifejezzük hálánkat a kedves értékelésért és visszajelzésért a mi szeretett Hotel Aquarell Cegléd szállodánkkal kapcsolatban. Igazán örülünk, hogy nagyon elégedett volt a szállodánk munkatársaival. Alig várjuk, hogy a jövőben ismét találkozzunk, addig is minden jót kívánunk!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
minden nagyon tetszett, jól éreztük magunkat
MarcsiBarátokkal utazás2019-12-06 19:08:24
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Marcsi,
Szeretnénk megköszönni, hogy megosztotta velünk az élményeit és tapasztalatait a Hotel Aquarell szállodánkról. Először is, boldogok vagyunk, hogy mindennel meg voltak elégedve, és nagyon jól érezték magukat az itt eltöltött idő alatt. Még egyszer köszönjük szépen a visszajelzését, alig várjuk, hogy ismét köszönthessük és elszállásolhassuk a hotelünkben.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
A szálloda kényelmes, a személyzet rendkívül kedves és szolgálatkész, a szolgáltatások színvonala tökéletes.
LeonCsaládi utazás2019-12-05 18:39:52
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Leon,
Nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat, és hogy a Hotel Aquarell-t választotta, valamint idejét nem sajnálva leírta szívmelengető véleményét. Nagyon örülünk, hogy ennyire meg volt elégedve kedves és szolgálatkész személyzetünk munkájával, valamint szolgáltatásaink színvonalával. Mindig öröm ilyen pozitív visszajelzéseket olvasni. Reméljük, hogy hamarosan ismét vendégül láthatjuk!
Tisztelettel,
Hotel Aquarell Management
Csak finomat ettünk az ottlétünk alatt, kellemesen tudtunk pihenni. Elégedettek voltunk a kiszolgálással.
AnitaRomantikus utazás2019-12-05 12:02:41
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Anita,
Szeretnénk megköszönni kedves visszajelzését Hotel Aquarell szállodánkról! Hihetetlenül nagy öröm, hogy a szállodánkat választották. Bolgosággal tölt el minket, hogy meg voltak elégedve finom ételeinkkel és kiszolgálásunkkal. Továbbá, jóleső érzés azt olvasni, hogy kellemes pihenést tudtunk Önöknek nyújtani. Bízunk benne, hogy legközelebb is minket választanak.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nagyon jól éreztük magunkat , mindennel meg voltunk elégedve ,csak ajánlani tudjuk mindenkinek.
Jelényi AttilaCsaládi utazás2019-12-05 09:50:56
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Jelényi Attila,
Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni Önnek, hogy időt szánt rá és megosztotta velünk a tapasztalatait és kedves véleményét szállodánkkal kapcsolatban. Örömmel olvastuk, hogy a nagyon jól érezték magukat a nálunk eltöltött idő alatt. Hihetetlenül hálásak vagyunk az ajánlásáért. Sok szeretettel várjuk vissza Önt a Hotel Aquarell-be.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Remek a konyha, finomak az ételek, az allergének fel vannak tüntetve, glutén, tej és tojásmentes diétával is nagyon bőséges volt a választék.
Szili NóraCsaládi utazás2019-12-04 13:15:51
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Szili Nóra,

Hadd köszönjük meg, hogy idejét nem sajnálva megosztotta velünk a tapasztalatát és kedves véleményét Hotel Aquarell Cegléddel kapcsolatban. Nagyon boldoggá tett minket, hogy teljesen meg voltak elégedve a szállodánk által nyújtott étkezési lehetőségekkel, mindig igyekszünk teljesíteni a vendégeink elvárásait. Reméljük, hogy sikerült Önnek kikapcsolódni és feltöltődni és hogy, mihamarabb vendégül láthatjuk Önt újra!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nyugodt,kellemes,barátságos.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Fülöp ZsuzsannaCsaládi utazás2019-12-03 12:40:21
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Fülöp Zsuzsanna,

Engedje meg, hogy köszönetet mondjunk kedves szavaiért a Hotel Aquarell Cegléddel kapcsolatosan! Remek, hogy a Továbbá, hálásak vagyunk, hogy kiemelte nyugodt, kellemes, barátságos hangulatot. Igazán köszönjük az ajánlást is. Alig várjuk, hogy a jövőben ismét elszállásolhassuk, reméljük, mihamarabb visszatér hozzánk, mindig szívesen látjuk.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nagyon gyermekbarát a szálloda kivéve talán az ételek választékában. A wellness nagyon jó,az ételek finomak korrekt szálloda nem"húzzák" le a vendéget még külön a parkolási díjjal is.Sokáig nyitva van a fürdő részleg.
RitaCsaládi utazás2019-12-02 14:22:55
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Rita,
Először is engedje meg, hogy megköszönjem, hogy értékelte a Hotel Aquarell szállodánkat. Rendkívül büszkék vagyunk, hogy elégedett volt wellness részlegünkkel és finom ételeinkkel. Továbbá, örülünk, hogy külön kiemelte ingyenes parkolási lehetőségünket, valamint fürdőnk hosszú nyitvatartását. Reméljük rengeteg csodálatos élménnyel gazdagodtak nálunk. Várjuk vissza legközelebb is, ha Ceglédre látogat!
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Kényelmes szoba. Finom ételek. Csendes környék. Nyugalom.
ZoltánRomantikus utazás2019-11-29 21:42:16
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Zoltán,
Szeretnénk megköszönni, hogy megosztotta kedves visszajelzését a Hotel Aquarell-ről! Örömmel tölt el bennünket, hogy szállodánk maximálisan megfelelt az Ön elvárásainak. Fantasztikus érzés olvasni, hogy tökéletesen meg volt elégedve kényelmes szobájával, finom ételeinkkel, valamint csendes környezetünkkel egyaránt. Reménykedünk abban, hogy ismét viszontláthatjuk Önt a jövőben!
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Igényesen, szép környezetben kialakított családbarát szálloda, kiválló wellness részleggel, de nem négycsillaggos szállodai szolgáltatással
SzilviaRomantikus utazás2019-11-29 18:09:20
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Szilvia,
Köszönjük, hogy időt szánt a Hotel Aquarell értékelésére, számunkra vendégeink visszajelzése a legfontosabb. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy igényes, szép környezetünk és kiváló wellness részlegünk is elnyerte tetszését. Azonban szomorúan olvastuk, hogy nem volt teljes mértékben megelégedve szolgáltatásainkkal. Szeretnénk elnézést kérni az esetleges kellemetlenségekért, de reméljük összességében nem bánta meg, hogy minket választott. Bízunk benne, hogy lesz alkalmunk bebizonyítani professzionalitásunkat.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nincs törülköző szárító
KataCsaládi utazás2019-11-29 17:16:30
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Kata,
Köszönjük szépen, hogy időt szánt arra, hogy értékelje Hotel Aquarell szállodánkat, vendégek visszajelzéséből tudunk fejlődni. Őszintén reméljük, hogy mindent egybevéve kellemesen telt szállodai tartózkodása. Azonban szeretnénk elnézést kérni a tapasztalt hiányosság miatt. Értékeljük észrevételét, mindenképpen figyelme vesszük a továbbiakban. Alig várjuk, hogy ismét köszönthessük és elszállásolhassuk a hotelünkben.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nagyon jól éreztük magunkat a pár nap alatt férjemmel.
Az ek nagyon finomak voltak. A wellness részleg is kellemes.
A személyzet segítőkész.
MártiRomantikus utazás2019-11-29 09:30:38
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Márti,
Engedje meg, hogy kifejezzük hálánkat amiért megosztotta velünk és az online közösséggel kedves véleményét a Hotel Aquarell-ben töltött idejével kapcsolatosan! Nagyon boldogok vagyunk, hogy jól érezték magukat az itt eltöltött idő alatt. Továbbá remek, hogy wellness részlegünk, valamint segítőkész személyzetünk is kedvére való volt. Még egyszer köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét, és hogy szállodánkat választották. Megtisztelő lenne, ha újra vendégül láthatnánk Önöket a közeljövőben!
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nagyon jól éreztük magunkat
AttilaRomantikus utazás2019-11-28 09:32:42
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Attila,
Nagyon szépen köszönjük, hogy időt szánt arra, hogy értékelje a Hotel Aquarell szállodánkat. Rendkívüli érzéssel tölt el bennünket, hogy nagyon jól érezték magukat nálunk, hiszen legfőbb célunk tökéletes pihenést nyújtani kedves vendégeinknek. Reméljük csodálatos élményekkel gazdagodtak, és hogy hamarosan visszatér hozzánk.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Rendszeresen visszajárunk párommal a szállodába, ahol mindig kedves a személyzet, nagyon jó a wellness részleg és ízletes a konyha! Mindenkinek szívesen ajánlom!
MagdolnaRomantikus utazás2019-11-27 20:33:56
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Magdolna,
Először is szeretnénk megköszönni Önnek, hogy időt szánt rá és értékelte szállodánkat. Nincs is annál nagyobb megtiszteltetés, mint amikor vendégeink rendszeresen visszatérnek hozzánk. Örömmel látjuk, hogy mindennel meg voltak elégedve, amit a mi szeretett Hotel Aquarell szállodánkban tapasztaltak. Hatalmas boldogság számunkra, hogy kiemelte kedves személyzetünket, wellness részlegünket és ízletes ételeinket is. Még egyszer köszönjük a csodálatos értékelését és várjuk vissza Önöket!
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Ár érték arányban négy csillag.
PálRomantikus utazás2019-11-27 19:19:11
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Pál,
Engedje meg, hogy kifejezzük legőszintébb hálánkat, amiért megosztotta velünk a Hotel Aquarell-el kapcsolatos véleményét! Szeretnénk megköszönni, hogy minket választott, továbbá, igazán nagyszerű, hogy összességében elégedett volt a szállodánkkal. Hálásak vagyunk, hogy kiemelte ár-érték arányunkat. Reméljük, hogy minél hamarabb visszatér hozzánk!
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nagyon meg voltunk elégedve mindennel, kiváló volt wellness, az ételek, a szoba, a személyzet hozzáállása, az egész szálloda tisztasága.
A Wellness pihenő részében a fotelágyak cseréje szükséges lenne.
FerencCsaládi utazás2019-11-26 22:25:27
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Ferenc,
Szeretnénk megköszönni, hogy megosztotta velünk az élményeit és tapasztalatait a hotelünkről.
Először is, elmondhatatlanul boldogok vagyunk, hogy szállodánkkal teljes mértékben elégedett volt. Nagyon örülünk, hogy kiemelte nem csak a kiváló wellness részlegünket és személyzetünket, hanem az ételeinket, valamint a szobáinkat is. környezetet pedig kellemesnek és családiasnak találta valamit az is, hogy megemlítette udvarias személyzetünket, valóban megérdemlik a dicséretet.
Még egyszer köszönöm szépen a remek visszajelzését, alig várjuk, hogy ismét köszönthessük és elszállásolhassuk a hotelünkben.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Már több alkalommal látogattunk el a szállodába. Mindig elégedetten és kipihenten tértünk haza. Kiváló ízekkel és választékkal vár az étterem.
Visszatérünk!Családi utazás2019-11-26 20:36:28
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégünk,
Nagyon szépen köszönjük a maximális pontot, hihetetlenül nagy öröm számunkra, hogy szállodánkat választotta, valamint idejét nem sajnálva értékelt bennünket. Nagy boldogsággal töltött el minket, hogy már nem először szállt meg nálunk és hogy mindig teljes mértékben elégedett a Hotel Aquarell-el. Bízunk benne, hogy legközelebb is minket választ és hamarosan ismét üdvözölhetjük Önt szállodánkban.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nagyon jól éreztük magunkat, sokat pihentünk és fürdőztünk.
Marton ÁgnesCsaládi utazás2019-11-26 11:25:26
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Marton Ágnes,
Köszönjük, hogy megosztotta velünk, és az online közösséggel kedves véleményét a Hotel Aquarell szállodánkról! Örömünkre szolgál azt olvasni, hogy ilyen kellemes élményekkel gazdagodott szállodánkban. Reméljük, hogy legközelebb is minket választ majd, ha Cegléden jár!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Kedves Mindenki!
Aki itt tölti a pihenést, egy összeszokott, kedves, barátságos, vendégorientált Csapattal találkozhat! Maximális figyelemmel, kényeztetéssel ,finom ételekkel, italokkal mindig megújulni képes szolgáltatásokkal várják a vendégeket! A gyógyászat, a wellness ,az étterem, a programok fantasztikusak! A szauna szeánszok kimagasló élményt nyújtanak! Csak ajánlani tudom tiszta szívből mindenkinek, minden korosztálynak! Aki egyszer idejön, itt ragad, ahogy mi is, hiszen 10. alkalommal pihentünk már itt! Próbáljátok ki! Nem fognak, fogtok csalódni!
Kovácsé Kelemen Gabriella EgerbőlCsaládi utazás2019-11-26 08:25:38
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Kovácsé Kelemen Gabriella,
Szeretnénk megköszönni Önnek, hogy volt olyan kedves, hogy megossza értékelését a Hotel Aquarell szállodánkról, igazán sokat jelent számunkra az Ön véleménye. Nagyon örülünk, hogy minket választott szálláshelyéül, és nagyon jó látni, hogy jól érezte magát nálunk. Külön szeretnénk hálámat kifejezni, amiért kiemelte a kedves és barátságos személyzetünket valamint a wellness részlegünket. Bízunk benne, hogy legközelebb is minket választ és hamarosan ismét üdvözölhetjük Önt szállodánkban.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
visszajáró vendégek vagyunk, csak ajánlani tudom mindenkinek a szállodát, kellemes wellness, kedves, segítőkész munkatársak, finom, izletes ételek. Kiváló masszőrök!
Nyugdíjas házaspárCsaládi utazás2019-11-25 10:11:02
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégünk,
Mindig nagyszerű érzés ilyen csodálatos visszajelzéseket látni, ezért köszönjük, hogy időt szakított arra, hogy megossza velünk véleményét. Hihetetlen öröm számunkra, hogy meg voltak elégedve az itt eltöltött idejükkel. Köszönjük, hogy másoknak is ajánlaná a Hotel Aquarellt, igazán jól esik ezt olvasni. Őszintén reméljük, hogy ismét lehetőségünk lesz elszállásolni Önt a közeljövőben, mindig szívesen látjuk.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Több alkalommal vendégeskedtünk a szállodában. A választásunk fő oka a wellness részleg és a szauna világ választéka, mérete volt. A kiszolgálás, és étkezés kiváló. Csak ajánlani tudom mindenkinek, mi még visszatérünk az biztos.
S. ZsoltCsaládi utazás2019-11-21 19:54:06
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves S. Zsolt,

Nagyon szépen köszönjük, hogy megosztotta velünk értékelését és véleményét a Hotel Aquarell-ről. Boldogsággal töltött el minket, hogy ennyire jól érezte magát nálunk, köszönjük, hogy másoknak is ajánlja szállodánkat. Nagyszerű azt olvasni, hogy a kiszolgálásunkkal teljes mértékben elégedett volt. Még egyszer köszönjük szépen a visszajelzését, alig várjuk, hogy ismét köszönthessük és elszállásolhassuk a hotelünkben.

Üvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Kényelmes tiszta szálloda,kitűnő konyhával
Lendvai SándorRomantikus utazás2019-11-20 15:12:16
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Lendvai Sándor,
Mindenek előtt szeretném megköszönni Önnek, hogy idejét nem sajnálva véleményezte a Hotel Aquarell szállodánkat. Szeretném kifejezni hálámat amiért megemlítette a tisztaságunkat valamint a kitűnő ételeinket. Remélem, hogy hamarosan ismét ellátogat majd hozzánk.

Üvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Több alkalommal voltunk már és megvagyunk elégedve a szállodai szolgáltatásokkal.
Idősebb párCsaládi utazás2019-11-19 12:04:07
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégünk!
Nagyon szépen köszönjük, hogy megosztotta velünk értékelését és véleményét a Hotel Aquarell-ről. Boldogsággal töltött el minket, hogy ennyire jól érezték magukat nálunk, valamint, hogy maximálisan elégedettek szolgáltatásainkkal minden alkalommal. Még egyszer köszönjük szépen a visszajelzését, alig várjuk, hogy ismét köszönthessük és elszállásolhassuk a hotelünkben.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
4 nap 3 éjszakát töltöttünk el a hotelben. Tiszta, barátságos környezet, nagyon kedves személyzet, segítőkész recepció, udvarias kiszolgálással párosul. Az ételek ízletesek, a fürdő, medence, szauna tisztasága kiváló.
Minden étel, ital és feltétel adott a kikapcsolódáshoz.
Csak ajánlani tudom!
Mindenkinek jó szívvel ajánlom!Családi utazás2019-11-18 10:21:00
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégünk!
Szeretnénk megköszönni Önnek, hogy nem sajnálta arra az idejét, hogy megossza velünk a gondolatait szállodánkról. Hihetetlen boldogsággal olvastuk, hogy szállodánkat kiválónak találta és hogy 100%-osan meg volt elégedve mindennel. Nagyon örülünk, hogy személyzetünket kedvesnek és segítőkésznek találta, valóban megérdemlik a dicséretet. El sem tudja képzelni mennyire hálásak vagyunk, hogy ilyen csodálatos értékelést írt szállodánkról, alig várjuk, hogy újra vendégül láthatjuk szállodánkban.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Kikapcsolódni vágyóknak, pároknak, családoknak tökéletes szálloda.
SzabolcsCsaládi utazás2019-11-18 08:43:53
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Szabolcs!
Szeretnénk megköszönni, hogy a Hotel Aquarell szállodát választotta legutóbbi ceglédi kirándulása során. Először is, igazán fantasztikus látni, hogy teljes mértékben elégedett volt a hotelben eltöltött idejével. Külön köszönjük, hogy ajánlja szállodánknak pároknak, családoknak, kikapcsolódni vágyóknak.
Köszönjük, hogy értékelte szállodánkban eltöltött napjait, reméljük, hamarosan újra vendégül láthatjuk!
Üvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Szuper volt!
Skerlanitz NorbertCsaládi utazás2019-11-18 06:35:47
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Skerlanitz Norbert!
Köszönjük szépen, hogy időt szánt a Hotel Aquarell értékelésére! Örömmel látjuk, hogy Ön és kedves családja nagyszerűen érezték magukat nálunk. Bízunk benne, hogy mihamarabb vendégül láthatjuk Önöket, ha Cegléden járnak.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nagyon jól érzem magam a szállodában, finom ételek, pancsolási, szaunázási lehetőségek, nem utolsó sorban a pihenés!
Nem véletlen hogy sűrű vendég vagyok!
Ajánlani tudom mindenkinek!
jocopapaEgyedülálló utazás2019-11-17 14:33:34
Elégedetten távoztunk
Varga GáborCsaládi utazás2019-11-14 12:05:45
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Varga Gábor!
Engedje meg, hogy megköszöjük, hogy időt szánt arra, hogy értékelje az Aquarell Hotel-t. Nagyon örülünk, hogy mindennel elégedett voltak, és hogy pozitív élményekkel távoztak tőlünk. Reméljük legközelebb is minket választanak.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nagyon meg voltunk elégedve. Nem csak gyermek barát, de idős barát is a szálloda. Figyelmesek, udvariasak voltak bármelyik részlegbe mentünk. Igazi élmény és gyógyulásos kikapcsolódás volt. Máskorra is tervezem, hogy elmegyek önökhöz.
Lubi BélánéCsaládi utazás2019-11-11 14:51:21
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Lubi Béláné,

Köszönjük, hogy a Hotel Aquarell szállodát választotta legutóbbi ceglédi tartózkodása során.
Nagy boldogsággal tölt el bennünket, hogy teljes mértékben elégedett volt szállodánkkal és hogy kellemes időt töltött el nálunk. Szeretnénk azt is megköszönni, hogy kiemelte az udvarias személyzetünket. Bízunk benne, hogy hamarosan újra vendégül láthatjuk szállodánkban.

Üvözlettel,
Hotel Aquarell Management
x
xCsaládi utazás2019-11-06 20:33:53
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégünk,

Köszönjük szépen a kedves értékelését a Hotel Aquarell Cegléd szállodánkról! Remek, hogy meg volt elégedve a szállodánk minőségével. Reméljük, hogy a jövőben visszatér még hozzánk, addig is minden jót kívánunk!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
NAGYON KEDVES A KISZOLGÁLLÓ SZEMÉLYZET.
HÁZIAS ÍZEK FOGADNAK A ÉTTEREMBEN .
EDDIG BÁRMILYEN KÉRÉSSEL FORDULTUNK A SZÁLLODAI DOLGOZÓKHOZ, MINDIG SEGÍTŐKÉSZEK VOLTAK.
ZEMLÉNYI TIBORBarátokkal utazás2019-11-06 08:01:08
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves ZEMLENYI TIBOR,


Szeretnénk megköszönni, amiért megosztotta kedves szavait a Hotel Aquarell Cegléd szállodánkról! Nagyon örülünk, hogy itt tartózkodása alatt mindent rendben talált, reméljük kellemes élményekkel tért haza. Köszönjük, hogy kiemelte a kedves és segítőkész személyzetet és a finom ételeket. Reméljük, hogy legközelebb is ránk esik majd választása, ha ebben a térségben jár!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Minden korosztály megtalálhatja a kedvére való elfoglaltságot, kikapcsolódást, szórakozást. A szállodai szolgáltatások ár/érték aránya az elvárásainkat kielégítette.
Szutor LászlóCsaládi utazás2019-11-05 21:10:57
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Szutor László,

Köszönjük szépen kedves visszajelzését és adott maximális pontszámát a Hotel Aquarell Cegléd szállodánkról! Örülünk, hogy meg volt elégedve az általunk nyújtott szolgáltatásokkal és a jó ár-érték aránnyal. Továbbá észrevételeiért is hálásak vagyunk! Alig várjuk, hogy viszont láthassuk szállodánkban a közel jövőben!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Gyerekbarát, jó ellátást és kellemes welness lehetőségeket kínál a hotel.
Veppert Mária TündeCsaládi utazás2019-11-05 14:27:18
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Veppert Mária Tünde,


Elsőként szeretnénk megköszönni, hogy minket választottak. Továbbá hálásak vagyunk, hogy értékelte és véleményezte a mi szeretett Hotel Aquarell Cegléd hotelunkat. Nagyon örülünk, hogy kiemelte a jó ellátást és a csodás wellness részleget. Alig várjuk, hogy ismét üdvözölhessük Önöket a szállodánkban!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nagyon jól éreztük magunkat, minden jó volt, szolgálatkész munkatársak, welnes részleg nagyon jó,egészségügyi szolgáltatással is megvoltunk elégedve. Étkezés változatos, finom ételek voltak.A sétalehetőség is nagyon kellemes volt a parkban.
Zelenák családCsaládi utazás2019-11-05 13:42:24
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Zelenák család,

Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni Önnek, hogy idejét nem sajnálva értékelte a Hotel Aquarell Cegléd szállodánkat. Örömmel látjuk, hogy a wellness részleg és a finom, változatos ételeke elnyerték tetszését. Külön köszönjük, hogy kiemelte a profi és segítőkész személyzetet. Köszönjük még egyszer a visszajelzést. Sok szeretettel várjuk vissza szállodánkba.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
3 gyerekkel (9, 7, 5 év) töltöttük itt az őszi szünet néhány napját. Nagyon jó gyerekprogramok voltak. A szobák tiszták, az étkezések változatosak, finomak. A személyzet kedves, segítőkész. Nagyon jól éreztük magunkat.
család 3 gyerekkelCsaládi utazás2019-11-04 17:03:46
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégünk,

Mindenek előtt szeretnénk megköszönni Önnek, hogy idejét nem sajnálva megírta ezt a kedves visszajelzést számunkra itt, a Szállásvadász.hu oldalon.
Köszönjük a bizalmat, hogy a Hotel Aquarell-t választotta szálláshelyének. Nagy örömmel olvassuk, hogy jól érezték magukat szállodánkban, és boldogsággal tölt el bennünket, hogy nem csak kedves személyzetünkkel, de a tiszta szobával is meg volt elégedve.
Szeretettel várjuk a viszonttalálkozást Önnel.

Üdvözlettel:
Hotel Aquarell Management
Több éve visszajárunk, iskolai szünetben kiváló kikapcsolódás a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt.
KatiCsaládi utazás2019-11-04 11:22:36
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Kati,
Szeretnénk megköszönni, hogy megosztotta velünk az élményeit és tapasztalatait a Hotel Aquarell-ről. Először is, elmondhatatlanul boldogok vagyunk, hogy már nem először járt nálunk, nagyon örülünk, hogy teljes mértékben elégedett voltunk velünk most is.
Még egyszer köszönjük szépen a remek visszajelzését, alig várjuk, hogy ismét köszönthessük és elszállásolhassuk a hotelünkben.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Jó ár-érték arány, kedves személyzet, gyermekkel telitalálat a szálloda a felszerelt játszóház és fürdőrész miatt. Kiemelt időszakban kiváló gyermek programok.
IldikóCsaládi utazás2019-11-04 11:05:11
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Ildikó,
Nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat, hihetetlenül nagy öröm számunkra, hogy a Hotel Aquarell-t választotta, valamint idejét nem sajnálva leírta a véleményét. Nagyon boldoggá tett minket, hogy személyzetünket kedvesnek találta, és hogy meg volt elégedve a jó ár-érték aránnyal is. Bízunk benne, hogy legközelebb is minket választ és hamarosan ismét üdvözölhetjük Önt szállodánkban.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Az őszi szünetben szervezett programok nagyon jók voltak, a kocka-móka "mindent vitt".
Budapesti anyuka két fiú gyermekkelCsaládi utazás2019-11-03 21:22:16
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendégünk,
Nagyon hálásak vagyunk, hogy megosztotta velünk értékelését Hotel Aquarell-ről. Reméljük nagyon sok élménnyel gazdagodott nálunk. Még egyszer köszönjük szépen a remek visszajelzését, alig várjuk, hogy ismét köszönthessük és elszállásolhassuk a hotelünkben.
Üvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nagyon kellemes 4 napot töltöttünk a szállodában.
ditkeCsaládi utazás2019-11-03 19:07:18
Mindennel megvoltam elégedve.Most a harmadik alkalom volt,hogy igénybe vettem szolgáltatásukat.
HerczegnéEgyedülálló utazás2019-11-03 07:58:01
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Herczegné,
Szeretnénk megköszönni, hogy megosztotta velünk az élményeit és tapasztalatait a hotelünkről. Először is, elmondhatatlanul boldogok vagyunk, hogy teljes mértében meg volt mindennel elégedve. Őszintén reméljük, hogy csodálatos élményekkel gazdagodott a Hotel Aquarell-ben eltöltött ideje alatt. Még egyszer köszönöm szépen a remek visszajelzését, alig várjuk, hogy ismét köszönthessük és elszállásolhassuk a hotelünkben.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Gyerekekre, családokra felkészült szálloda, többször voltunk itt gyerekkel, mindig jól éreztük magunkat. A wellness rész, a játszószoba nagyon jó. Kiemelt időszakokban (pl. őszi szünet) extra gyerekprogramokat is csinálnak. Az étteremben finomak az ételek. Kisebb felújításokat el tudnánk képzelni, de egyébként ajánljuk a helyet!
AnnaCsaládi utazás2019-10-31 13:11:36
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Anna,

Szeretnénk megköszönni, hogy a Hotel Aquarell szállodát választotta legutóbbi ceglédi kirándulása során. Először is, igazán fantasztikus látni, hogy teljes mértékben elégedett volt a hotelben eltöltött idejével. Külön köszönjük, hogy megemlítette a finom ételeinket valamint a gyermekprogramjainkat. Köszönjük, hogy értékelte szállodánkban eltöltött napjait, és reméljük, hamarosan újra vendégül láthatjuk!

Üvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Kellemes volt az eltöltött idő.
Gubonyi LászlóCsaládi utazás2019-10-31 11:04:33
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Gubonyi László,

Köszönjük, hogy a Hotel Aquarell szállodát választotta legutóbbi ceglédi tartózkodása során.
Nagy boldogsággal tölt el bennünket, hogy teljes mértékben elégedett volt szállodánkkal és hogy kellemes időt töltött el nálunk. Bízunk benne, hogy hamarosan újra vendégül láthatjuk szállodánkban.

Üvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Gyerek barát.Finom és bőséges reggeli,vacsora.A gyerekeknek szóló programok a Mókaland játszóházban fantasztikusan jók.A wellness részleg kicsiknek,nagyoknak egyaránt nagyon jó.Már 2x voltunk de nem utoljára.Csak ajánlani tudom.Közel van Budapesthez.
Kaltenecker GyöngyiCsaládi utazás2019-10-30 15:16:20
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Kaltenecker Gyöngyi,

Szeretnénk megköszönni Önnek, hogy nem sajnálta arra az idejét, hogy megossza velünk a gondolatait a Hotel Aquarell szállodánkról. Hihetetlen boldogsággal olvastuk, hogy reggelinket finomnak és bőségesnek találta és hogy maximálisan meg volt elégedve mindennel. El sem tudja képzelni mennyire hálásak vagyunk, hogy ilyen csodálatos értékelést írt szállodánkról, alig várjuk, hogy újra vendégül láthatjuk szállodánkban.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Kiváló ár-értékaranyú szálloda.
Remek wellness részleg, pazar konyha, figyelmes, kedves személyzet, tisztaság.
Ajánlom mindenkinek, mi is biztosan vissza fogunk térni.
Metzger JánosRomantikus utazás2019-10-28 16:16:38
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Metzger János,

Szeretném megköszönni, hogy megosztotta velünk az élményeit és tapasztalatait a Hotel Aquarell-ről. Először is, elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy személyzetünket kedvesnek és figyelmesnek, találta és azt is szeretnénk megköszönni, hogy megemlítette a pazar wellness részlegünket és a tisztaságot.
Még egyszer köszönöm szépen a remek visszajelzését, alig várjuk, hogy ismét köszönthessük és elszállásolhassuk a hotelünkben.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
A gyermekeknek nagyon kevés étel volt elérhető mind reggelikor mind vacsorakor!!!!!
HUSZÁR TÍMEACsaládi utazás2019-10-28 09:46:17
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Huszár Tímea!
Nagyra értékeljük, hogy volt olyan kedves, hogy megossza értékelését a Hotel Aquarell-ről. Köszönjük építő jellegű visszajelzését az étel választékkal kapcsolatban, megfontoljuk észrevételét! Reméljük ettől függetlenül kellemes volt pihenésük, várjuk vissza legközelebb Önt és kedves családját, ha Cegléden járnak!
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Kellemes, igényes hely, jól éreztük magunkat.
ErzsébetCsaládi utazás2019-10-28 09:01:02
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Erzsébet!
Szeretnénk megköszönni Önnek, hogy volt olyan kedves, hogy megossza értékelését a Hotel Aquarell-ről, igazán sokat jelent számunkra az Ön véleménye. Nagyon örülünk, hogy minket választott szálláshelyéül, és hogy jól érezte magát nálunk. Bízunk benne, hogy legközelebb is minket választ és hamarosan ismét üdvözölhetjük Önt szállodánkban.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Az ellátás nagyon jó volt, gusztusos a tálalás, bőséges a választék! A személyzet nagyon készséges és kedves! Csak ajánlani tudom!
Némethné Galler ValériaRomantikus utazás2019-10-27 18:08:39
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Némethné Galler Valéria!

Engedje meg, hogy megköszönjük, hogy időt szánt arra, hogy értékelje a Hotel Aquarell-t. Örülünk, hogy felszolgált ételeink ízlésének megfelelőek voltak, valamint, hogy külön kiemelte kedves személyzetünket. Továbbá, köszönjük, hogy ajánl minket másoknak is. Várjuk vissza.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
nagyon szép,és tiszta volt.
csabaRomantikus utazás2019-10-25 13:34:55
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Csaba!
Köszönjük, hogy időt szánt a Hotel Aquarell értékelésére. Örömmel látjuk, hogy meg volt elégedve a nálunk töltött pihenésével. Köszönjük, hogy kiemelte szállodánk tisztaságát és szépségét. Várjuk vissza Önöket, ha legközelebb Cegléden járnak!
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Mindennel meg voltunk elégedve, vissza fogunk térni!
Szabó IstvánnéCsaládi utazás2019-10-24 17:14:48
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Szabó Istvánné!
Engedje meg, hogy megköszönjem kedves szavait a Hotel Aquarellel kapcsolatosan! Remek, hogy Ön és kedves családja az itt eltöltött ideje alatt mindennel teljes mértékben meg volt elégedve. Külön öröm számunkra, hogy az itt szerzett tapasztalatainak köszönhetően újra ellátogatnak majd hozzánk.
Reméljük, hogy mihamarabb viszont láthatjuk Önöket!
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Szép, nyugodt, csendes hotel, és ahogy előttem páran említették, a személyzet tényleg kíváló! A medence rész szuper, és az egyéb kikapcsolódási lehetőségek is jók és változatosak, bár ezeknek csak a töredékét próbáltuk. Vélhetően mi is visszatérünk majd, de családon belül is ajánlottuk már másnak, mert Budapesthez közeli fekvése és jó ár/érték aránya miatt nagyon jó választás hosszú hétvégékre.
ViktorCsaládi utazás2019-10-24 13:00:55
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Viktor,

Köszönjük, hogy a Hotel Aquarell szállodát választotta legutóbbi ceglédi tartózkodása során.
Nagy boldogsággal tölt el bennünket, hogy szinte teljes mértékben elégedett volt szállodánkkal és hogy kellemes időt töltött el nálunk. Szeretnénk azt is megköszönni, hogy kiemelte a kedves személyzetünket, valamint a medencénket.
Bízunk benne, hogy hamarosan újra vendégül láthatjuk szállodánkban.

Üvözlettel,
Hotel Aquarell Management
2011 óta már többször jártunk a Hotelben, megelégedettségünket tükrözi, hogy visszajáró vendégek vagyunk.
ÁCsaládi utazás2019-10-23 21:49:36
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vendég,

Szeretnénk megköszönni Önnek, hogy nem sajnálta arra az idejét, hogy megossza velünk a gondolatait szállodánkról. Hihetetlen boldogsággal olvastuk, hogy szállodánkat gyönyörűnek találta és hogy 100%-osan meg volt elégedve mindennel. Nagyon örülünk, hogy már sokadik alkalommal láthatjuk vendégül önöket. El sem tudja képzelni mennyire hálásak vagyunk, hogy ilyen csodálatos értékelést írt szállodánkról, alig várjuk, hogy újra vendégül láthatjuk szállodánkban.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Az ételek jók voltak, a gyerek menü lehetne többféle. A játszóház lehetősége jó, sajnos a játékok elhasználtak, hiányosak. Fürdő része inkább felnőtteknek élvezhető, nincs külön gyerekmedence. A személyzet kedves és segítőkész. A sör drága és nem a legjobb minőség. A kislányom élvezte és összeségében kellemesen töltüttük az időt.
GabikaCsaládi utazás2019-10-22 11:52:22
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Gabika,

Köszönjük szépen, hogy idejét nem sajnálva értékelte a Hotel Aquarell szállodát, és véleményét is megosztotta velünk. Örömünkre szolgál azt olvasni, hogy összességében elégedett volt a hotelünk nyújtotta szolgáltatásokkal. Külön köszönjük, hogy kiemelte a kedves és segítőkész személyzetünket. Az egész személyzet nevében mondhatjuk, hogy alig várjuk mielőbbi látogatását!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Csak jót tudok írni, először voltunk, kényelmes szobák, remek wellness, az ételek kiválóak, csendes környezet. Pihenni tökéletes.
FerencCsaládi utazás2019-10-21 19:25:43
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Ferenc,

Engedje meg, hogy megköszönjük, hogy értékelte a Hotel Aquarell szállodánkat. Nagyon büszkék vagyunk, hogy pozitív élménnyel távozott tőlünk, és hogy sikerült feltöltődnie nálunk tartózkodása alatt. Továbbá, örülünk, hogy a wellness részleggel is meg volt elégedve. Sok szeretettel várjuk vissza Önt szállodánkba.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Minden OK.
Réti TamásCsaládi utazás2019-10-20 19:40:31
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Réti Tamás,

Szeretnénk megköszönni kedves szavait a Hotel Aquarell szállodánkról! Örömmel látom, hogy szállodánk teljes mértékben elnyerte tetszését. Szeretnénk ha tudná, hogy mindig nagy szeretettel, és magas minőséggel várjuk vissza Önt!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Évek óta többször jártam a szállodában! Mindig jól éreztem magam. Korábban gyerekekkel is voltunk. Igazán gyerekbarát a szálloda. A munkatársak udvariasak és segítőkészek Igazán csak ajánlani tudom mindenkinek.
Éva 72 évesBarátokkal utazás2019-10-20 18:56:53
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Éva,
Mindig nagyszerű érzés ilyen csodálatos visszajelzéseket látni, ezért köszönjük, hogy időt szakított arra, hogy megossza velünk véleményét a Hotel Aquarellről. Hihetetlen öröm számunkra, hogy meg voltak elégedve az itt eltöltött idejükkel. Köszönjük, hogy kiemelte az udvarias és segítőkész személyzetünket. Őszintén reméljük, hogy ismét lehetőségünk lesz elszállásolni Önt a közeljövőben, mindig szívesen látjuk.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Családbarát szálloda,jó szolgáltatásokkal és kedves,mosolygós alkalmazottakkal.Mindenkinek bátran merem ajánlani, aki egy napot,hetet, vagy egész hétvégét szeretne kellemesen eltölteni csendes nyugodt környezetben.
VilmosRomantikus utazás2019-10-19 11:47:12
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Vilmos,
Mindig nagyszerű érzés ilyen csodálatos visszajelzéseket látni, ezért köszönjük, hogy időt szakított arra, hogy megossza velünk véleményét a Hotel Aquarell szállodánkról. Hihetetlen öröm számunkra, hogy meg voltak elégedve az itt eltöltött idejükkel valamint kiemelte a szolgáltatásainkat és a kedves személyzetünket. Még egyszer köszönjük szépen a visszajelzését, alig várjuk, hogy ismét köszönthessük és elszállásolhassuk a hotelünkben.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Minden szuper ellátás szoba wellness gyógyásztat recepció stb
Németh LászlóCsaládi utazás2019-10-17 15:33:10
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Németh László,
Nagyon szépen köszönjük, hogy értékelte a Aquarell Hotelt. Nagyon büszkék vagyunk, hogy elvárásainak maximálisan meg tudtunk felelni. Reméljük a jövőben lesz alkalmunk viszont látni Önt.
Üdvözlettel,
Hotel Management
Minden remek volt, annyi javaslatom lenne, hogy a félpanziós étkezéseknél több mentes /laktóz, glutén/ étel lehetne :)
Plavecz IldikóCsaládi utazás2019-10-17 11:41:03
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Plavecz Ildikó,
Köszönöm, hogy a Aquarell Hotelt választotta legutóbbi budapesti tartózkodása során és hogy időt szánt arra, hogy leírja kedves véleményét. Bízunk benne, hogy legközelebb is minket választ és hamarosan ismét üdvözölhetjük Önt szállodánkban.
Üdvözlettel,
Hotel Management
Kiváló szolgáltatás.Udvarias kiszolgálás.Mindenkinek ajánlani tudom.Mi visszatérő vendégek vagyunk!
Peszeki GáborCsaládi utazás2019-10-16 09:11:12
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Peszeki Gábor,
Mindenekelőtt szeretném megköszönni Önnek, hogy idejét nem sajnálva értékelte szállodánkat.
Örömmel látom, hogy szállodánk elnyerte tetszését. Külön köszönjük, hogy kiemelte figyelmes személyzetünket.
Köszönjük még egyszer a visszajelzést. Sok szeretettel várjuk vissza szállodánkba.
Üdvözlettel,
Hotel Management
összeségében jó
embosszerRomantikus utazás2019-10-14 14:03:00
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves embosszer,
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Önnek, hogy időt szánt rá, hogy megossza velünk a Cegléd Aqaurell Hotel-el kapcsolatos élményeit, észrevételeit!
Mindenekelőtt kérjük, engedje meg, hogy megköszönjük Önnek és Párjának, hogy a Cegléd Aquarell Hotel-t választották! Örömmel értesülünk róla, hogy szállodánk minden részlete elégedettséggel töltötte el Önöket. Nagyon örülünk, hogy jól érezték magukat!
Végezetül kérjük, fogadja csapatunk hálás köszönetét még egyszer. Reméljük, még találkozunk!
Szívélyes üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Utazással járó munkám során töltöttem itt egyetlen éjszakát. Nagyon kedves és gondos kiszolgálásban volt részem. A wellness részlegben délután kipihentem magam, a vacsora során kiváló ételek közül választhattam, rendkívül kényelmes ágyban aludtam.
Mindenkinek szívesen ajánlom! Magam is választani fogom, ha ismét arra járok.
AndreaÜzleti utazás2019-10-12 23:58:31
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Andrea!

Szeretnénk megköszönni, hogy megosztotta velünk az élményeit és tapasztalatait a Hotel Aquarellről. Először is, elmondhatatlanul boldogok vagyunk, hogy nálunk szállt meg, és hogy az itt eltöltött idő alatt kellőképpen kipihente magát wellness részlegünkön. Szeretnénk megköszönni továbbá, hogy kiemelte a segítőkész személyzetünket valamint a vacsora kínálatot is. Hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy legközelebb és szívesen megszállna nálunk, valamint azért is, hogy másoknak is ajánlana minket. Még egyszer köszönjük szépen a visszajelzését, alig várjuk, hogy ismét köszönthessük és elszállásolhassuk a szállodánkban.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Az ott töltött 4 nap alatt nagyon jól éreztük magunkat és mindennel meg voltunk elégedve.
Magyari RitaRomantikus utazás2019-10-12 11:47:24
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Magyari Rita!

Köszönjük, hogy észrevételeit megosztotta velünk. Örömmel olvastuk, hogy a Hotel Aquarellben eltöltött négy nap alatt mindennel teljes mértékben meg voltak elégedve. Nagyon köszönjük ezt a csodálatos értékelést. Reméljük, hogy hamarosan ismét szállodánk vendégei között köszönthetjük Önöket!

Tisztelettel,
Hotel Aquarell Management
Szép és kellemes környezet nagyon jó a szobák felszereltsége és kilátása, kiszolgálás - ellátás is nagyon jó.
Wellness részleg szuper! Csak ajánlani tudom!
LCsillaCsaládi utazás2019-10-11 16:25:21
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves LCsilla!

Köszönjük kedves szavait a Hotel Aquarellről! Remek, hogy meg volt elégedve szolgáltatásainkkal, és hogy mind szobáink felszereltsége, mind kilátásuk teljes mértékben az elégedettségére szolgált. Továbbá, örömmel olvastuk, hogy wellness részlegünk is kellemes pihenést biztosított Önöknek. Reméljük, hogy a jövőben pozitív tapasztalatai visszavezetik majd hozzánk!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
4 csillag
Gyarmatiné Németh ÉvaCsaládi utazás2019-10-10 11:40:52
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Gyarmatiné Németh Éva!
Köszönjük, hogy megosztotta kedves szavait az Hotel Aquarellel kapcsolatosan! Először is, elmondhatatlanul boldogok vagyunk, hogy minket választott és reméljük, hogy egy nagyon kellemes hétvégét töltöttek el nálunk. Bízunk benne, hogy itt töltött ideje csodálatos emlék marad az Ön számára.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Nagyon jól éreztük magunkat:) Szuper kiszolgálás!
Zsolnainé Belényesi ZsuzsannaCsaládi utazás2019-10-10 11:34:13
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Zsolnainé Belényesi Zsuzsanna!

Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni Önnek, hogy megosztotta velünk véleményét a Hotel Aquarellről. Örömmel tölt el bennünket, hogy minket választott szálláshelyéül, szeretnénk megköszönni, hogy kiemelte személyzetünk által nyújtott szuper kiszolgálást. Alig várjuk, hogy a jövőben ismét elszállásolhassuk, reméljük, mihamarabb visszatér hozzánk, mindig szívesen látjuk.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Kellemes hely kikapcsolódásra és feltöltődésre.
IstvánCsaládi utazás2019-10-08 14:52:42
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves István,
Mindenekelőtt kérjük, engedje meg, hogy megköszönjük Önnek, hogy megosztotta velünk a Hotel Aquarell-el kapcsolatos élményeit, s értékelését!
Szavakkal el sem mondható, mennyire örülünk, hogy a Hotel Aquarell mély benyomást keltett Önben. Igazán felemelő érzés számunkra, hogy jól érezte magát, s kellemes és pihentető kikapcsolódásban részesült!
Végül, de nem utolsó sorban, szeretnénk megköszönni, hogy bizalmat szentelt a Hotel Aquarell-nek. Reméljük, még találkozunk!
Szívélyes üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
A gyógyvíz miatt mentünk elsősorban,
de a konyha és a többi szolgáltatás is nagyon jó volt.
A környezet is szép.
A tisztaság kifogástalan, az alkalmazottak kedvesek és segítőkészek.
Csak az ággyal nem voltam megelégedve.
GyuriCsaládi utazás2019-10-08 11:48:38
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Gyuri,

Köszönjük szépen, hogy megosztotta velünk a Hotel Aquarell-el kapcsolatos értékelését!
Szavakkal el sem mondható, mennyire örülünk, hogy a Hotel Aquarell minden részlete elégedettséggel töltötte el Önt és kedves családját! Nagyon szépen köszönjük, hogy szállodánkat választották!
Igazán nagyszerű, hogy mind szállodánk kellemes környezete, mind szolgáltatásai mély benyomást keltettek Önökben.
Ugyanakkor sajnálattal halljuk, hogy az ágy kényelmével nem volt teljesen megelégedve – nagyon sajnáljuk!
Mindezt leszámítva, nagy örömünkre szolgál, hogy jól érezték magukat! Reméljük, még találkozunk! Minden jót kívánunk!

Szívélyes üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Gyerekbarát szállás, finom ételekkel, kellemes wellness részleggel.
KingaCsaládi utazás2019-10-08 11:18:50
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Kinga,

Nagyon szépen köszönjük, hogy időt szánt arra, hogy megossza velünk a Hotel Aquarell-el kapcsolatos élményeit!
Igazán örülünk, hogy szállodánk elégedettséggel töltötte el Önt és kedves családját, s hogy mindnyájan jól érezték magukat! Ahogyan tapasztalhatták, a Hotel Aquarell kellemes környezettel, finom ételekkel és barátságos légkörrel vár kicsiket és nagyokat egyaránt. Szállodánkban a legapróbb csöppségek sem unatkoznak, s a felnőtteknek is alkalmuk nyílik kényeztető pihenésben részesülni, melyet wellness részlegünk kínál – Vendégeink elégedettsége garantált!
Végezetül kérjük, fogadja csapatunk szívélyes köszönetét, amiért Ön és szerettei a Hotel Aquarell-t választották. Reméljük, lesz még alkalmunk vendégül látni Önöket a jövőben is!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Szobák, ételek (reggeli, vacsora) ízvilága tökéletes volt.
Fekete ErzsiCsaládi utazás2019-10-07 14:32:40
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Fekete Erzsi,

Köszönjük szépen, hogy értékelte a Hotel Aquarell-t, s megosztotta velünk élményeit, tapasztalatait!

Először is, kérjük, engedje meg, hogy megköszönjük, hogy a Hotel Aquarell-t választotta!
Nagy örömmel szolgál számunkra, hogy szállodánk megannyi részlete jó benyomást keltett Önben, s hogy kifejezte a szobák légkörével, valamint az általunk felszolgált finom ételekkel kapcsolatos elégedettségét. Örülünk, hogy jól érezte magát!

Végül, de nem utolsó sorban, reméljük, hogy viszont látjuk Önt a Hotel Aquarell szállodában! Minden jót kívánunk!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
szinte tökéletes volt a pótágy és a párnákat kivéve párnát ajánlatos vinni magaddal
tasnádi károlyCsaládi utazás2019-10-07 04:11:14
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Tasnádi Károly,
Nagyon szépen köszönjük, hogy megosztotta velünk a Hotel Aquarell-el kapcsolatos élményeit, tapasztalatait!
Kitörő örömmel olvassuk, hogy szállodánkban töltött vakációja remek élményekkel szolgált az Ön számára. Igazán nagyszerű, hogy a Hotel Aquarell jó benyomást keltett Önben, s hogy élvezte az itt töltött minden pillanatot.
Azonban sajnálattal halljuk, hogy a pótágy, illetve a párnák kényelme nem feleltek meg az Ön elvárásainak – nagyon sajnáljuk e kellemetlenséget!
Mindezek ellenére, nagyon örülünk, hogy jól érezte magát a Hotel Aquarell-ben, s reméljük, lesz még alkalmunk találkozni Önnel a jövőben is! Mindig szeretettel fogjuk várni!
Szívélyes üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Ebben az évben másodszor vettük igénybe szolgáltatásaikat, amit nagyra értékelünk! A szálloda kívül-belül nagyon szép, munkatársaik segítőkészsége, hozzáértése, gyorsasága megkétszerezte ezen állításomat!
Az éttermük és az ételek változatossága, ízre, küllemre egyaránt, valamint a személyzet udvariassága , gyorsasága megelégedésünkre szolgált! Nagyon jól éreztük magunkat, többször el fogunk látogatni Önökhöz!
Dr. Szabados TamásnéBarátokkal utazás2019-10-06 13:03:57
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Dr. Szabados Tamásné!
Nagyon szépen köszönjük a fantasztikus értékelést, igazán jól eső érzés tudni, hogy kellemesen érezték magukat nálunk legutóbb. Örömmel olvassuk, hogy idén már másodszorra választották a Aquarell Hotel Cegléd-et, és hogy a jövőben is minket fognak választani. Büszkék vagyunk, arra, hogy mindennel elégedettek voltak. Várjuk vissza
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Jól éreztük magunkat!
IbolyaCsaládi utazás2019-10-04 19:04:59
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Ibolya!
Nagyon szépen köszönjük, hogy az Aquarell Hotel Cegléd -et választotta. Büszkék vagyunk, hogy jól érezték magukat nálunk, és hogy elvárásaiknak meg tudtunk felelni. Várjuk vissza.
Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Visszatérő vendégek vagyunk több ok miatt, de ami a legfontosabb a víz hőmérséklete.
BellaCsaládi utazás2019-10-04 10:09:13
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Bella!
Nagyon szépen köszönjük, hogy megtiszteltek a bizalmukkal és már többször visszatértek hozzánk pihenni. Nagy boldogság olvasni, hogy maximálisan elégedettek voltak szolgáltatásainkkal és a szállodával.
Reméljük, hogy hamarosan újra a vendégeink közt köszönthetjük Önöket!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Meglepően kellemes és jó szálloda.
ARÜzleti utazás2019-10-03 21:10:22
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves AR!
Nagyon szépen köszönjük kedves visszajelzését a Hotel Aquarell Ceglédről. Számunkra az öröm, hogy ilyen jól érezték magukat és sikerült felülmúlni az elvárásaikat.
Reméljük, még lesz lehetőségünk újra vendégül látni Önöket a szállodánkban!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Gyermekbarát szálloda, jó az ellátás is, szeretjük.
KatiCsaládi utazás2019-10-03 12:40:53
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Kati!
Hadd köszönjem meg, hogy időt szánt ránk és értékelte a Hotel Aquarell Ceglédet, nagyon sokat jelent nekünk. Továbbá öröm volt olvasni a visszajelzését, hogy ilyen sok jó élménnyel gazdagodott és jól érezték magukat nálunk a családjával. Külön köszönjük, amiért kiemelte, hogy szállodánk gyerekbarát, mi mindig odafigyelünk, hogy mindenki jól érezze magát nálunk.
Reméljük hamarosan újra vendégül láthatjuk Önt és a kedves családját!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Nagyon szép és kulturált hely
ZsoltCsaládi utazás2019-10-03 09:17:02
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Zsolt!
Számunkra a megtiszteltetés, hogy a Hotel Aquarell-t választotta. Örömmel olvassuk, hogy sikerült kipihenniük magukat és feltöltődve távoztak tőlünk. Hadd köszönjem meg a szálloda és a személyzet nevében, hogy ilyen fantasztikusan értékelte a szállodánkat.
Reméljük, hogy hamarosan újra vendégül láthatjuk Önöket!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Mindenkinek csak ajánlani tudom! Első alkalommal tavasszal, véletlenszerűen foglaltunk itt szállást! Ősszel pedig már direkt! :D Nagyon kellemes nyugodt hely. A wellnes rész is kielégítő. Külön dicséret a séfnek, kitűnő finom ételeket készített!A felszolgálók figyelmesek. Lesik minden óhaj sóhajt! Mi még biztosan visszatérünk!
ZsuzsannaCsaládi utazás2019-10-02 15:36:43
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Zsuzsanna!
Nagyon hálásak vagyunk a csodálatos visszajelzését! Számunkra az öröm, hogy ilyen fantasztikusan teltek a napjai a Hotel Aquarell Ceglédben. Köszönjük szépen, hogy most októberben is megtiszteltek a bizalmukkal és újra minket választottak pihenésükhöz. Külön hálásak vagyunk, amiért kiemelték éttermünk fogásait és a kollégáink segítőkészségét, kedves szavait mindenképp továbbítjuk nekik.
Reméljük csodálatosan élményei visszahozzák Önöket a szállodánkban!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Nagyon kellemes a szálloda. A wellnes részlege kiváló, a szobák és az egész szálloda tiszta, kényelmes, a félpanziós ellátás bőséges, változatos és nagyon ízletes. A munkatársak minden területen kedvesek, udvariasak. Minden pihenni, fürdőzni vágyónak ajánlom!
Elégedett vendégCsaládi utazás2019-10-02 12:09:31
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Hölgyem/Uram!
Számunkra a megtiszteltetés, hogy a Hotel Aquarell-t választotta. Örömmel olvassuk, hogy elégedett volt a szálloda légkörével, wellness részleggel és a szobák kényelmével. Köszönjük szépen, hogy kiemelték változatos és ízletes étel ajánlatainkat és kollégáink kedvességét, segítőkészségét.
Köszönjük még egyszer fantasztikus véleményét és reméljük, hogy hamarosan újra a vendégeink közt köszönthetjük Önt és családját!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Kitűnő konyha, kedves személyzet nyugodt csendes szálloda.
KrisztaRomantikus utazás2019-10-01 16:23:30
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Kriszta!
Számunkra a megtiszteltetés, hogy szállodánkat választotta. Reméljük, hogy sikerült kipihenniük magukat és feltöltődve távoztak tőlünk. Hadd köszönjem meg a szálloda és a személyzet nevében, hogy ilyen csodálatosan értékelte a szállodánkat. Külön köszönjük, hogy kiemelte kollégáink kedvességét.
Szeretettel várjuk vissza Önöket szállodánkba!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Visszajáró vendégek vagyunk szerintem ez éppen elég ahoz, hogy minden szempontból meg vagyunk elégedve mindennel.
gyöngyösBarátokkal utazás2019-10-01 14:20:59
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Gyöngyös!

Nagyon szépen köszönjük fantasztikus értékelését! Nagyon hálásak vagyunk, amiért törzsvendégeink közt üdvözölhetjük Önt és kedves barátait. Hatalmas biztatás számunkra mikor vendégeinktől ilyen sok pozitív visszajelzést kapunk.
Köszönjük szépen még egyszer, hogy minket választanak minden alkalommal és reméljük, hogy hamarosan újra visszatérnek hozzánk barátaikkal!

Üdvözlettel:
Hotel Management
Ajánlom mindenkinek aki egy kis feltöltődésre és nyugalomra vágyik.
Gyenisné ÁgiCsaládi utazás2019-10-01 13:47:54
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Gyenisné Ági!

Először is köszönjük szépen, hogy minket választott családjával a pihenéshez és feltöltődéshez. Másodszorra köszönjük szépen, hogy szánt időt értékelni a Hotel Aquarell Ceglédet. Örömmel olvassuk, hogy a szállodát megfelelőnek találta és a szolgáltatásainkkal is meg voltak elégedve.
Még egyszer köszönjük az értékelését és várjuk vissza Önöket!

Üdvözlettel:
Hotel Management
Mindennel tökéletesen elégedettek voltunk.
Breznyánszky FerencnéBarátokkal utazás2019-09-30 20:34:45
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Breznyánszky Ferencné!

Köszönjük szépen, hogy vendégül láthattuk Önt és a barátait és reméljük, hogy szolgáltatásainkkal és a szálloda kényelmével elnyertük a bizalmukat. Örömmel olvassuk az értékelése alapján, hogy szállodánkat megfelelőnek találta.
Reméljük, hamarosan viszontláthatjuk Önt és a barátait szállodánkban!

Üdvözlettel:
Hotel Management
A személyzet udvarias, gyors és barátságos volt.
Az ételek választéka és ízvilága nekünk tetszett.
A wellness részlegen a személyzet odafigyelt a tisztaságra. Gyakran láttuk, hogy nézték a víz minőségét, hőfokát.
Palcsek MihályCsaládi utazás2019-09-30 14:47:54
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Palcsek Mihály!

Köszönjük magas értékelését és visszajelzését a Hotel Aquarell Cegléddel kapcsolatban. Nagy örömmel tölt el minket, hogy megfelelteltünk az Önök elvárásainak. Boldogan olvassuk, hogy a kollégáink munkájával, ételeink ízvilágával és a wellness részlegünk tisztaságával is elégedettek voltak. Számunkra nagy öröm, hogy ilyen fantasztikusan teltek a napjaik nálunk.
Reméljük, még lesz lehetőségünk újra vendégül látni Önt és kedves családját a szállodánkban
Üdvözlettel:
Hotel Management
Tiszta, barátságos szálloda, figyelmes, kedves szállodai munkatársak.
F.EditCsaládi utazás2019-09-30 10:35:39
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves F.Edit,

Szeretném megköszönni, hogy megosztotta velünk az élményeit és tapasztalatait a Hotel Aquarell-ről. Nagyon örülünk, hogy feledhetetlen élményekkel gazdagodva távoztak tőlünk. Óriási öröm számunkra, hogy mindennel meg volt elégedve, és kiemelte kedves, és segítőkész személyzetünket, illetve a tisztaságot. Köszönjük szépen, hogy minket választottak! Alig várjuk, hogy ismét elszállásolhassuk Önöket!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Szeretem! Mindig van hova fejlődni, de bízom a szállodában, hogy képes rá. Törzsvendégek vagyunk már szerintem.
DoriCsaládi utazás2019-09-28 11:39:43
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Dori,

Szeretném megköszönni, hogy megosztotta velünk az élményeit és tapasztalatait a Hotel Aquarell-ről. Először is, elmondhatatlanul boldogok vagyunk, hogy ilyen gyakran visszatérnek, hozzánk mindent megteszünk, hogy ez az elkövetkező években csak jobb legyen. Még egyszer köszönöm szépen a remek visszajelzését, alig várjuk, hogy ismét köszönthessük és elszállásolhassuk a hotelünkben.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Mint mindig minden rendben volt.
BedeCsaládi utazás2019-09-26 11:12:38
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Bede,

Nagyon hálásak vagyunk, hogy megosztotta velünk értékelését Hotel Aquarell-ről. Remélem, hogy itt töltött ideje csodálatos emlék marad Ön és családja számára. Rendkívüli örömmel tölt el, hogy maximális pontszámmal értékelte hotelünket. Reméljük, hogy a jövőben ismét vissza fog térni hozzánk!


Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Rendben volt.
MurphyCsaládi utazás2019-09-25 12:12:10
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Murphy!
Köszönjük fantasztikus értékelését és visszajelzését a Hotel Aquarell Cegléddel kapcsolatban. Még nagyobb öröm, hogy jól érezte magát nálunk és meg volt elégedve a szállodánk szolgáltatásaival!
Reméljük, még lesz lehetőségünk újra vendégül látni Önt a szállodánkban!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Nagyon elégedett voltam a szállodával.
Szép, tiszta, rendezett mind a szálloda, mind a környezete.
A személyzet kedves és segÍtőkész.
Lugosi ZsuzsannaCsaládi utazás2019-09-24 11:18:07
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Lugosi Zsuzsanna!
Először is számunkra a megtiszteltetés, hogy minket választott a családjával. Nagy öröm számunkra, hogy ilyen jól érezték magukat nálunk és elégedettek voltak a kollégáink munkával. Külön köszönjük, hogy kiemelte szállodánk tisztaságát és rendezettségét!
Reméljük, még lesz lehetőségünk újra vendégül látni Önt a szállodánkban!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Nagyon elégedettek voltunk a szálloda szolgáltatásaival, a wellness tiszta, megfelelő méretű, a gyógyvizes medence hőfoka lehetne alacsonyabb. A konyha kiváló, bőséges a választék, ízletesek az ételek. A személyzet udvarias, segítőkész.
Molnár GáborCsaládi utazás2019-09-23 02:53:25
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Molnár Gábor!
Nagyon hálásak vagyunk, amiért ilyen csodásan értékelte a Hotel Aquarell szállodát. De a legnagyobb öröm számunkra, hogy ilyen fantasztikusan érezték magukat nálunk. Örömmel olvassuk, hogy elégedettek voltak a szolgáltatásainkkal, wellness részlegünkkel és éttermünk kinálatával is. Külön köszönjük, hogy kiemelte a személyzet segítőkészségét, kedves szavait mindenképp továbbítjuk nekik.
Reméljük hamarosan újra vendégül láthatjuk Önt és a kedves családját!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Az Aquarell Hotel közelsége Budapesthez, s nem utolsósorban a legjobb gyerekbarát szálloda ahol valaha voltam. Kedves a személyzet, finomak az ételek. Igazi kis sziget a rohanó napjaink kipihenésére.
Lantai JózsefnéCsaládi utazás2019-09-23 00:50:57
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Lantai Józsefné!
Hadd köszönjem meg, hogy időt szánt ránk és értékelte a szállodánkat, nagyon sokat jelent nekünk. Továbbá öröm volt olvasni a visszajelzését, hogy ilyen sok jó élménnyel gazdagodott és jól érezték magunkat nálunk a családjával. Köszönjük, hogy a kollégáink munkáját és ételnket is kiemelte.
Reméljük csodálatosan élményei visszahozzák Önöket a szállodánkban!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Pihenni, kikapcsolódni mentünk és ez kiválóan létre is jött!
Köszönjük!!
Gyula & KataCsaládi utazás2019-09-22 18:26:34
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Gyula és Kata!
Számunkra a megtiszteltetés, hogy a Hotel Aquarell-t választotta. Örömmel olvassuk, hogy sikerült kipihenniük magukat és feltöltődve távoztak tőlünk. Hadd köszönjem meg a szálloda és a személyzet nevében, hogy ilyen fantasztikusan értékelte a szállodánkat.
Reméljük, hogy hamarosan újra vendégül láthatjuk Önöket!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Nagyon finom ételeket ettünk, barátságos, otthonos körülmények közt pihentünk! Ár-érték arányban tökéletes!
Sipos ZsoltRomantikus utazás2019-09-22 12:53:28
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Sipos Zsolt!
Számunkra a megtiszteltetés, hogy szállodánkat választotta. Reméljük, hogy sikerült kipihenniük magukat és feltöltődve távoztak tőlünk. Hadd köszönjem meg a szálloda és a személyzet nevében, hogy ilyen csodálatosan értékelte a szállodánkat.
Reméljük, hogy csodálatos élményei mihamarabb visszahozzák Önt a szállodánkba és újra vendégül láthatjuk.
Üdvözlettel:
Hotel Management
Jól éreztük magunkat. a személyzet kedves, a szálloda tiszta. a wifi viszont gyenge. a szobában nem is volt.
RozicaBarátokkal utazás2019-09-22 11:26:52
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Rozica!
Köszönjük szépen, hogy időt szánt ránk és megosztotta tapasztalatait velünk. Örömmel olvassuk, hogy elégedett volt a kollégáink munkájával és a szálloda tisztaságával. A Wifivel kapcsolatos visszajelzését is köszönjük szépen, mindenképp próbálunk javítani ezen a jövőben.
Reméljük, hamarosan visszatérnek hozzánk!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Nagyon kedvesek és segítőkészek az ott dolgozók a recepciós hölgyektől a takarítószemélyzeten át az éttermi dolgozókig. Az reggeli és vacsora bőséges és változatos. A szobák kényelmesek, de a TV-k lehetnének nagyobbak és elég szűkös a csatornakínálat. A matracok puhák, hát- és derékfájósok készüljenek erre.
Farkas ErikaCsaládi utazás2019-09-20 22:21:29
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Farkas Erika!
Először is szeretnénk megköszönni Önnek, hogy időt szánt rá és értékelte szállodánkat.
Örömmel látjuk, hogy mindennel, amit itt tapasztalt meg volt elégedve. Hatalmas biztatás számunkra mikor vendégeinktől ilyen sok pozitív visszajelzést kapunk. Külön köszönjük, hogy kiemelte a kollégáink kedvességét, és az éttermünk bőséges kínálatát. A TV-vel kapcsolatos visszajelzését is nagyon értékeljük, mindent megteszünk, hogy jobb szolgáltatást tudjunk nyújtani a jövőben.

Még egyszer köszönjük az értékelését és várjuk vissza Önöket!

Üdvözlettel:
Hotel Management
A jó ár-érték arány miatt jövünk máskor is.
Máté CsabaCsaládi utazás2019-09-20 19:43:11
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Máté Csaba!
Köszönjük szépen, hogy vendégül láthattuk Önöket és reméljük, hogy szolgáltatásainkkal és a szálloda kényelmével elnyertük a bizalmukat. Örömmel olvassuk az értékelése alapján, hogy szállodánkat megfelelőnek találta.
Reméljük, hamarosan viszontláthatjuk Önt szállodánkban!

Üdvözlettel:
Hotel Management
Az infraszauna teljesítménye tökéletes, a látványmedence hőfoka megfelelő és a víz nincs agyonklórozva. Ha dohányzik valaki, készüljön fel, hogy a szállodában nincs asztali hamutartó. A wifi elég gyenge. A szálloda parkolója tökéletes. A fitnesz terem felszereltsége elégséges. Viszont van pingpongasztal!
A szálloda tisztasága nagyon jó.
Csendes AttilaCsaládi utazás2019-09-20 14:50:12
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Csendes Attila!

Köszönjük szépen, hogy szánt időt véleményt írni szállodánkról. Nagyon örülünk neki, hogy elégedettek voltak a wellness részlegünkkel és a fitness teremmel, és szálloda tisztasága is maximálisan megfelelt Önöknek. Reméljük, hogy kihasználták családjával a pingpongasztalt. A wifivel és a hamutartóval is nagyon szépen köszönjük a visszajelzést, mindenképp oda fogunk ezekre figyelni a jövőben.
Reméljük, még lesz lehetőségünk újra vendégül látni Önt a szállodánkban!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Mindennel meg voltunk elégedve, ár-érték arányban
jó szálloda. A szoba jól felszerelt, a TV lehetne nagyobb, a wellnes rész jó, az ellátás (reggeli, vacsora) választékos és jó ízű volt.
KatiCsaládi utazás2019-09-20 14:17:54
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Kati!
Köszönjük, hogy minket választott és örömünkre szolgál elégedettsége. Reméljük, hogy rengeteg jó élménnyel gazdagodott, és mindeközben pihenéssel és örömmel teltek a napjai szállodánkban. Nagy öröm számunkra, hogy a szállodánk felszereltségével, wellness részleggel, és éttermünk étel kínálatával meg voltak elégedve.
Reménykedünk benne, hogy hamarosan ismét vendégünkként üdvözölhetjük.
Üdvözlettel:
Hotel Management
Nagyon szép, kényelmes szálloda, személyzet kedves, mindenben rendelkezésre áll.
Az ételek finomak, az ellátás bőséges.
Külön kiemelendő a wellness részlegben dolgozók kedvessége és hozzáértése.
Köszönjük, hogy ott lehettünk.
LULURomantikus utazás2019-09-20 12:32:31
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves LULU!
Köszönjük magas értékelését és visszajelzését a szállodánkkal kapcsolatban. Még nagyobb öröm, hogy jól érezték magukat nálunk és meg voltak elégedve a szállodánk szolgáltatásaival! Boldogok vagyunk, hogy kollégáink kedvessége megfelelt az Önök elvárásainak. Külön köszönjük, hogy kiemelte a wellness részlegen dolgozó kollégákat, kedves szavait mindenképp továbbítjuk nekik.
Reméljük, még lesz lehetőségünk újra vendégül látni Önt a szállodánkban!
Üdvözlettel:
Hotel Management
Ár- érték arányban kiváló választás, remek ételekkel, udvarias, segítőkész, mosolygós személyzettel.
Tóth ÁgnesBarátokkal utazás2019-09-18 12:07:46
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Tóth Ágnes,

Hadd köszönjem meg, hogy idejét nem sajnálva megosztotta velünk a tapasztalatát és észrevételét Hotel Aquarell-lel kapcsolatban. Nagyon boldoggá tett hogy személyzetünket udvariasnak és segítőkésznek találta valamint az is hogy meg volt elégedve a remek ételeinkkel és a kiváló ár-érték aránnyal. Remélem, hogy sikerült Önöknek kikapcsolódni és feltöltődni és hogy, mihamarabb vendégül láthatjuk Önöket újra!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
A wellness részleg jó, a gasztronómiai szolgáltatások is jók, a személyzet barátságos és segítőkész.
Barna GyulaCsaládi utazás2019-09-16 23:19:43
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Barna Gyula,

Engedje meg, hogy köszönetet mondjunk kedves szavaiért a Hotel Aquarell-lel kapcsolatosan! Hihetetlenül nagy öröm számunkra, hogy a szállodánkat választotta, reméljük nagyszerű élményekkel gazdagodtak. Csodálatos azt olvasni, hogy barátságos és segítőkész személyzetünkkel meg volt elégedve. Alig várjuk, hogy a jövőben ismét elszállásolhassuk, reméljük, mihamarabb visszatér hozzánk, mindig szívesen látjuk.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Kényelmes szoba, finom étel. Kellemes kikapcsolódás a nyugodt környezetben.
BöbeRomantikus utazás2019-09-14 23:41:50
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Böbe,

Köszönöm, hogy idejét nem sajnálva értékelte a Hotel Aquarell-t, és véleményét is megosztotta velünk. Nagy örömmel olvastuk, hogy szobáját kényelmesnek, ételeinket pedig finomnak találta. Rendkívül boldogok vagyunk, hogy sikerült kellemesen kikapcsolódniuk nálunk. Még egyszer köszönjük a visszajelzést, reméljük hamarosan köszönthetjük a hotelünkben.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Többször voltam már de még soha nem ért semmi kellemetlenség a szállodájukban.
Zsilák AndrásCsaládi utazás2019-09-10 19:38:54
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Zsilák András,

Először is engedje meg, hogy megköszönjem, hogy értékelte a Hotel Aquarell-t. Rendkívül büszkék vagyunk, hogy a szállodánkkal maximálisan meg volt elégedve. Reméljük csodálatos élményekkel gazdagodott a nálunk eltöltött ideje alatt. Reméljük, hogy pozitív tapasztalatai miatt újra minket választ majd!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
2019.09.01.-től csoda szép helyen, csodás napokat töltöttünk el Párommal az Aquarell Hotelben. A Recepció "Vendég" centrikus, kedvesek, segítőkészek, udvariasak. A balkonos szobánk tágas, szuper kilátással, rendezett, tiszta volt és jól felszerelt. A Szobalányok külön dicséretet érdemelnek, segitőkészek, figyelmesek, kedvesek. A kaja kitünő, ízletes, választék volt bőven. A felszolgálók figyelmesek, udvariasak, kedvesek. A wellness csodás, kitünő, szép, tiszta. A jacuzzi szuper nagy, folytonos pezsgés, fenomenális. A szauna és a konditerem is napirendben volt. A gyógymasszázs csodás volt. Minden.nagyon szuper volt... Merjük ajánlani a Hotelt ..
Nagy Kata és LászlóRomantikus utazás2019-09-08 19:38:35
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Nagy Kata és László,

Nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat, hihetetlenül nagy öröm számunkra, hogy ilyen csodásan érezték magukat a Hotel Aquarell-ben. Köszönjük, hogy szállodánkat választották és azt is hogy kiemelték a kedves, segítőkész személyzetünket, nagy boldogsággal fogják olvasni kedves véleményüket. Annak is nagyon örülünk, hogy meg volt elégedve a kitűnő wellness részlegünkkel valamint az ízletes ételinket.! Bízunk benne, hogy legközelebb is minket választanak!

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
Szuper hotel! Csak ajánlani tudom, akár kicsi, akár kiskamasz gyerekekkel.
KovácsLíviaCsaládi utazás2019-09-04 22:11:56
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves KovácsLívia,

Köszönjük, hogy idejét nem sajnálva értékelte a Hotel Aquarell-t, és véleményét is megosztotta velünk.
Örömünkre szolgál azt olvasni, hogy ennyire elégedett volt a hotelünk nyújtotta szolgáltatásokkal. Boldogsággal tölt el bennünket az is, hogy másoknak is ajánl minket. Reméljük csodálatos élményekkel gazdagodtak nálunk.
Bízunk benne, hogy legközelebb is minket választ és hamarosan ismét üdvözölhetjük Önt szállodánkban.

Tisztelettel,
Hotel Aquarell Management
Egy hétvégét töltöttünk el Önöknél a párommal (Superior apartman jacuzzival). Nagyszerűen éreztük magunkat.
Az ételek kiválóak. A személyzet udvarias és segítőkész. A szoba tiszta volt. Örömmel fogjuk tovább ajánlani :)
TimiRomantikus utazás2019-09-03 12:22:00
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Timi,
Köszönjük szépen, hogy megosztotta velünk az élményeit és észrevételeit a Hotel Aquarell-ről, sokat jelent a számunkra. Örömmel olvastuk, hogy nálunk tartózkodásuk során jól érezték magukat. Nagyon hálásak vagyunk, hogy kiemelte a kiváló ételeinket, tiszta szobáinkat valamint az udvarias és segítőkész személyzetünket. Még egyszer szeretnénk megköszönni, hogy megosztotta velünk gondolatait a hotelünkről! Reméljük, hogy hamarosan ismét vendégül láthatjuk!
Tisztelettel,
Hotel Aquarell Management
Nagyon jól éreztük magunkat nyugodt környezetben. Nem volt sok vendég szezon végén, ez kifejezetten kényelmessé tette a wellness használatot, ahol amúgy is nagy medencék vannak. A szobák tiszták, a takarítás megfelelő. Az ételek rendben voltak, a kiszolgálás jó. Az x boksz, csocsó és pingpong lehetőség is szuper és sosem kellett várni a játékokra. A kisiskolás gyerekekre nincs fürdőköpeny csak felnőtt méret és nagyon pici gyerekre való poncsó.
AnettCsaládi utazás2019-09-02 11:24:43
Hotel Aquarell Cegléd
Kedves Anett,

Engedje meg, hogy köszönetet mondjunk a kedves szavaiért és az értékeléséért. Remek érzés volt azt olvasni, hogy tiszta szobáink és az ételeink is a kedvére valóak voltak. Továbbá, köszönjük a wellness jó kiszolgálást is. Nagyon örülünk, hogy sikerült kipihenniük a hétköznapi fáradalmakat. Alig várjuk, hogy viszont lássuk a mi szeretett Hotel Aquarell szállodánkban.

Üdvözlettel,
Hotel Aquarell Management
...
Barczy MátéÜzleti utazás2019-08-31 22:14:34
2018. 08. 02.-től 2019. 08. 23.-ig már 8 alkalommal voltam a szálloda vendége. Szándékomban van folytatni ezután is!
Az is fontos hogy lakhelyemhez /Bp./ közel van, nem kell hosszú órákat utazni!
Remélem nem unnak meg! :)
jocopapaEgyedülálló utazás2019-08-31 14:05:31
Nyugodt pihenésre jó hely, főleg tavasszal és ősszel. Nyáron a déli-nyugati oldalon a klíma nem elég "erős", így meleg van a szobában.
Ress MiklósCsaládi utazás2019-08-31 11:42:50
5 éjszakát töltöttünk a szállodában.Nagyon ajánlom a gyerekeseknek. A szálloda csodálatos gyermekbarát. Mi a 8 és 10 éves unokáinkkal voltunk. A gyerekek már közölték, hogy jövőre is jöjjünk ide nyaralni.
Nagyi69Családi utazás2019-08-30 12:14:43
Kellemes, tágas szobák. Közös területeken és a szobában is odafigyelnek a gyerekekre.
Wellness tágas, kellemes, jól felszerelt, bár csak beltéri része van, kültéri nincs.
Kisebb-nagyobb bosszantó hibák rontják a minőséget: a szobákban nem szabályozhatják maguknak a hőmérsékletet a vendégek. Az ágyak, ágyneműk elhasználódottak, kényelmetlenek.
ZsoltCsaládi utazás2019-08-29 23:10:42
Könnyen megközelíthető,tágas parkolóval,kedves személyzettel,finom étkekkel:)
RagicaCsaládi utazás2019-08-28 13:43:35
Kellemes időtöltésünk volt egy szép, rendezett és barátságos, nemkülönben gyerekbarát szállodában, máskor is visszatérnénk!
Papp ZoltánCsaládi utazás2019-08-28 13:12:00
Nagyon kellemes napokat töltöttünk el a szállodában. A szálloda munkatársai készségesek voltak. A szobák felszereltségével és tisztaságával meg voltunk elégedve. Az ételválaszték és minőség is rendben volt.
BeaCsaládi utazás2019-08-27 21:35:30
A szálloda személyzete nagyon barátságos, segítőkész.
A wellness részlege a szállodának kellemes, nem volt zsúfolt az ott-tartózkodásunk alatt. Hiányoltam, hogy nincs kinti medencéjük, de ettől függetlenül kellemes volt a bent található medence mindegyike.

A reggeli bőséges, igényes, ízletes volt. Vacsorára étlapról rendeltünk. Elégedetettek voltunk.

A szoba rendben volt, habár sajnos a foglalás során nem derült ki, hogy külön ágyas szobát kapunk.

Összességében jól éreztük magunkat.
ÁgiRomantikus utazás2019-08-27 19:50:49
Az ellátás rendben volt, az unokánk is jól érezte magát, a játszóházi programokat és munkatársakat is nagyon jónak találta, egyedül a szoba bútorzata, tisztasága és felszereltsége nem ütötte meg a 4*-os szintet.
MaárnéCsaládi utazás2019-08-26 20:11:48
Nagyon szép a szálloda. Könnyű megtalálni, ingyenes parkolás. Udvarias kiszolgálás, változatos és finom ételek, italok. A wellness kifogástalan nem zsúfolt, kedves a személyzet. A szoba kényelmes tiszta. Nincsenek rejtett költségek.Remek programok, kisgyerekes családoknak is ajánlom
S.JánosCsaládi utazás2019-08-26 19:05:48
Jó szállás-
PálRomantikus utazás2019-08-26 12:07:36
Nagyon jól éreztük magunkat. Szép hely és nagyon családbarát. A konyha kifejezetten finom!
GPetiCsaládi utazás2019-08-26 08:13:04
Ideális helyszín több napos családi, gyermekekkel közös programokhoz.
Treiber MiklósCsaládi utazás2019-08-25 20:46:10
Tökéletes kikapcsolódás.Kedves és barátságos személyzet.Kifogástalan konyha,finom ízek.
Gavló JánosCsaládi utazás2019-08-24 06:38:15
Szuperül éreztük magunkat,a gyerekeknek nagyon tetszett a játszószoba, és a lift mellett elhelyezett játék gép :) Szobára tényleg ráférne egy felújjítás de alapjában véve mi nagyon jól éreztük magunkat.
AnnaCsaládi utazás2019-08-23 08:11:57
kb. 8 éve visszajárunk és elégedettek voltunk mind a konyhával, mind pedig a wellness szolgáltatással. Sajnos minőségi romlást is tapasztalunk (berendezés, szobai körülmények, stb).
TamásCsaládi utazás2019-08-22 11:26:17
Jó ár érték arány. Finom ételek. Jó hőmérsékletű medencék. Kedves mosolygós személyzet.
SzínEgyedülálló utazás2019-08-22 00:56:52
Szuper kényelmes, jó konyha, kellemes és udvarias személyzet.
István Unokáival!Családi utazás2019-08-21 13:01:02
Valóban gyermekbarát, nagyon jól éreztük magunkat, igazán pihenni tudtunk.
PandaCsaládi utazás2019-08-21 11:38:33
Ideális hely a feltöltődni vágyodóaknak!
Kellemes környezet, kedves személyzet!
SzilviaRomantikus utazás2019-08-21 08:47:10
A szálloda szolgáltatásával, és a személyzet munkájával tökéletesen meg voltunk elégedve. Köszönjük, nagyon kellemes pihenést biztosítottak!
Tóthné Gergely MargitCsaládi utazás2019-08-20 19:15:00
Több éve járunk vissza a kellemes környezet, segítőkész személyzet,az ízletes ételek és a wellness-részleg miatt.
Abszolút ajánljuk mindenkinek az Aquarell szállodát!
János0908Családi utazás2019-08-20 18:31:29
A részemre biztosított törzsvásárlói kedvezmény, a gyermekbarát szálloda szolgáltatásai, és a szomszédos fürdő megléte együttesen késztettek arra, hogy Önök mellett döntsek.
LászlóCsaládi utazás2019-08-20 16:24:56
Nagyon jo
AngelaCsaládi utazás2019-08-20 12:38:13
A rövid ott tartózkodásunk során csak pozitív benyomást szereztünk. Tiszta szálloda, kényelmes elhelyezés. Nagyon sokféle ételt kínáltak a reggeli illetve vacsora során, elsősorban a magyaros étkeket részesítettük előnyben. A sütemények némelyike nem ízlett, de ez egyéni ízlés kérdése. A Wellness szolgáltatásokat szűk körben vettük igénybe, de azokkal elégedettek voltunk.
LászlóCsaládi utazás2019-08-19 19:48:08
Kellemes volt a szállodai tartózkodás . Udvarias személyzet, jó minőségű éttermi és wellness szolgáltatás.
Továbbra is visszajáró vendégek leszünk.
GyöngyiCsaládi utazás2019-08-19 16:38:20
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Kovács ZoltánCsaládi utazás2019-08-18 19:45:55
Mindennel meg voltunk elégedve, a reggeli, vacsora jó és választékos volt, a személyzet udvarias, segítőkész, a szobák tiszták és jól berendezettek. Csak ajánlani tudom.
Vinyarszki DánielCsaládi utazás2019-08-18 04:43:33
Jó hely, jó gyermekprogramokkal.
FeriCsaládi utazás2019-08-17 18:39:39
Gyerekbarát , kellemes, jó hely a pihenésre.
AndrásBarátokkal utazás2019-08-17 08:29:01
Nagyon jól éreztük magunkat.Ehhez a szálloda minden munkatársa hozzájárult.Jövünk máskor is.
Fülöp KárolynéCsaládi utazás2019-08-16 20:17:52
6.éve járunk ide a gyerekekkel,kellemes hely,minden korosztályú gyermeknek van kikapcsolódási lehetőség,program.A svédasztalos választék megfelelő,csak a környéken nincsen túl sok látnivaló...a Lobbi bár kinti teraszán csak 1 asztal található 4székkel..pedig sokan kiülnének esténként szívesen.Kisgyermekeseknek ajánlom:)2 ikerpár anyukája:)
Solymosi ErikaCsaládi utazás2019-08-16 19:58:52
Tiszta, kényelmes szoba. Finom, választékos konyha. Szuper wellness.
KevinRomantikus utazás2019-08-16 14:27:20
Kiváló :)
Kalmár NóraCsaládi utazás2019-08-15 16:33:46
Kiváló hely a gyerekes pihenni vágyóknak.
JuditCsaládi utazás2019-08-15 07:21:32
Tisztaság, finom ételek, kedves személyzet.
GyörgyCsaládi utazás2019-08-13 12:24:26
Nagyon jól éreztük magunkat!
TrixiCsaládi utazás2019-08-13 11:13:44
A szobák tiszták, az éttermi kínálat jó, családbarát jellege miatt nagyon jól éreztük magunkat.
IbolyaCsaládi utazás2019-08-12 13:02:57
SamuCsaládi utazás2019-08-12 11:53:59
Nagyon szép, igényes szálloda, jó wellness részleg, szuper csúszdapark, kiváló ételek, segítőkész dolgozók.
MátéCsaládi utazás2019-08-12 11:20:42
Remekül éreztük magunkat.
GergelyCsaládi utazás2019-08-12 08:39:44
Kellemes és pihentető kikapcsolódás az egész családnak.
AndrásCsaládi utazás2019-08-11 17:23:08
Évek óta tradícionálisan ide árunk a saját ünnepeinkre. Magas szintű kiszolgálásban részesülünk , figyelnek ránk , kivételesnek érezhetjük magunkat . Kifogástalan a szoba felszereltsége , remek ételeket fogyasztunk , igazi felüdülés eltölteni az időt a wellness részlegen . Szeretjük , hát vissza - vissza járunk ! Köszönjük !
Zuppánné Csordás ZsuzsannaRomantikus utazás2019-08-11 13:47:56
Az árak voltak inkább 4 csillagosak a hotel inkább 3 csillagos! Azt hiszem ezzel mindent elmondtam!
A wifi egy 0, a szobában a tv nevetséges, középen bem volt világítás, tök sötét volt a szobában stb...
Raulzol86Családi utazás2019-08-08 13:40:18
Nagyon jól éreztük magunkat. Fürdési lehetőség helyben és 50 méterre. Nagyon kényelmes. Étterem választéka mindenkinek megfelelő.
két gyerekes család PécsCsaládi utazás2019-08-08 07:21:45
Sokadszorra is kellemes kikapcsolódást és pihenést biztosító szálloda!
BélaCsaládi utazás2019-08-07 16:58:35
A hotel nagyon szép, a wellness szuper és a munkatársak is kedvesek minden részlegen (recepció, wellness, étterem). Az ételek finomak voltak. Összeségében minden nagyon jó volt, 5 csillagot is adnék, de...
Sajnos a saját szobánkban lévő jacuzzit nem tudtuk kihasználni, mert barnás, nyálkás valami úszott a víz tetején, mely le is rakódott a kádra.
Szóltunk és azonnal átmosták a kádat és a rendszert, de sajnos ezzel a probléma nem oldódott meg.
Távozáskor jeleztük, ezért kaptunk 10 % árengedményt a végösszegből, melyet köszönünk, de sajnos egy kicsit csalódottan kellett távoznunk emiatt.
AndiRomantikus utazás2019-08-07 15:08:12
Maximálisan meg voltunk elégedve. Kedves segítőkész személyzet, tisztaság, finom ételek, wellness részleg tisztasága stb. Csak ajánlani tudom azoknak akik még nem voltak.
FarkasnéCsaládi utazás2019-08-06 10:59:56
Nagyon jól éreztük magunkat!
SimonékCsaládi utazás2019-08-05 19:02:22
Kényelmes ágyak, változatos programok, nagyon finom ételek, kellemes wellness , jó gyerek programok
BosziCsaládi utazás2019-08-05 11:15:20
Kisebb hibák voltak, de összességében nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük!
GyulaRomantikus utazás2019-08-04 11:31:45
Ajánlom mindenkinek aki akár gyerekkel vagy anélkül szeretne egy jót pihenni, feltöltődni, üdülni. Barátságos kiszolgálás, pihenőközpontúság. Kicsit zavaró volt a vége felé a Raggie Camp-ból átszűrödő zene és kiemelném, hogy hiányzik számomra az ablakokról a szúnyogháló !
Kemény IstvánCsaládi utazás2019-08-03 08:41:15
Előző években 5 csillag, most sajnos csak 3. Remélem ez csak átmeneti és visszakapjuk a régi színvonalat.
Micskó ÉvaCsaládi utazás2019-08-02 23:21:10
Többet vártunk egy 4 csillagos szállodától! Nem volt jó a szobánkban a jacuzzi, nem is tudták megjavítani, másik szobát sem tudtak helyette adni! A hűtőt is cserélni kellett! A harmadik főre nem voltak bekészítve a szobához tartozó plusz eszközök! A takarítás sem volt 100%-os, tiszta pókháló volt a terasz, és koszos volt a jacuzzi! Kaptunk ugyan kompenzációt, de az nem feledtette a bosszúságot, amit okozott! A wellness rész viszont kitűnő volt, az étterem is elfogadható, a bárok is! Szerencsére a személyzet tagjai között voltak olyanok, akik kedvességükkel és figyelmességükkel feledtetni tudták ideig-óráig ezeket a kellemetlenségeket!
ZsuzsaCsaládi utazás2019-07-29 16:38:51
Jól éreztük magunkat.
Szívesen visszamennénk.
A konyha finom ételekkel szolgált, a wellness részleg is jó kikapcsolódást biztosított.
Szívesen ajánlom másoknak is.
HSCsaládi utazás2019-07-29 12:12:47
Minden OK volt.
AndrásCsaládi utazás2019-07-29 12:08:18
Kellemes környezet, tiszta, kényelmes szoba. Nagyon kedves személyzet, mind a recepción, mind a kiszolgáló részlegeken. A wellness részleg elég nagy, kényelmes. Az ételek mennyisége és minősége is megfelelő. Összességében kellemes pihenést biztosít.
EdinaRomantikus utazás2019-07-29 07:56:43
Jó wellness részleg. Gyógyfürdő és csúszdapark a szomszédban.
Magyar FerencCsaládi utazás2019-07-28 12:46:41
A szálloda tökéletes. Elhelyezkedésében fontos a fürdő közelsége. Az étterem szolgáltatása 5*-osnak is megfelel.
Nagyszülők unokákkalCsaládi utazás2019-07-28 10:25:51
A csomag ajánlatban ráadásként hirdetett 2db./fő fürdőbelépőt kifizettetik de ez csak a számlábol derűl ki.Ez joindulattal is megtévesztés.
Halmi IstvánCsaládi utazás2019-07-27 16:34:15
Szuper ,nyugis ,élvezhető wellness,
A szakácsnak külön gratula az ízletes kajákért.
tohyRomantikus utazás2019-07-25 10:48:43
A liftek nagyon rossz állapotban vannak.
A wellness részleg jó volt, csak hűvös volt a víz.
A MóKalandban az egy perc és nyersz nagyon jó volt.
FerencBarátokkal utazás2019-07-23 19:41:57
A vendéglátás 5*+, a szobák és a tisztaság 3*, a wellness 2*.
V. CsaládCsaládi utazás2019-07-23 09:44:45
Nagyon szerettem, hogy mindenhol illat volt! Nagyon kedvesek a szálloda munkatársai!
Szilvi DunaújvárosbólCsaládi utazás2019-07-22 21:06:16
Kedves személyzet, jó programok, gyerekbarát kialakítás. Az ételek finomak, a szobák jól felszereltek.
Gyömbér ÁgnesCsaládi utazás2019-07-22 15:15:15
Mindennel meg voltunk elégedve, a szállás kellemes, a személyzet kedves, az étteremben finomakat ettünk, a gyógyvíz jó forró, a szervezés tökéletes.
Bartalis Károly, MosonmagyaróvárRomantikus utazás2019-07-22 12:33:14
Minden korosztálynak vannak programok, szuper kiszolgálás, kényelmes és szép szobák. A vacsorával, reggelivel is maximálisan elégedettek voltunk. Nagyon jól éreztük magunkat. :-)
Sajtós GábornéCsaládi utazás2019-07-22 11:40:36
Az ott dolgozók kedvesek és segítőkészek(mindenki!),a szálloda tiszta,az ételek finomak.Biztosan visszatérünk.
BoglárkaRomantikus utazás2019-07-21 20:32:20
A wellness felszereltsége fejleszthető, a takarítás minősége javítható, a konyha minősége átlagon felüli.
Mezősi ZoltánnéCsaládi utazás2019-07-21 11:42:50
A bababarát szolgáltatás lehetne színvonalasabb, egyébként jól éreztük magunkat. Nagyon szép, tiszta, kedves személyzet és nagyon finom ételek.
NikolettaCsaládi utazás2019-07-20 22:46:47
Gyerekbarát jellege miatt választottuk. Jól éreztük magunkat,de hiányzott külön gyerek medence. A kocka birodalom és a játszóház,illetve a gyerek programok nagyon jók voltak.
Pintér BernadettCsaládi utazás2019-07-20 22:04:46
A Szálloda közelsége, gyermekbarát jellege és felszereltssége alapján ideális választás számunkra.
A. LászlóCsaládi utazás2019-07-20 07:52:35
A nászutunkat töltöttük itt és nagyon jól éreztük magunkat! Kellemes, nyugodt környezet és kedves kiszolgálás a legfőbb jellemzői a helynek. :)
Sebők AndrásRomantikus utazás2019-07-19 11:42:47
Évek óta visszajáró vendégek vagyunk.
Gyarmati GyörgyCsaládi utazás2019-07-18 11:23:50
Csak jókat tudunk mondani, mindennel elégedettek voltunk és bátran fogjuk ajánlani a rokonoknak és barátokna
P. Kriszta (Zalaegerszeg)Családi utazás2019-07-15 13:12:11
Kiváló szálloda, megfelelő szolgáltatásokkal, kedves személyzettel.
Hollósi AndrásCsaládi utazás2019-07-15 12:08:10
Kedves, segítőkész volt a személyzet. Finomak voltak az ételek.
Bodor SándorCsaládi utazás2019-07-15 10:59:12
Kiváló welness, finom ételek, gyors kiszolgálás
AttilaCsaládi utazás2019-07-09 17:53:25
Személyzet udvarias, Wellnes jó, étel rendben, szobában szúnyog, pók, pókháló. Összességében kellemes 3 napot töltöttünk ezen a helyen.
SoltiCsaládi utazás2019-07-08 11:45:59
Nagyon jól éreztük magunkat! A wellness, a gyerekfoglalkozások és az étterem is kiváló volt. Köszönjük!
Oláh LászlóCsaládi utazás2019-07-08 11:28:21
kellemes időtöltés
Spirka ZoltánnéCsaládi utazás2019-07-08 11:11:57
Négy napot töltöttünk el itt a családommal.Meg voltunk mindennel elégedve.Már kétszer jártunk itt és még szerintem leszünk itt vendégek!:)Nagyon jól éreztük magunkat!
A.SzileszterCsaládi utazás2019-07-06 14:35:45
Nagyon jól éreztük magunka,semmivel nem volt problémánk. Nagyszülők az UNOKÁVAL.
Mami Papi FanniCsaládi utazás2019-07-05 16:46:57
Mindig jól érezzük a gyerekkel magunkat.
Az elektronikus szolgáltatások a szálloda színvonalán aluliak.
ÉvaCsaládi utazás2019-07-03 16:22:06
A szobák kényelmesek, a reggeli bőséges és finom, a wellness részleg szolgáltatásai széleskörűek. A hotel belső kialakítása modern és harmonikus. A személyzet udvarias és kedves. Jó szívvel ajánlom.
Konfár MónikaÜzleti utazás2019-07-02 16:10:12
A szoba és a wellness részleg kiváló. Az ételek finomak és elég választékosak. A szálloda munkatársai kedvesek és segítőkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom a szállodát.
BoglárkaCsaládi utazás2019-07-02 11:52:05
9 éve rendszeresen visszajárunk a szállodába. Jól érezzük magunkat, minden adott a pihenéshez,és a tökéletes kikapcsolódáshoz. Tavaly óta,főleg a vacsoránál vettünk észre minőségi ugrást. Ez vonatkozik,ízre,választékra,minő-ségre egyaránt. A reggelire sem lehet panasz. Tisztaság,medencék,személyzet hozzáállása részünkről 5-ös ! Amiben jó lenne változtatni,az a párnák,melyek már megérettek a cserére.eléggé leharcoltak. A Tv lehetne nagyobb,amik most vannak azok inkább számítógépes monitor méretűek.
DodóCsaládi utazás2019-07-01 12:51:11
Pihenni érkeztünk, nem első alkalommal, és mindig sikerült is itt. A wellness és az étterem folyamatosan magas színvonalú. Jövünk még :)
GyöngyvérCsaládi utazás2019-06-26 16:15:21
Kultúrált környezet, készséges munkatársakkal és kiszolgálással. Maga a víz, különösen a hőfoka kiváló, igazi kikapcsolódás!

Sipos Tibor Halásztelek
Sipos TiborCsaládi utazás2019-06-26 13:06:18
Ár-érték arányban kiváló a szálloda. Finomak a kaják.
SzilviCsaládi utazás2019-06-24 15:38:08
Nagyon jól éreztük magunkat, ezért minden évben szivesen jövünk vissza,
Zelenák családCsaládi utazás2019-06-23 17:39:22
Melegen ajánlom.
BélaCsaládi utazás2019-06-23 12:52:13
jó élmény volt
K. BoglárkaCsaládi utazás2019-06-18 12:12:28
Kisgyerekkel (20 hónapos) pihentünk a szállodában. Mi nem kiemelt időszakban szálltunk meg, így az animációs szolgáltatás volt elérhető, de ettől függetlenül nem szenvedtünk semmiben hiányt. Az ételek, a kiszolgálás, a tisztaság, az ágy kényelme kifogástalan volt. Ajánljuk.
F. ÉvaCsaládi utazás2019-06-18 12:02:34
Minden rendben volt, az ételek finomak a szoba és az ágy kényelmes. A TV nagyon pici alig láttuk, de nem gond, a napozó teraszra jól jönne egy kinti zuhany.
Többször voltunk és még megyünk is barátainkat is elvittük most már másodszorra.
A levesek nagyon finomak!!
CHK és barátaiCsaládi utazás2019-06-17 12:55:49
Kisebb hiányosságok ellenére jól éreztük magunkat.Máskor is jövünk.
Sági GyörgynéCsaládi utazás2019-06-16 15:34:28
Minden vonatkozásban tökéletes. Biztosítja a nyugodt, kultúrált pihenést és szórakozást. Gratulálok!
Balogh GyörgyCsaládi utazás2019-06-13 17:22:34
Gyors szállásfoglalás. Udvarias személyzet. Tartalmas programok. Tiszta kellemes szállás. Finom ételek főleg vacsoránál. Szegényesebb reggeli. Klassz élménymedence. Kellemes gyógymedence. Sajnos a gőz üzemen kívül volt. Szaunaszeánszok elmaradtak, de nagyon meleg volt. Este 22 óra után nagyon zavaró volt a kintről bejövő zaj. Összeségében jól éreztük magunkat.
DrugicsRomantikus utazás2019-06-12 20:46:29
Szeretünk ide járni, többszöri visszatérők vagyunk, kisgyerekkel kiváló szállás!
IldikóCsaládi utazás2019-06-11 15:13:11
Csak ajánlani tudom mindenkinek, mert az ár és értékarány megfelelt a 4csillagos besorolásnak. Kiemelném a fürdőt ami kellemes, kényelmes és főleg tiszta. Ami bizonyítja az idén már másodszor a voltunk és biztos, hogy még találkozun az év folyamán.
Kovács Józsefné és párjaCsaládi utazás2019-06-11 09:58:55
A fürdőszobában a fürdőlepedő tartó nagyon magasan van, 160 cm-nél alacsonyabb ember nem éri el.
Nem volt mini hajsampon a szobában, ezt nem vittünk magunkkal, mert ahoz vagyunk szokva hogy ez megtalálható a 4 *-os hotelekben.
A fürdőköpeny nagyon vastag és nehéz, nehezen is szárad.
Hiányoltuk még az ágytakarót és a nagyobb képernyős tv-t, és magasabb párnát a tv nézéshez. Így kényelmetlen volt.
Hegedűs ErikaCsaládi utazás2019-06-08 20:22:16
Jó ár érték arány de nagyobb odafigyeléssel lehetne még tökéletesíteni.
SzínEgyedülálló utazás2019-06-06 18:08:26
Tetszett minden. A vacsora választéka lehetne bővebb.
Kovalcsik LászlóRomantikus utazás2019-06-06 10:09:41
Nagyon kellemes hely, nagyon jól éreztük magunkat, kikapcsolódásnak tényleg tökéletes.
MilanCsaládi utazás2019-06-04 11:48:13
Remek, gyermekbarát szállás.
Varga PálCsaládi utazás2019-06-04 11:15:22
Nagyon szeretjük a szállodát és nagy előny Budapest közelsége. Az egész személyzet udvariassága, segítőkészsége és a szolgáltatása kiváló.
BedeCsaládi utazás2019-06-03 18:41:53
Harmadik alkalommal vettük igénybe szállás és vendéglátás szolgáltatásaikat. Mindhárom alkalommal kiváló, figyelmes, vendégközpontú ellátásban részesültünk. Köszönet érte! Az akciós ajánlatok ár-érték aránya nagyon kedvező, mindenkinek jó szívvel ajánljuk.
Zsuzsa és TiborBarátokkal utazás2019-06-01 21:04:00
Visszatérő vendég vagyok / már 6 alkalommal voltam/, úgy gondolom ez mindent megmagyaráz!
Szuper hely!! Ezután is tervezem ha kikapcsolódásra, pihenésre vágyok, Önöket választom!
jocopapaEgyedülálló utazás2019-06-01 17:36:38
Szuper pár napot töltöttek el a szüleim!
Köszönöm
BöbeCsaládi utazás2019-05-31 11:22:39
Az eskuvonket tartottuk a hetvegen es egy minosegi szallas remenyeben foglaltunk a hotelben.

A szolgaltatasokat sajnos nem volt lehetosegunk igenybe venni, csak a szobaval kapcsolatban van tapasztalatom.

A szoba standard berendezesu, jo kilatassal ellatott vilagos szoba volt, kenyelmes aggyal.
A szobahoz tartozo furdoben borzalmas (kozel gyomorforgato)szag volt. A vizesblokkba beszorult nedvesseg es lefolyoszag kevereke terjengett. A szelloztetes nem megfeleloen megoldott, karbantartas hianyat keltonek tunt.
Ez a jelenseg nem egyik naprol a masikra alakul ki, honapok ota ilyen lehet. Illatositoval sem probalkoznak, h csokkentsek a szagot...

4*-os besorolasnal ez nem elfogadhato!

Nem hiszem h ajanlanam masoknak a szallodat emiatt. Ez sokat ront az elmenyen, ha minden este egy szagos szobaba kell nyugovora terni.

Kulonosen, ha ez pont a naszejszaka...
Csete SandorRomantikus utazás2019-05-28 13:22:06
csak aludni voltunk a szállodában
GáborÜzleti utazás2019-05-28 11:22:22
Hiányosságok ellenére megfelelő a kikapcsolódásra.
Az ár érték arány reális.
PálRomantikus utazás2019-05-28 08:19:00
fürdőszoba javítandó, medence hőfoka egyik nap nem volt megfelelő/túlfütötték/.
pnéCsaládi utazás2019-05-27 10:02:30
össze foglalva jó volt az itt zöltött idő.
embosszerRomantikus utazás2019-05-27 05:02:30
Többször voltunk már a szállodában, mert szeretjük a wellness részlegét, idáig az ellátással is meg voltunk elégedve. A szolgáltatásokon még lehetne javítani. A személyzet lelkesebb is lehetne, sokszor unottak, fásultak. Pedig egy mosoly nem kerül semmibe. Ami előnye még, hogy közel van Budapesthez.
ErikaCsaládi utazás2019-05-26 18:05:18
Minden rendben volt.
ÁdámCsaládi utazás2019-05-24 11:16:46
A személyzet aranyos,kedves.Az éterem szép,finom ételekkel.A wellness rész pici,de tiszta.
A szálloda 4 csillagos árakkal,de nem 4 csillagos berendezésekkel,körülményekkel rendelkezik.A fürdőszobából hiányoltam csúszásgátlót,vagy szőnyeget.
Gál AnikóRomantikus utazás2019-05-24 09:23:10
A szálloda konyhája kiváló, a wellness részleg szolgáltatásai is nagyon jók. A szállodában dolgozó alkalmazottak is készségesek, barátságosak.
A napágyak (nyugágyak) cserére szorulnak, és a szobában az ágy fekvőfelülete is besüppedt, ezért kényelmetlen.
KatalinCsaládi utazás2019-05-20 22:19:41
A hotel nem érte el a várt a színvonalat, túlzásnak tűnik a négy csillag. Alapjába véve a szolgáltatások(étkezés, wellnes, stb.) jók voltak, a szobánk viszont több dologba is csalódást okozott.
A Bababarátság is leginkább marketingnek tűnik, nem pedig átgondolt koncepciónak. Tényleg kis(
Z.Családi utazás2019-05-19 21:19:02
A szálloda felszereltsége és tisztasága kifogástalan, nagyon gyerekbarát, eddig már 3 alkalommal voltunk itt, s biztos, hogy fogunk még jönni!
Mné ÉvaCsaládi utazás2019-05-19 19:09:44
Többször töltöttük itt szabadidőnket és mindannyiszor megelégedve távoztunk! A szálloda szolgáltatásai, étterme kiváló, alkalmazottai kedvesek, segítőkészek. A szobák tágasak, tiszták, a berendezések megfelelőek, elegendőek. Jól éreztük magunkat, legközelebb is jövünk!
freypapiBarátokkal utazás2019-05-19 17:34:18
Többször is jártunk a hotelben és csak pozitív élményeket szereztünk.Rendkívül kedvesek,udvariasak ,szeretettel várják a vendégeket.Minden korosztály számára csak ajánlani tudom.
Szűcs MáriaBarátokkal utazás2019-05-19 13:22:46
5
ZSUZSABarátokkal utazás2019-05-17 11:12:42
Nagyon jól érzetük magunkat, tiszta szép szálloda, finomak az ételek és kedves a személyzet is.
ZsuzsannaCsaládi utazás2019-05-16 13:51:29
Többször jártunk már ott a párommal, mindig elégedettek voltunk.
Török BálintnéCsaládi utazás2019-05-16 11:55:10
Minden nagyon jó volt,
Magyar Attila, és nejeRomantikus utazás2019-05-16 11:54:19
Tiszta, kulturált szálloda, kedves, készséges alkalmazottak, remek konyha.
Ildiko4Romantikus utazás2019-05-15 16:47:55
Nagyon jól éreztük magunkat köszönhetöen a kedves személyzetnek,kellemes wellness részlegnek és a szép környezetnek. :)
MártikaRomantikus utazás2019-05-14 19:16:04
Csodálatos lusta hétvégét tölthettünk itt, csak ajánlani tudom!
ErikaCsaládi utazás2019-05-14 16:28:26
Nagyon jó, hogy gyógyvizes medence a rendelkezésünkre állt. Segítőkész, barátságos a személyzet. A szálloda tiszta, csendes.
RBRomantikus utazás2019-05-14 11:17:17
A szállodát a gyógyvíz miatt kerestük fel újra elsőként, másodsorban a szálloda és a személyzet pozitív értékelése miatt. Az elsőben csalódtunk , mert a gyógyvíz nem volt elég meleg nyálkás volt, azonban a személyzet valóban kedves és segítőkész volt! Körülbelül 10 éve voltam ezt megelőzően a hotel vendége és sajnálattal vettem tudomásul,hogy valójában már teljes felújításra szorulna!
EvetkeCsaládi utazás2019-05-14 10:53:56
Ajánlom mindenkinek!
FishermanRomantikus utazás2019-05-12 16:19:23
Nagyon jól éreztük magunkat. A szobák szép tágasak és felszereltek. Mi két egymás melletti szobában voltunk a családdal és a kisunokánkkal. Takarítás minden nap volt. Az étteremben kiváló minőségű és változatos ételek voltak és a gyerek menük is nagyon finomak. A wellness részt is nagyon élveztük, főleg hogy a 2 és 1/2 éves unokánk is velünk volt. A bár rész nagyon hangulatos, egy szimpatikus és jó hangú énekessel. Köszönjük!!!
Szokodi CsabánéCsaládi utazás2019-05-09 16:45:32
Kellemes környezetben található, igényes, szép épület. Magas felszereltség. Kedves és gyors kiszolgálás. Hangulatos zene a bárban. Bő választék a wellness részlegen. Élménymedence és szaunák sokszínű élménnyel gazdagítanak. Egyszóval nagyszerű hely a kikapcsolódásra vágyóknak!
Kis KatalinCsaládi utazás2019-05-08 11:55:30
Minden szolgáltatással elégedettek vagyunk.
Különösen jól teljesített az étterem, kiváló ételválasztékkal és minőséggel, valamint kiszolgálással.
Polgár TiborCsaládi utazás2019-05-07 13:46:59
Tökéletes hely kellemes időtöltésre, felüdülésre.
SPéterCsaládi utazás2019-05-07 12:06:48
Az ellátás, étkeztetés jó, a szoba kényelmes, a személyzet kedves.
Surci1978Romantikus utazás2019-05-06 16:20:03
Visszajáró nyugdíjas házaspárként ajánljuk a szállodát másoknak is!
Nyugdíjas házaspárCsaládi utazás2019-05-06 16:07:22
Nagyon kedvesek és udvariasak az ott dolgozó emberek. Minden igényt kielégítenek. Én cukormentes édességet kértem minden alkalommal, tökéletesen meg voltam vele elégedve. A tisztaságot 5*-sel osztályoztam, minden helyiségben ezt tapasztaltam. Az elromlott tárgyakat (sötétítőfüggöny leszakadt) nagyon gyorsan visszahelyezték.
Szabó GábornéBpest, 18. ker.Családi utazás2019-05-06 00:05:28
Az ellátás, étkeztetés jó, a szoba kényelmes, a személyzet kedves.
Stiberné S. IbolyaCsaládi utazás2019-05-04 21:39:38
Sokadik alkalom , összességében minden rendben volt.
GergelyCsaládi utazás2019-05-03 18:39:42
Több mint 10 éve járunk rendszerességgel pihenni a
hotelbe, számunkra nagyon kényelmes.praktikus a kiszolgálás is kedves és figyelmes.
Nyirő IstvánCsaládi utazás2019-05-02 11:58:30
Mindent kiválónak találtam, kivéve a szauna nagyságát-zsúfoltságát.
ImreEgyedülálló utazás2019-05-01 21:25:43
Kiváló,gratulálunk!
Peszeki GáborCsaládi utazás2019-05-01 18:36:16
A 4 csillag erős túlzás! A reggeli es vacsoraválaszték szegényes, a minősége silány. Az uszoda vize koszos és nem megfelelő minőségű! A "wellness" részleg tele idős bácsikkal és nénikkel, akik TB beutalóval érkeznek. Az egyik bácsi a szemem láttára fújta bele az orrát a medencébe (az úszómester is tanuja volt). Az étteremben a "gyereksarok" egy vicc. Soha többé nem szállnéj meg ebben a szállodában!
ZitaCsaládi utazás2019-05-01 11:24:42
Kellemes hétvégét töltöttünk el, nagyon jól éreztük magunkat, finomak voltak az ételek és nagyon jó volt a wellness részleg is.
Tóth SándorCsaládi utazás2019-05-01 10:02:17
Kényelmes, tiszta, barátságos.
VWEgyedülálló utazás2019-05-01 07:08:13
A konyha kifogástalan, a személyzet kedves és segítőkész volt.
V ZsoltRomantikus utazás2019-04-30 19:12:09
Tökéletes szálloda elegendő parkolóhellyel.
Tiszta környezet,tiszta szoba.
Választékos büfé reggeli és vacsora.A személyzet barátságos,segítőkész.
KatalinRomantikus utazás2019-04-29 17:51:16
Mindennel meg voltunk elégedve.
BedeCsaládi utazás2019-04-29 17:02:32
finom ételek, kellemes wellness
adamecz ancsaCsaládi utazás2019-04-28 21:53:52
21 hónapos gyermekünkkel szálltunk meg önöknél! Sajnálattal tapasztaltam,hogy egyáltalán nem gyerek barát a hotel. A medence víze igen hideg egy ilyen korú gyermek számára aminek betegség lett a vége!!!!!! A szobába nem voltak a konektórok be dugaszolva! A játszó házban nem volt megbízható gyermek felügyelet,a vacsoránál a bébi étel választék siralmas volt ha egyáltalán ki volt rakva! Az étkezések során nem volt valami változatos a választék!
Horváth IldikóEgyedülálló utazás2019-04-28 17:43:17
Családbarát, a wellness szuper, minden évben pár napot itt töltünk. :)
aranyalmaCsaládi utazás2019-04-28 12:12:37
Tiszta konyhálya kiváló személyzet profi.
Ecseki AntalRomantikus utazás2019-04-27 20:39:22
Minden tökéletes volt. A személyzet minden tagja segítőkész volt. Az ételek is finomak voltak. A reggelinél és a vacsoránál is megfelelő volt a választék. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
TomiCsaládi utazás2019-04-25 07:33:57
Mindennel megvoltunk elégedve.Nagyon jól éreztük magunkat, jövünk még.
CsabaCsaládi utazás2019-04-24 13:27:15
Visszatérő vendégek vagyunk és leszünk is.
Bár vannak néha kisebb kényelmetlenségek, de ez bármikor bárhol előfordul.
Számunkra mindenben jó: Ár-érték arány, színvonal és szolgáltatások,
NorbertCsaládi utazás2019-04-24 12:42:35
Kényelmes, igényes, tiszta hotel. Segítőkész és kedves személyzet. Az étel- és italkínálat kiváló. Nagyon kellemes és gyermekbarát a wellness-részleg, továbbá a játékszoba. Mindenképpen ajánljuk pároknak és családoknak is!
Magyarné Sz. E.Családi utazás2019-04-22 11:06:01
Minden nagyon jó volt !
Sólyom ZoltánCsaládi utazás2019-04-21 23:16:26
Szuper hotel!
Gáll VilmosCsaládi utazás2019-04-18 14:02:23
Kellemes szálloda, kiváló gyógyvízzel, néhány apró hiányossággal, jó ár értékaránnyal.
P.ZoltánRomantikus utazás2019-04-18 13:21:48
Színvonalas és kellmes légkör, ideális egy kis feltöltödésre!
SzilviRomantikus utazás2019-04-18 12:44:54
Nagyon jól éreztük magunkat, jövünk még.
Zoller LászlóBarátokkal utazás2019-04-17 17:04:10
minden szempontból csak jót tudok mondani hiszen visszajáró vendég vagyok és ez talán jelent valamit...
gyöngyösCsaládi utazás2019-04-16 21:38:08
A szálloda nagyon szép, tiszta, a személyzet segítőkész és figyelmes. A szobák jól felszereltek, bár az ágyban lévő matracok eléggé ki vannak feküdve...azokra ráférne a csere :-)
Nekünk a jakuzzival akadt némi problémánk, de orvosolták hamar, valamint kompenzáltak is bennünket.
Ezt leszámítva nagyon jól éreztük magunkat, és újra el fogunk látogatni.
Fige RitaCsaládi utazás2019-04-16 15:26:32
A játszóház felszerelt, a gyerek jól érezte magát. A gyerekmedence egy kicsit hiányzott, de mivel az élmény medence nagy, nem zavartunk mást a gyerekkel, és jól érezte benne magát. A szauna rész szintén kiváló. A személyzet kiváló, segítőkészek. Az ételek választékával és ízvilágával megvoltunk elégedve.
ImreCsaládi utazás2019-04-15 23:26:13
Visszajáró vendégekként ismét önfeledt pihenésben, kikapcsolódásban lehetett részünk. Színvonalas a kiszolgálás, a wellness részleg, kulturált, szép volt a szoba, nagyon finom, változatos, bőséges ételek közül választhattunk. Szívesen ajánljuk másoknak is.
NándorRomantikus utazás2019-04-14 22:23:51
Kellemes szállás, nagyon remek és reprezentativ konyha
János PrágaÜzleti utazás2019-04-13 17:51:37
Mindennel meg voltunk elégedve. Köszönjük, hogy itt tölthettünk pár napot. Visszatérünk.
ErzsébetBarátokkal utazás2019-04-13 11:12:03
Igazi családbarát szálloda, nem csak kicsikkel, de 7 és 11 évesekkel is kiváló. Nagyon jó személyzet, jó felszereltség, kényelmes szobák, nagyszerű ételek.
ZsuzsaCsaládi utazás2019-04-09 12:44:17
Előzőekben leírtam, hogy mivel volt problémánk, a hangos esti zene nélkül 5 csillag járna.
Szabó AndrásCsaládi utazás2019-04-09 11:48:32
Gyermekbarát jellege miatt választottuk a szállodát!
KrisztinaCsaládi utazás2019-04-09 11:28:16
Jó volt a csomag volt benne masszás is a személyzet nagyon kedves!
Bíró Tibor és családjaCsaládi utazás2019-04-07 13:11:37
Már másodszor voltunk a szállodában és biztos, hogy nem az utolsó alkalommal
Bugár LászlóRomantikus utazás2019-04-05 11:29:44
Minden nagyon jó és kellemes volt!
Safi57Családi utazás2019-04-04 20:00:38
Mindennel nagyon meg voltunk elégedve, színvonalas, kellemes szálloda, mindenkinek csak ajánlani tudjuk
Tigris53Családi utazás2019-04-01 14:14:11
ok
GZsÜzleti utazás2019-04-01 07:11:52
mindenki nagyon kedves és előzékeny, szolgálatkész csapat dolgozik a szállodában.
esetleg lehetne szoba-bekészitéssel javitani a szálloda szinvonalát /gyümölcstál, naponta egy-két ásványviz,
kavé-tea és egy vizforraló - ez ma már a wellness szállodák nagy részében van, és mindenki értékeli
Posztós EndrénéCsaládi utazás2019-03-30 16:43:40
Mindennel meg voltunk elégedve. Kiváló kiszolgálás. Csak ajánlani tudom!
Halmos ErikaRomantikus utazás2019-03-27 00:30:51
Ár-érték arányban kiváló szolgáltatás, kellemes, kényelmes hotel. Figyelmes, udvarias személyzet.
JózsefCsaládi utazás2019-03-26 20:28:18
A szállást a wellness kínálata miatt választottuk, és egy igazán pihentető hétvégében volt részünk.Budapestről gyorsan elérhető,a parkolás a szálloda mellett egyszerűen megoldható.Aki nem szeretne kimozdulni az is válogathat a rengeteg lehetőség közül.A fürdő részleg teljes mértékben adott, a teljes lazuláshoz. Nagyon tetszett a félpanziós ellátás, a kínálat átlagon felüli és minden nagyon finom volt.Bátran ajánlom mindenkinek,a gyerekes családoknak is tökéletes választás lehet.
Cseh-Sarkadi családCsaládi utazás2019-03-26 11:58:27
Kedves,családias hangulatú szálloda,kár ,hogy nincs külső medencéje,de ősztől tavaszig így is tökéletes.Közel van a fővároshoz.
ZsigmondBarátokkal utazás2019-03-26 11:27:14
Megtaláltunk mindent, ami pihenésünket, kikapcsolódásunkat segítette.
Horváth AttilaCsaládi utazás2019-03-25 19:08:28
Pihentető, színvonalas hely
Péter ZoltánCsaládi utazás2019-03-25 16:45:08
Minden remek volt! A szoba és a hozzátartozó helységek
minden igényt kielégítettek.
Az ételkínálat bőséges és nagyon finom volt.
A személyzet minden tagja készséges, előzékeny volt.
Strommer LajosnéCsaládi utazás2019-03-24 17:54:31
A SZÁLLODA kívül, belül tetszetős, tiszta, az emeletek közötti lift gyors, megfelelő térfogatú, nincs bezártság érzés! Az emeletek folyosói tiszták, jól kivilágítottak! A szobák kényelmesek, rakodótér , szekrények tárhelye elégséges! A Recepció munkatársai kedvesek, szolgálatkészek, ami elmondható a többi részleg munkatársairól is ! Az uszoda , a szaunák és egyéb medencék nagy elégedettségünkre voltak! Az ÉTTEREM szép, tágas, az ételek elhelyezése ízléses ( svédasztal lévén ), a különböző finomságokkal nagyon elégedettek voltunk! Visszatérők leszünk!
Dr. Szabados TamásnéBarátokkal utazás2019-03-24 13:45:22
Mivel már nagyon sokszor voltam itt,gondolom ez jelent valamit.Ismerőseimnek is szoktam ajánlani.
Vig Miklósné Bp.1119 Etele út 65.10.92.tel:06/30/332-0904Barátokkal utazás2019-03-24 12:49:54
Minden tökéletes volt, nagyon jól éreztem magam. Már 5 alkalommal voltam a szálloda vendége, ebben az évben ebből 3x sikerült. Remélem hamarosan sikerül pár napot a szállodában tölteni!
jocopapa45-104.Egyedülálló utazás2019-03-24 12:49:12
igényeinknek teljesen megfelelő volt
SándorCsaládi utazás2019-03-22 11:16:51
A szakmai vélemény az előző kérdésre adott válaszban, nem publikus, az csak a szálloda vezetőinek szól.
G. Németh György, Sleepfriendly Hotel Program HungaryCsaládi utazás2019-03-20 21:53:18
Jó a konyha, finomak az ételek.
Szűcs Béla és családjaCsaládi utazás2019-03-20 11:34:58
Mindig szívesen járunk vissza, hisz' szinte családtagként kezel minket minden munkatársuk. Elégedettek vagyunk minden szolgáltatással, az ételek és az italok minőségével, a tisztasággal, a figyelmességgel.
TündeCsaládi utazás2019-03-19 13:31:54
Kuthy BrigittaCsaládi utazás2019-03-19 12:01:42
Családdal, de akár nagyobb társasággal is ideális hely egy kellemes hosszú hétvégére, de a gyógyászat részleg szolgáltatásaival rehabilitációs tartózkodás is rendelkezésre áll
OliCsaládi utazás2019-03-18 21:08:47
A szolgáltatások színvonalával teljes mértékben elégedettek vagyunk. Minden munkatárs nagyon figyelmes és udvarias. Mi minden évben legalább két alkalommal minimum 4 éjszakát töltünk a hotelben. Még soha sem csalódtunk. Az egyik legjobb hotel Hajdúszoboszlón! Munkájukhoz ez úton is sok kitartást és további sikereket kívánok!
Vida Lajos JózsefCsaládi utazás2019-03-18 18:18:40
Nagyon kényelmes a hotel, abszolút bababarát, mindenki nagyon kedves volt!
Győri MártaCsaládi utazás2019-03-16 14:22:28
Összességében nagyon elégedettek voltunk a szállással és a szolgáltatásokkal. Volt néhány kisebb baki, amin ott helyben készséggel segítettek. Családbarát hely, mint a nagyszüleink, mint a gyerekek jól érezték magukat.
AttilaCsaládi utazás2019-03-13 12:11:00
Jó kis szálloda, a gyerekek imádták. Egy laktóz- és gluténérzékeny (és persze válogatós) gyerekkel kicsit problémás az étkezés, de mindenki kedves és segítőkész volt.
KrisztiánCsaládi utazás2019-03-12 17:07:34
Nagyon kellemesen éreztük magunkat, jó a wellness részleg és finomak az ételek
EditannaRomantikus utazás2019-03-12 11:46:25
Szuper hely!
Hajagosné Szabó ÉvaCsaládi utazás2019-03-12 11:12:12
A szoba kényelmes és tiszta volt. A wellness részleg kiváló. Az ételek bőségesek, változatosak és nagyon ízletesek. Az ott dolgozók kedvesek és udvariasak.Az élőzene a bárban szuper volt.
Ildikó és ZoltánRomantikus utazás2019-03-11 19:11:04
Kedves személyzet, kiváló ételek, nagyon jó wellness.
MarcsiRomantikus utazás2019-03-11 18:35:54
Elégedettek voltunk a meglévő szolgáltatásokkal
Légrádi IstvánnéEgyedülálló utazás2019-03-10 14:38:21
Tágas, de felújításra érett szoba, hasonló állapotú fürdőszobával, a szobában monitor méretű TV-vel.
Kellemes hőfokú medencék, folyamatosan működő élményelemekkel és jacuzzival.
A finn szauna nem túl nagy, az infraszauna cseréje már aktuális lenne.
Szép szálloda - szép és nyugodt környezetben ,
nagy és ingyenes parkolóval, ízletes és bőséges ételválasztékkal.
stockiCsaládi utazás2019-03-09 19:12:47
A szobánk nagyon zajos volt a 2. emelet ellenére (alattunk volt a konyha), ezért keveset tudtunk pihenni, aludni.
Az egyik este rendezvény volt az étteremben 03 óráig (erről nem értesítettek előre).
Másik szobát kaptunk, mint amit lefoglaltunk.
Az élménymedence vize hideg volt, amíg ott voltunk. Utolsó napra érte el a megfelelő hőfokot.
Az étterem és a wellnes dolgozói nagyon kedvesek, az ételek minősége, mennyisége kiváló.
picúrCsaládi utazás2019-03-06 19:55:01
Jól éreztük magunkat!
FerkóCsaládi utazás2019-03-06 10:19:11
Szuper
NorbertCsaládi utazás2019-03-05 15:08:40
Minden az elvárásoknak megfelelő.
57esutazóCsaládi utazás2019-03-05 12:37:49
Szuper,ajánlom mindenkinek. Még visszatérünk!
CsRóbertCsaládi utazás2019-03-05 12:13:13
A reggeli büfé kínálatát lehetne színesíteni, de a wellness részleg tökéletes. :)
KrisztinaCsaládi utazás2019-03-05 12:05:23
Wellness, konyha kiváló
Személyzet udvarias, a vendég kívánságait lesi
Bai ZsoltCsaládi utazás2019-03-05 11:38:08
Tiszta, kellemes környezet, vendégbarát szolgáltatások. Nekünk nagy előnye a fővároshoz való közelsége, jó megközelíthetősége. Hat éve járunk ide, mert a szinvonal egyenletesen kiváló!
Sipos TiborCsaládi utazás2019-03-05 09:37:33
Négy plusz csillagos volt, most alig 3.
Így leamortizálták!
PálRomantikus utazás2019-03-05 07:16:22
Tökéletes kikapcsolódás egy szuper szállodában!
E.Családi utazás2019-03-04 07:36:48
Kellemes szoba és wellness, bőséges és ízletes ételkínálat - mint mindig. Negyedik alkalommal voltunk itt vendégek, és még visszajövünk máskor is.
H.J.Családi utazás2019-03-02 12:13:37
Nagyszerű lehetőség van ebben a szállodában pihenni, a wellness részleg adottságait használni, gyógyító kezeléseken, masszázson részt venni, továbbá bőséges és ízletes ételeket fogyasztani.
Nagy SándorBarátokkal utazás2019-03-01 20:36:28
3 napot töltöttünk a szállodában. Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve.Udvarias, segítőkész, jó felkészült lendületes fiatal munkatársak. Mindenkinek, egyedülállóknak, pároknak, gyerekes családoknak bátran ajánlom.
Kovács JózsefnéCsaládi utazás2019-03-01 17:09:18
Nagycsaládosként kikapcsolódásra vágytam,megtörtént.Nagyon kedves a személyzet,segítőkészek,mosolygósak.Minden igényt kielégítő a játszóház,medencék kellemesek,ételek rendkívül ízletesek,mindenki talált kedvére valót.Húsimádók és gyümölcskedvelők egyaránt.Nagyon jól éreztük magunkat!
RozáliaCsaládi utazás2019-02-28 21:01:43
Remek hely családi kikapcsolódáshoz!
KrisztinaCsaládi utazás2019-02-27 13:52:22
3 ével korábban már jártunk itt, amikor nagyon jól éreztük magunkat !
Minden rendben, elhelyezés - fürdő rész - konyha kiváló !
(választékban gomba is van, ez nálunk nagyon pozitív)
Csak ajánlani tudom !
Radnay Zoltán festőművész kiállított alkotásai egyedül álló ! érdemes megtekinteni többször is ! (ilyet máshol nem látni) vásárlás lehetséges !
Zsuzsa és GyulaCsaládi utazás2019-02-27 12:16:21
Jó szálloda, még épp elfogadható áron
kispocokRomantikus utazás2019-02-27 11:38:43
Ismét egy szép hétvégét töltöttünk a szállodában. Már harmadik alkalommal jártunk itt. Kedves, udvarias a személyzet. Az étterem kínálata minden igényt kielégít. Nagyon szeretjük a gyógyvizes medencét.
GabriellaCsaládi utazás2019-02-26 18:58:56
Apróbb hiányosságokat leszámítva egy barátságos, jó hangulatú szálloda, ahová szívesen járunk vissza.
EszdorterinaCsaládi utazás2019-02-26 17:49:05
A családommal és barátokkal együtt nagyon jól éreztük magunkat.Gyerek barát, nagyon jól felszerelt.Mindenki megtalálta a maga kedvencét.
Biztos vissza látogatunk még.
RobertaCsaládi utazás2019-02-26 14:24:39
Jól éreztük magunkat, köszönjük!
AnonimCsaládi utazás2019-02-25 07:27:01
Többször megszálltunk már a szállodában, sosem csalódtunk bármely munkatársukban sem. Kedvesek, segítőkészek. A szobák felszereltsége és tisztasága példaértékű. Wellness részleg hangulatos, konyhájuk változatos és ízletes.
Tökéletes kikapcsolódást biztosítanak.
JANOS0908Családi utazás2019-02-24 18:57:35
Barátságos, figyelmes gyors kiszolgálás. Remek és választékos konyha.
CsővikeBarátokkal utazás2019-02-24 08:31:51
szuper a hely csak ajánlani tudom annak aki pihenni vágyik , barátságos és segítőkész a személyzet, tisztaság minden hol.Étterem kínálata kifogástalan azoknak is akik kicsi gyerekekkel érkeznek.
Dénes családRomantikus utazás2019-02-20 19:57:19
Tökéletes választás egy romantikus hétvégére
ÁgnesRomantikus utazás2019-02-19 15:18:13
Minden rendben!
Szél PálCsaládi utazás2019-02-19 15:16:56
Magas színvonalú, könnyen megközelíthető. Tisztaságra nem lehet panasz, a szoba jól felszerelt. Mindenki, akivel beszéltünk roppant udvarias és segítőkész volt. Reggeli/vacsora isteni és bőséges, a napközbeni étkezést simán ki lehetett hagyni, csak némi gyümölccsel 'átvészelni' a napot.
A szálloda gyerekbarát! Több helyről hallottunk panaszt, ezért jelzem: amikor voltunk, rengeteg gyerek volt, tél lévén a fedett részen. Visongás a zárt uszoda részen megháromszorozódik, ezt több órán keresztül hallgatni zavaró lehet, még az erős idegzetűek részére is. A foglalás folyamán tisztában kell lenni hogy a 'gyerekbarát' mit jelent azok részére, akik nem gyermekkel utaznak.
BeaCsaládi utazás2019-02-19 13:22:55
2 éjszakát töltöttünk el a párommal.
Az ételek nagyon finomak, bőséges választék.
A wellness szuper, igazi feltöltődés
NitusRomantikus utazás2019-02-19 12:42:51
Nagyon családias szálloda, gyerekeknek ideális. FInom ételek.
SSCsaládi utazás2019-02-19 11:38:13
Már másodszor jártunk itt. Remek a wellness, az ételek pedig kivállóak. Max. pihenés, jó volt!
PéterRomantikus utazás2019-02-18 19:54:45
Az egész szálloda tisztasága, kellemes, igényes légköre, szervezettsége kiemelkedő. Külön jólesett az olyan figyelmesség, ami a szobák rendbetételét illeti pl. a reggeli ideje alatt, és azok a tapasztalatok, ami azt jelezték, hogy a vendégek minden igényét figyelembe veszik, sőt, ezek eszközeit számukra oda is készítik. Harmadszori tartózkodásunk alatt is töretlenül azt tapasztaltuk, hogy nem tudnánk további elvárásokkal lenni szállodájuk felé. Gratulálok munkájukhoz! :)
Majorné Gulyás KrisztinaCsaládi utazás2019-02-17 17:04:32
A szálloda vendégbarát, a szoba kíváló, az étterem nagyon jó, az ételek ízletesek, az éttermi dolgozók szolgálatkészek, a wellness nagyon jó, a gyógyászat brilliáns, csak a legjobbakat tudom mondani.
Kamenár GézaRomantikus utazás2019-02-17 15:39:15
Kellemes, pihenésre, feltöltődésre alkalmas vendégbarát, tiszta hotel, kedves, segítőkész személyzettel.
Busai VeronikaEgyedülálló utazás2019-02-17 14:44:12
Barátságos, kellemes szálloda. A víz hőfoka nagyon jó még fagyosoknak is.
SipiRomantikus utazás2019-02-15 19:11:50
Másodjára látogattunk vissza, mindennel meg voltunk elégedve. Az ételek nagyon finomak voltak, és bőséges volt a választék a reggelinél és a vacsoránál is. A játszóház nagyon szép, és rengeteg játékkal felszerelt. A wellness részleg is maximálisan megfelelt elvárásainknak, csak ajánlani tudom.
ZsoltCsaládi utazás2019-02-15 18:06:03
Mindenből jeles!
BuciCsaládi utazás2019-02-15 12:22:45
Ár érték arányban nagyon jó. A wellness jól felszerelt, kedves személyzet, gyerekkel kifejezetten ajánlom, nagy játszóház, ping-pong csocsó és x-box is van.
JujoCsaládi utazás2019-02-13 11:15:17
Tiszta, rendezett és jól felszerelt szálloda udvarias és figyelmes személyzettel. Reggelik/vacsorák kínálata megfelelő, az ételek ízletesek. A szálloda méretéhez képest nagy Wellness részleg gyógymedencével.
zspetiRomantikus utazás2019-02-12 11:30:51
Kitűnő minden. A személyzet, a pincérek, szakácsok, takarítók kiváló munkát végeztek. Finomak az ételek és szuper a wellness részleg.
Tellér GáborRomantikus utazás2019-02-10 19:42:43
A hotel nagyon szép kényelmes és tiszta.
Medencéi tiszták és kellemesek.
Jere GellertCsaládi utazás2019-02-08 22:29:27
Csendes környezetben barátságos segítőkész személyzettel kiváló étteremmel állt rendelkezésünkre a szálloda wellness és masszázs szolgáltatásokkal.

Jól éreztük magunkat, azt kaptuk amit vártunk pihenés, feltöltődés.
RobiCsaládi utazás2019-02-08 19:10:43
Minden évben elmegyünk egyszer!
Hajdu MiklósCsaládi utazás2019-02-07 19:55:05
Tökéletes 3 nap volt.
JuditRomantikus utazás2019-02-07 08:36:49
korrekt kiszolgálás. Meg vagyok elégedve a szálloda szolgáltatásaival.
Kovács JózsefCsaládi utazás2019-02-05 12:50:20
Kellemes volt.
DánielRomantikus utazás2019-02-05 11:33:34
Tiszta, nyugodt, családias.
Fiatal párRomantikus utazás2019-02-04 13:22:18
Kitünő szolgáltatás
Batka MiklosCsaládi utazás2019-02-03 13:48:03
A szállodai tartózkodásunk nagyon jól sikerült. Jó volt a gyógyászati rész, a wellness, az étterem. Kedvesek a személyzet tagjai.Jó kikapcsolódási lehetőség.
Mészáros ÉvaBarátokkal utazás2019-02-03 13:21:04
Visszajáró vendégek vagyunk, mindennel meg voltunk most is elégedve, nagyon jót pihentünk.
SeteCsaládi utazás2019-01-31 18:27:37
Összességében rendben volt.
TamásCsaládi utazás2019-01-30 11:18:38
Ismételten maximálisan elégedettek voltunk a szolgáltatások színvonalával.
z.i.- visszatérő vendégCsaládi utazás2019-01-29 22:48:05
Gyerekbarát szálloda, segítőkész, kedves személyzettel, finom ételekkel.
EszterBarátokkal utazás2019-01-29 13:21:32
Barátságos személyzet és szép környezet. Ajánlom ismerőseimnek.
Nagy MCsaládi utazás2019-01-29 12:21:15
Nagyon jó szálloda, kiválló wellness résszel, kényelmes szobákkal, és finom ételekkel.
FerencCsaládi utazás2019-01-29 11:40:33
Családdal voltam, nagyon jól éreztük magunkat. Csak ajánlani tudom másoknak is.
GyulaCsaládi utazás2019-01-24 17:17:47
Nagyon kedves személyzet, kedvező ajánlatok, finom ételek, kiváló wellness szolgáltatások várnak minket minden évben a szállodában.
DorkaCsaládi utazás2019-01-23 07:13:27
nagyon jó wellness, segítőkész személyzet, jóízű ételek, kifejezetten gyerekbarát
zsófiCsaládi utazás2019-01-22 20:35:01
Már másodjára voltunk itt, mindennel meg voltunk elégedve, még biztos, hogy vissza térünk.
ErikaCsaládi utazás2019-01-22 20:07:22
Minden területen egyenletesen jó szolgáltatást biztosít.
KárolyCsaládi utazás2019-01-22 19:46:05
Éppen megfelelő méretű wellness rész, mindenki megtalálja a számára megfelelő medencét, ahol mindig jólesik kiszakadni a mindennapokból.
Kedves, segítőkész munkatársak minden területen.
Rendszeresen visszajárunk kettesben és a gyerekekkel is.
M.ZsuzsaCsaládi utazás2019-01-22 13:32:26
A szállodában minden megtalálható ami a felhőtlen kikapcsolódást, kellemes pihenést biztosítja. A személyzet udvarias , figyelmes , segítőkész!
Tug.Barátokkal utazás2019-01-21 11:20:00
Nagyon meg voltunk elégedve. Már sok helyen voltunk az országban wellnesselni, de kisgyerekes szülőként ez tetszett a legjobban. A családi, 2 légterű, egybe nyitható szoba nagyon jó volt. Így este könnyebben aludtak a gyerekek és mi is. A nagyszülős akcióba elvittük mamáékat is. Felejthetetlen élmény volt. Kifejezetten tiszta a szálloda, az ételek finomak, a személyzet segítőkész. Minden a szállodán belül megtalálható, ami a kikapcsolódáshoz kell, pl. az ebéd lehetőség megfizethető, nem eltúlzott, mint máshol. Most tervezzük, hogy 2 hónap múlva ismét megyünk munkatársakkal is. A Mókaland játszóházban több játék lehetőség van, mint az összes többi szállodában, ahol eddig voltam. És minden korosztályra gondolnak pár hónaptól akár felnőttekig. Egyetlen negatívum talán az volt, hogy a Mókaland játszóházban hűvös volt, de felöltöztünk :-)
KrisztinaCsaládi utazás2019-01-20 22:05:40
Szuper 4* szálloda
Siposné Gergely NikolettCsaládi utazás2019-01-20 16:20:29
Imádom!
JuditCsaládi utazás2019-01-18 12:13:23
Kiváló tágas wellness részleg, wellness bárban étkezési lehetőség, családosoknak jó választás.
Fabók LászlóCsaládi utazás2019-01-17 16:05:02
Nagyon jó pihentető 4 éj volt
AliBarátokkal utazás2019-01-15 16:55:11
Tetszett. Kultúrált, rendben volt.
F KárolyCsaládi utazás2019-01-15 14:50:45
Számunkra (középkorú házaspár, pihenésre vágyva), tökéletes hely volt.
Boda LászlónéCsaládi utazás2019-01-15 11:44:18
Kezdve a recepcióval: igazán kedvesek, mosolygósak és segítőkészek. Az egész szálloda szép tiszta és jól megközelíthető. A wellness tökéletes!!! Az étteremben svédasztalról választható isteni finom és bőséges a vacsora és a reggeli is. Szeretjük! Már sokszor voltunk és még leszünk is.
Antal AnikóCsaládi utazás2019-01-14 17:33:09
Tiszta, rendezett környezet, kedves kiszolgálás, tágas és kényelmes szoba várt minket. A gyermekrészleg kiváló, rengeteg játék várja a kicsiket.

A reggeli és vacsora választéka megfelelő, az ízek nagyon jók!

Sajnos egy éjszaka után meg kellett szakítanunk az eredetileg 2 éjszakásra tervezett pihenést, amit nagyon kedvesen és profin kezelt a szálloda.

Nem utoljára voltunk itt. :)
Berki JózsefCsaládi utazás2019-01-11 11:20:52
Mindenkinek köszönjük a munkáját és kifejezetten a két óvodapedagógusnak akik a 20 hós kislányunkkal nagyon kedvesek figyelmesek és segítőkeszek voltak.De ez a szálloda minden dolgozójára igaz.
Papné Balogh ViktóriaCsaládi utazás2019-01-09 22:44:01
Részünkről meg voltunk elégedve mind a körülményekkel, mind a kiszolgálással! Köszönjük!
Sárosi ZoltánCsaládi utazás2019-01-09 19:41:26
Jól éreztük magunkat.Visszatérünk.
Durbák KorinnaCsaládi utazás2019-01-09 12:05:55
Nyugodt környezet, tiszta szobák. Pár napos családi pihenésre kisgyerekekkel is megfelelő.
Sipos HenrikCsaládi utazás2019-01-08 15:19:25
Nagyon jól éreztük magunkat, szép szálloda, szuper a wellness részleg, isteniek az ételek. Ágyak nem a legkényelmesebbek (főleg a pótágyak), de nem különösen rosszak.
B.Sz.Családi utazás2019-01-08 14:25:11
Szoba kényelmes, az ágy kicsit süppedős
A Wellness részleg jó, a szauna egy kicsit alul méretezett a szálloda kapacitásához képest.
Az ételek választéka bőséges, néha elfogyott a reggeli péksütemény, illetve meleg reggeli étel, olyankor 10-15 percet is várni kellett rá.
Összességében kellemesen éreztük magunkat.
A kapott szolgáltatásokat, minőséget más szállodákban olcsóbban megkaptuk...
Bárány LászlóCsaládi utazás2019-01-07 09:33:57
Kellemes napokat töltöttünk együtt Önöknél, és a ami a legfontosabb, a kisunokánk is nagyon jól érezte magát!
BNCsaládi utazás2019-01-06 23:28:34
Minden nagyon jó volt köszönjük!!!
Pucz LászlóBarátokkal utazás2019-01-04 12:43:20
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Remek volt minden!
GyörgyBarátokkal utazás2019-01-04 12:13:15
Jó ár-érték arány. Konyha nagyon jó, a welness nem volt zsúfolt még szilveszterkor sem.
ValiCsaládi utazás2019-01-03 20:11:17
A konyhájuk isteni finom, bő választék, változatos fogások, a Wellness részlegen nagyok a medencék, sok a pihenőágy!
KatalinBarátokkal utazás2019-01-03 12:55:16
Mi jól éreztük magunkat ismét :)
EditCsaládi utazás2019-01-03 12:20:31
Kiváló gyermek programok a kiemelt időszakban. Így gyermekeink is feltöltődnek. Legyen az a Legó szobában a játszás vagy a szabadban szervezett lovaskocsizás, lovaglás.
Köszönjük a vendéglátást! Visszatérünk!
Katona JózsefCsaládi utazás2019-01-03 11:24:42
Törzsvendégként állíthatjuk, hogy kiváló a minősítése minden szempontból.
Komoróczki TamásCsaládi utazás2019-01-02 23:55:01
Jól éreztük magunkat
Lantos PéterCsaládi utazás2019-01-01 17:02:10
Gyermekbarát, jó konyha, nem zsúfolt, a wellness részleg fantasztikus.
CsabaCsaládi utazás2019-01-01 15:47:46
Gyermek és állatbarát szálláshely, nagyon kedves kiszolgálás és teljeskörű ellátás. A gyermekek számára nagyon sok kikapcsolódási lehetőség van, családok számára elsőosztályú hely!
SziszóCsaládi utazás2019-01-01 14:31:06
Nagyon jól éreztük magunkat a családdal. Megfelelő gyerekprogramok és felnőtt programokon vettünk részt. Az ételek választéka és minősége kifogástalan. Gyerekmenü minden nap volt. A wellnesz részleg jól kihasználható, családosoknbak a legideáliasabb.
Pappné Rácz MariannaCsaládi utazás2019-01-01 10:10:27
A személyzet kedves, készséges.
Az ételek ízletesek, a választék megfelelő akár reggelinél akár vacsoránál.
Kisgyerekes családoknak is ideális választás lehet a szálloda, a kisgyerekek szórakoztatására, étkeztetésére külön figyelnek.
Köszönet a karácsonyi programokért.
Puskás TamásCsaládi utazás2018-12-30 13:30:38
Érdeklődésünkre gyors és korrekt visszajelzést kaptunk, ami miatt bizalmat szavaztunk a szállodának, és nem bántuk meg, a gyerekekkel együtt nagyszerűen éreztük magunkat!
Lukács JózsefCsaládi utazás2018-12-30 13:11:34
Gyerekkel nagyon jó választás. Ár - teljesítmény viszonylatban a legjobbak között van.
IvánCsaládi utazás2018-12-30 12:48:45
Nagyon jól éreztük magunkat, és a gyermekek is.
CsobánkaCsaládi utazás2018-12-30 11:12:31
Szuper minden...
Visi GyöngyiCsaládi utazás2018-12-29 18:49:35
Mindenkinek ajánlani fogom a szállodát. A szobák felszereltsége, tisztasága teljesen megfelelő volt. Az étteremben finom ételeket kaptunk, rendkívül udvarias kiszolgálás mellett. A wellness részleg tiszta rendezett, minden igényt kielégít.
IlonaCsaládi utazás2018-12-29 18:44:14
Kellemes hely, kiváló ellátás, mosolygós személyzet, gyerek- és állatbarát szálloda.
R.M.ZsuzsaCsaládi utazás2018-12-28 14:17:07
Udvarias, segítőkész, gyors problémamegoldás és kiszolgálás jellemzi a munkatársakat. Tiszta szobák. Finom és változatos ételek.
ErikaCsaládi utazás2018-12-27 08:31:14
Minden nagyon jó volt ezért vagyunk visszajáró vendégek!
Mucsi GézaCsaládi utazás2018-12-26 04:48:21
Ezúton is köszönöm a figyelmességet, a személyzet minden részletre kiterjedő odafigyelését. Külön kiemelném a foglalással kapcsolatos kitűnő kommunikációt, a gondoskodó előzetes köszöntő és tájékoztató levelet, a wellnes részleg és a konyha és a recepció munkatársainak figyelmességét, segítőkészségét. Folyamatos figyelem, segítőkészség, mosoly és gondoskodás, amit nap mint nap tapasztalhattunk minden a Hotelban dolgozó munkatárs részéről. Köszönöm !
pilotiborCsaládi utazás2018-12-23 11:44:05
Aki pihenni szeretne, a wellness sem áll tőle távol, annak
ajánlom a szállodát. A személyzet udvarias, segítőkész, a szobák kényelmesek, tiszták, az étterem és a wellness száltatás jó.
Tóth JánosCsaládi utazás2018-12-23 11:31:12
Nagyon jól éreztük magunkat.Fiom ételek,kedves kiszolálás,jó wellness így tudnám összefoglalni.Ha tehetjük visszatérünk még.
Ritzl TímeaRomantikus utazás2018-12-22 17:52:19
Nagyon jó hétköznapi, zavartalan pihenésre, finom ételekkel, jó wellness részleggel.
ZoltánRomantikus utazás2018-12-22 16:45:38
Nagyon szép, tiszta és igényes hely. Ritkaság manapság.
Marcello di wellnessCsaládi utazás2018-12-22 15:28:49
MIndenel meg voltunk elégedve kényelmes tiszta szoba finom választékos reggeli vacsora.Wellnes rész is jó hosszú nyitvatartás jakuzziba lehetne a víz kicsit melegebb.
TímeaRomantikus utazás2018-12-19 20:59:36
Az ország egyik legjobb szállodája. Több éve járunk kisgyermekes családdal, szülőkkel, barátokkal. Mindíg ugyanaz a színvonal. De 1 vagy 2 kültéri medence nagyon jó lenne.
L. SzabolcsCsaládi utazás2018-12-19 00:03:17
Az ételek finomak. A wellness részleg nagyon jó.
A szoba szép.
ZsoltBarátokkal utazás2018-12-18 12:05:00
Sokadjára voltunk, még jövünk is.
A.Családi utazás2018-12-18 11:34:08
Gratulálunk a szálloda vezetőségének és az egész csapatának! Kiváló hely, nagyon jól éreztük magunkat! Mindennel tökéletesen elégedettek voltunk! Nagyon kedves a személyzet! Isteni finomak voltak az ételek is, nem győztünk válogatni belőle! Tiszta, rendezett, minden kényelemmel felszerelt; tényleg pihentető ott lenni! Örömmel láttuk, hogy már "Kutyabarát" is, nemcsak "Bababarát" Szálloda! Már egyszer kényeztettük magunkat Önöknél, most visszatértünk! Legközelebb már az unokánkat is fogjuk vinni magunkkal!
Kiss István és neje, VeresegyházrólCsaládi utazás2018-12-17 19:49:27
Nagyon elégedettek voltunk a szobával, az ellátással, minőségi kiszolgálásban volt részünk. A szállodai munkatársak kedvesek, szolgálatkészek.
Kunné Novák JuditCsaládi utazás2018-12-15 23:47:38
Nagyon jól éreztük magunkat Tavaszra ismét eljövünk
ZsuzsiCsaládi utazás2018-12-15 11:36:15
Kényelmes, kultúrált. Wellness részleg nagyon jó. Úszómedence jó lenne.... Pingpongozás és csocsózás közben betegre nevettük magunkat, ez is felért egy kiadós relaxációval. :)
AndiCsaládi utazás2018-12-13 21:41:15
Barátságos,tiszta szállás,a 3 éves kisfiúnk is nagyon szerette :-).
MojzitaCsaládi utazás2018-12-13 12:13:38
Alapjában véve elégedettek voltunk! Visszajáró vendégek vagyunk! Az ételek nagyon finomak voltak!
A wellness részleg is nagyon jó, viszont sajnos a jacuzzi vízhőfoka hideg volt! Gyakorlatilag fáztunk benne!
KláraRomantikus utazás2018-12-11 16:51:10
Nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatásokkal és a személyzettel. Egy negatívum, hogy a futópad nem működött.
Eszter és TiborRomantikus utazás2018-12-09 12:43:10
Nagyon jó szálloda, a wellness részleg rendkívül kellemes. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy kicsit kikapcsolódni.
ZoltánEgyedülálló utazás2018-12-08 19:45:40
Nagyon jól éreztük magunkat. A masszázs csodálatos volt, a személyzet nagyon kedves, odafigyelő. Apró gondunk a törölközővel volt, és hiányoltuk az élménymedence minden elemének a működését. Ami működött az viszont egyfolytában ment. Konyhája nagyon ízletes, még az étkezési idő vége felé is volt bőven választék.
LujzaCsaládi utazás2018-12-07 21:17:55
Nagyon jó a wellness,kényelmesek a szobák,finomak az ételek s nagyon kedvesek az alkalmazottak !
EduRomantikus utazás2018-12-07 20:11:12
Visszajáró vendégek vagyunk, rendszeresen itt töltünk 6 napot. Mindenkinek ajánlom, aki kellemes környezetben szeretne feltöltődni, jókat enni, nyugodtan pihenni.
Lévai MargitBarátokkal utazás2018-12-03 14:00:15
Ár érték arány megfelelő.
PálRomantikus utazás2018-12-02 19:17:05
Nagyon jól éreztük magunkat.
TóthBarátokkal utazás2018-11-30 12:20:21
Mindennel meg voltunk elégedve.
Budai LászlóCsaládi utazás2018-11-30 11:20:28
Nagyon kellemes hetet töltöttünk el a szállodába elégedettek voltunk a szobával, tisztasággal az ételkinálattal, minőségével, masszőrőkkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki pár napig kellemes pihenésre vágyik.
Légrádi IstvánnéCsaládi utazás2018-11-29 10:37:01
Mindig nagyon jól érzem magam a szállodában. Már a hallban kellemes illat fogad. A wellness épp elég nagy. Az étteremben széles a kínálat és finomak az ételek.
MagdolnaRomantikus utazás2018-11-23 20:59:28
Nagyon jól éreztük magunkat .
Bata GáborCsaládi utazás2018-11-23 11:29:40
Gyerekkel ideális választás. Jó ár érték arányú.
SzínEgyedülálló utazás2018-11-21 13:32:35
Jól éreztük magunkat ebben a kellemes szállodában.
Á.Családi utazás2018-11-21 11:58:43
Visszatérő vendégek vagyunk, tiszta környezet, kiváló játszóház, segítőkész dolgozók.
IldikóCsaládi utazás2018-11-21 09:06:41
Már harmadszor jártunk itt. Továbbra is úgy gondolom, hogy igazán gyermekbarát a szálloda, a játszóház minden gyermek igényét kielégíti (legalább is a 6 és 9 évesekét is).
A Wellness részleg kialakítása a különböző vízmélységekkel szintén megfelelő minden korosztálynak.
A szoba kényelmes és tiszta volt. Az étteremben finom és széles volt a választék, mindenki talált kedvére valót.
A személyzet alapvetően kedves és segítőkész.
Összességében ajánlani tudom mindenkinek, főként azoknak akik kisebb vagy hasonló korú gyermekekkel vennék igénybe.
J.Családi utazás2018-11-20 20:25:28
A szálloda szolgáltatásaival nagyon elégedettek voltunk, a munkatársak figyelmesek, kedvesek és segítőkészek. A wifi az egész szálloda területén kiváló minőségű, finom ételek, kellemes wellness.
AnitaCsaládi utazás2018-11-18 20:50:41
Rendszeresen igénybe vessük az "Egészséges pihenés" csomagot, kiváló a konyha, a szálláshely, a wellness, a gyógyászat, kedves, segítőkész személyzet, csak ajánlani tudom a szállodát!
Nyugdíjas házaspár BudapestrőlCsaládi utazás2018-11-18 14:54:18
Kényelmes szálloda, szuper játszóházzal
Sz. ZoltánCsaládi utazás2018-11-18 11:54:14
kiváló szálloda, kiváló személyzet, minden igénynek megfelelő, mindenkinek bátran tudjuk ajánlani.
Laszk ÉvaCsaládi utazás2018-11-18 11:40:51
"Minden nagyon jó" mindennel megvoltunk elégedve.
Visszajövünk. Mindenkinek ajánljuk.
Kiss lászlóCsaládi utazás2018-11-18 11:14:54
Mindent rendben találtunk, a szoba összességében kiváló, az ételek különlegesek és finomak. A wellness részleg is teljesen megfelelt az elvárásunknak. A négy csillagnak megfelelő szolgáltatást kaptunk. Visszatérő vendégek leszünk.
Lénárt LászlóRomantikus utazás2018-11-17 17:30:41
A medencék vizének hőfoka és tisztasága tökéletes.
A szobák tágasak, és kényelmesek, talán a zuhanykabin kissé szűkös.
Az éttermi részleg jó színvonalon teljesített.
Radnai Zoltán festőművész alkotásaiból látható kiállítás, emelte a belső tér látványának színvonalát.
A személyzet kedvesen, segítőkészen viszonyult a vendégekhez.
Kalocsai IstvánRomantikus utazás2018-11-17 12:38:57
Kellemes két éjszakát töltöttünk el.
MarikaCsaládi utazás2018-11-16 12:04:49
Tágas, tiszta, kellemes balkonos szobánk volt. Az étterem kínálata és az ételek íze kitűnő. A wellness kínálattal is elégedettek voltunk. Kedves, segítőkész kiszolgálásban volt részünk. Máskor is örömmel jövünk.
KatiCsaládi utazás2018-11-15 19:09:22
Az ország egyik legjobb szállodája! Már 5 alkalommal voltunk náluk, és egészen biztosan nem utoljára! Kedves személyzet, tisztaság, kiváló ételek!
Gaál EdinaCsaládi utazás2018-11-14 16:30:25
Kedves személyzet, tágas,kényelmes szobák, bőséges ellátás:)))
Ritter ÁgnesBarátokkal utazás2018-11-13 15:15:06
Harmadszorra pihentünk a szállodában. Eddigi tapasztalataink kiválóak. Nem tudunk semmiféle negativ észrevétellel élni.
Figyelemreméltó a személyzet / étterem, recepció,
gyógyászat / odafigyelése, segítőkészsége és mindenhol
érződik, hogy egy olajozottan működő, és nemcsak a vendégek igényeit maximálisan kielégítő , de egymással is harmonikusan együtt élő és együtt dolgozó gárdával
büszkélkedhet a Hotel Aquarell.
Vissza fogunk térni !!!
egy sokat utazó nyugdijas koru pár /Kégel Ildikó és Hatos László/BudapestCsaládi utazás2018-11-13 12:56:34
Élménydús napokat töltöttünk 3gyerkőccel. :)
EvorCsaládi utazás2018-11-12 09:15:31
A velnesz részlegen az egyik úszómester sem állt a helyzet magaslatán.
Ellentétben a másik fiatal emberrel, aki rendszeresen takarított, vízitornát vezetett, mosolygott, stb.
Bobori KárolyCsaládi utazás2018-11-12 07:35:42
Nagyon kellemesen pihentünk, mint már annyiszor, legközelebb is ellátogatunk a szállodába.
Szegedi házaspárCsaládi utazás2018-11-11 18:15:31
Mindennel elégedettek voltunk, ajánljuk a szállodát.
IstvánRomantikus utazás2018-11-09 12:56:07
Jó hely,tiszta szoba,szép berendezés,Sok játék a játszóházban.Szabadtéri játszótér hiányzott!
5 pont.
PicikeCsaládi utazás2018-11-09 09:26:58
Várakozásunknak megfelelő . Nagyon udvarias személyzet jo ellátás kulturált légkör.Valoszinü még visszatérünk!
Halmi IstvánCsaládi utazás2018-11-08 18:20:57
Jól éreztük magunkat, ennyi.
sgCsaládi utazás2018-11-07 21:04:30
Remek választás pihenéshez, feltöltődéshez. Nagyon jól éreztük magunkat. Élvezetes, szórakoztató gyermek programok voltak. A gyermekeink imádták a LEGO szobát, a játszóházat és a medencét. Az étteremben reggel és este is széles választék volt és minden nagyon finom volt.
ZsoltCsaládi utazás2018-11-07 19:53:01
Nagyon szeretünk a családdal ide járni. Ezért is voltunk itt a 6. alkalommal. De sajnos a konyha kínálata szerintünk rosszabb lett az elöző alkalmakhoz képest.
Ettől függetlenül szeretjük ezt a hotelt a gyerekkel együtt. Gyerekes családoknak ajánlom.
Megyeri SándorCsaládi utazás2018-11-07 12:32:08
Jó volt.
Árvainé Judák ÉvaCsaládi utazás2018-11-06 16:19:30
A szálloda Mókaland játszóházának színvonala és a gyermekek programjait szervező Hajni néni munkája kiváló, ezért járunk vissza kisfiunkkal.
Ilyés MiklósCsaládi utazás2018-11-06 16:18:10
Visszatérő vendégként látogattunk ide.
Nagyon segítőkész volt mindenki, a szálloda nagyon tiszta, igényes kialakítás jellemzi.
A konyha követi a gasztronómiai trendeket, választékos, ízletes ételeket találtunk.
Szerintem jönni fogunk még :-)
PéterCsaládi utazás2018-11-06 13:48:09
Megbízható, rugalmas, családias , magas színvonalat képviselő szálloda.
Kifejezetten gyerekbarát, sok izgalmas programmal és finomabbnál-finomabb ételekkel!
Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük!
AnitaCsaládi utazás2018-11-06 11:32:30
Tökéletes.
BálintCsaládi utazás2018-11-05 14:46:24
Jó ár/érték arány. Finom ételek, kényelmes szoba, udvarias munkatársak.
ZoliRomantikus utazás2018-11-05 14:03:46
Tiszta, kényelmes szálloda.
Gyerekbarát, sok programmal.
Finom ételek, bőséges választék.
Kedves kiszolgálás, segítőkész személyzet.
ZoliCsaládi utazás2018-11-05 11:20:10
Egy 3 éves és egy 5 éves gyermekkel töltöttünk el remek négy napot. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nagyné DóraCsaládi utazás2018-11-04 20:48:47
Magas színvonalú ellátás, kedves munkatársak, családi hosszú hétvégére ideális környezet. Visszatérő vendégként nyugodt szívvel ajánlom családosok részére.
Korsós MónikaCsaládi utazás2018-11-04 19:01:42
A szoba és az étkezések kielégítőek voltak. A wellness törölközők napi cseréjét igényeltük volna.
MájovinéRomantikus utazás2018-11-04 10:55:08
Nagyon szuper, barátságos és családias szálloda gyerekbarát programokkal. A wellness részleg is kitűnő, többféle medence és szauna is igénybe vehető.
EszterCsaládi utazás2018-10-30 11:37:14
Nagyon jó, szuper a wellnes, étterem, kiszolgálás és recepció is. A szobák tiszták, kényelmesek.
Balogh LászlóCsaládi utazás2018-10-30 11:29:31
Nagyon jól éreztük magunkat, bár egy kültéri medence hiányzik.A szálloda dolgozói kedvesek, figyelmesek.
Többször voltunk már itt, most sem csalódtunk.
KataCsaládi utazás2018-10-30 08:34:37
Minden tökéletes volt!
Kapás TiborBarátokkal utazás2018-10-29 20:58:06
Igényes, tiszta, jól felszerelt szálloda. Kedves, segítőkész személyzet. A wellness rész minden igényt kielégít, a kisgyerekkel érkezők biztosak lehetnek benne, hogy az egész család jól érzi magát. Gyerekjátékkal és játszószobákkal eddigi tapasztalataim alapján a legjobban felszerelt szálloda. Az étterem ajánlata és színvonala a legkényesebb vendégek számára is megfelelő.
F TündeCsaládi utazás2018-10-29 00:18:08
Tisztaság,figyelmes és kedves személyzet.Az étteremben nem nagy a választék ,de nagyon finom a kaja.
TündeCsaládi utazás2018-10-28 19:47:59
Három napot töltöttünk el barátainkkal a szállodában.Már több alkalommal volt szerencsénk ott tartózkodni és most is ugyanabban az udvarias kiszolgálásban volt részünk, mint korábban.
Megyeri GézaBarátokkal utazás2018-10-27 14:56:45
Három napot töltöttünk el barátainkkal a szállodában.Már több alkalommal volt szerencsénk ott tartózkodni és most is ugyanabban az udvarias kiszolgálásban volt részünk, mint korábban.
Megyeri GézaBarátokkal utazás2018-10-27 14:49:41
Valóban gyerekbarát szálláshely, kedves kiszolgálás
Dancsecz BalázsCsaládi utazás2018-10-25 21:35:09
Többször jártunk már itt. Továbbra is maximálisan elégedettek vagyunk a szolgáltatások minőségével.
Biztosan visszatérünk még.......
Család,GalgamácsaCsaládi utazás2018-10-25 17:09:45
Nagyon jól éreztük magunkat, kényelmes , tiszta szobák. Finom és változatos ételek. Kisgyerekkel tökéletes választás.
Szilágyiné Bátorfi MáriaCsaládi utazás2018-10-25 13:24:08
Jól felszerelt, kellemes hangulatú szálloda, tágas wellness résszel. A család minden tagja jól érezte magát.
RékaCsaládi utazás2018-10-25 13:23:57
Ténylegesen és maximálisan gyermek- és családbarát szálloda nagyon kedves és segítőkész munkatársakkal. Csodásan éreztük magunkat, remek programok voltak, isteni a konyha (a két éves is oda akar visszamenni vacsizni azóta is) és a családi szobában 3 gyermekkel is kényelmesen elfértünk.
DóriCsaládi utazás2018-10-25 11:49:03
Nagyon szeretjük ezt a szállodát, az ár/szolgáltatás figyelembe vételével. Van ugyan hiányosság (kinti részét lehetne fejleszteni-esetleg egy kinti medence, játszótér, stb.), de ezt leszámítva a wellness szuper, étkezésnél szerintem mindenki talál "fogára" való ételt. Tetszik, hogy gyerek és kutya barát. A szobák kellemesek, csak ajánlani tudom a hotelt.
GGabiCsaládi utazás2018-10-25 11:26:26
Mindennel teljes mértékben meg voltunk elégedve. Terveink közt szerepel,hogy jővő tavasszal visszatérünk. Reményeink szerint az itthoni szomszéd családdal együtt.
Nagy PálCsaládi utazás2018-10-20 20:31:59
Ajánlom a pihenésre vágyóknak.
Tóth JánosCsaládi utazás2018-10-20 19:40:50
elégedettek vagyunk, kivéve a párnákat
Solymosi LajosEgyedülálló utazás2018-10-20 15:49:38
Tulajdonképpen mindennel meg voltunk elégedve. Akárcsak az előző években, ismét nagyon jól kikapcsolódtunk, pihentünk. A szállás, az étkezés, a wellness részleg is rendben volt. Szívesen jövünk legközelebb is.
Sipos NándorCsaládi utazás2018-10-19 22:34:01
Jól éreztük magunkat. A wellness részleg kiváló, mindenmegtalálható, amire számítottunk.
ZsuzsaCsaládi utazás2018-10-19 16:22:28
Kellemes 2 napot töltöttünk el a szállodában. A wellness részben nagy medencék találhatók amiknek a vízhőmérséklete megfelelő. Folyamatosan működő élmény és pezsgőfürdő! Reggeli bőséges, a vacsora választéka megfelelő és finom. Csak ajánlani tudom,
ZsuzsaBarátokkal utazás2018-10-18 21:18:08
Kellemes, nyugtató szálláshely, apróbb hiányosságokkal, de átlagon felüli konyhával. Csak egyedülálló fogyókúrázóknak nem ajánlott!
GáborEgyedülálló utazás2018-10-18 19:22:28
Több alkalommal voltam mindíg minden jó volt.
Németh LászlóEgyedülálló utazás2018-10-18 14:33:14
10 éves házassági évfordulónk alkalmából látogattunk el a szállodába, ahol kellemes napokat töltöttünk el kettesben. Gyermekekkel a későbbiekben szeretnénk még visszalátogatni.
EnikőRomantikus utazás2018-10-16 20:30:59
Jól felszerelt, kellemes, tiszta. Segítőkész személyzet. Ideális kikapcsolódás minden korosztály számára.
J.E.Családi utazás2018-10-16 11:14:01
Szuper
JuditCsaládi utazás2018-10-15 08:53:23
Többször jártunk már itt, kedves, udvarias vendéglátás, szuper wellness lehetőségek, ideális rövidebb-hosszabb pihenésekhez. Jó ide visszatérni.
Lőrik EmeseCsaládi utazás2018-10-14 21:08:21
Még soha nem voltam ilyen jól felszerelt szállodában.
Fekete GitaBarátokkal utazás2018-10-14 19:50:38
kivàlo
Bencze ZsoltCsaládi utazás2018-10-14 12:22:42
Pozitív
Balog LajosRomantikus utazás2018-10-14 11:46:30
Mindig mindenki kedves, készséges volt. Csak a recepció miatt adtam 4 csillagot.
Vavrek JózsefnéEgyedülálló utazás2018-10-13 14:42:13
Sok wellness hotelben voltam, de ez az egyik kedvencem - ezért is vagyok rendszeres vendég - a vize kellemes tiszta meleg, nagy medencék vannak. Személyzet kedves segítőkész mosolygós, az ételek finomak, választéka bőséges. Ezentúl is visszajáró vendég leszek.
Bálint ÉvaRomantikus utazás2018-10-12 12:28:49
Nem véletlenül vagyunk visszajáró vendégek, mindennel meg vagyunk elégedve.
BedeCsaládi utazás2018-10-11 17:51:58
Szuper hely, csak ajánlani tudom!
Tóth EszterBarátokkal utazás2018-10-10 16:52:05
Mindennel meg voltunk elégedve, szívesen maradtunk volna tovább is.
Varga L. I.Családi utazás2018-10-10 11:29:16
Sokszor jártunk a szállodában finomak az ételek és kedvesek az ott dolgozók.
ÉvaCsaládi utazás2018-10-09 12:46:59
A gyógyászati részleg kimagaslóan jól működik./Zsuzsa/

Az élményfürdő részleg sok kívánni valót hagy maga után.
Az eszközök működtetése semmilyen logikát nem tartalmaz.
Az éttermi szolgáltatás színvonala sokat romlott.
Balogh TibornéCsaládi utazás2018-10-08 12:18:47
A szállodai személyzet kedvessége csillagos ötöst érdemel. Figyelmetlenségből egy nappal későbbi kezdéssel foglaltam a szállást, mint ahogy megérkeztünk. A recepciós hölgy hozzáállása kiemelkedőnek mondható, pillanatok alatt talált számunkra, az egyébként teltházas szállodában szobát. Arra már gondolni sem mertem, hogy a szoba helyett felajánlott apartmant ugyanazon az áron fogjuk kapni, mint ahogy eredetileg a szobát foglaltam. A hölgy kedvességét ezúton is szeretném megköszönni, minden szállodában ilyennek kellene lenni a hozzáállásnak. A szálloda egyébként rendben volt, tiszta, kényelmes. Az étteremben a pincérek kedvesek, az étel választéka megfelelő. A fürdő jó, nagyon kényelmes, hogy egy folyosón át megközelíthető. Jó szívvel ajánlom a szállodát bárkinek, nagyon kellemes hétvégét töltöttük el a hotelben.
Még egyszer köszönet a recepciós hölgynek a kedvességért!
PumaRomantikus utazás2018-10-04 18:45:54
A tisztaság és a higiénia csillagos ötös!
A gyerek játszó szoba felszereltsége páratlan, rengeteg játék, könyv.
A személyzet segítőkész, kedves és mindig mosolyognak.
NóraRomantikus utazás2018-10-04 11:16:21
Csendes, nyugodt környezet.
OttóCsaládi utazás2018-10-04 10:16:52
Àr èrtèk arànya kitűnő, èvek òta szìvesen pihen ünk itt rendszeresen.
AdettCsaládi utazás2018-10-02 17:41:29
Szuper szálloda
TakácsékCsaládi utazás2018-10-02 17:26:15
Nekünk bevált a szálloda, és annak szolgáltatásai. Amiért mentünk, azt kaptuk: pihenés, kikapcsolódás, regenerálódás. A személyzet nagyon udvarias, kedves volt végig az ottlétünk alatt.
KrisztinaCsaládi utazás2018-10-02 16:26:07
Mindennel meg voltunk elégedve, mindenkinek csak ajálani tudom.
Hörcsik TamásRomantikus utazás2018-10-02 16:05:22
Mindennel elégedettek voltunk. Csak ajánlani tudom.
NikiRomantikus utazás2018-10-02 14:23:00
hétvégén voltunk félpanzióval elég bőséges és változatos volt ellátás. Jól érezttük magunk.
kzCsaládi utazás2018-10-02 13:57:53
Az étterem nagyon jó. A szoba felszereltége rendben van. A szoba tisztaságára nagyobb hangsúlyt kell fektetnie a szállodának, pedig elég drága szobában voltunk!
Sándor ÁgnesCsaládi utazás2018-10-02 12:04:40
Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk a szállodában.Finom ételek , kellemes hangulatú,tágas wellness részleg , kedves,figyelmes személyzet a jellemző. Nagyon jó ötlet az egy éjszakás wellness, pont jól jön egy kis feltöltődésre vágyóknak mint mi voltunk. Igazán jól éreztük magunkat, visszatérünk majd!
ViktóriaRomantikus utazás2018-10-02 11:29:57
Remekül éreztük magunkat,ajánlani tudom minden egyes kikapcsolódásra vágyó párnak!
IliRomantikus utazás2018-10-02 11:17:17
Nagyon kellemes hely, a mi igényeinket kielégíti a szállás, a wellness, a gyógyászati részleg, a konyha is kiváló, a személyzet kedves és segítőkész! Visszatérő vendégek vagyunk, csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
Nyugdíjas házaspárCsaládi utazás2018-10-01 14:07:43
Àr èrtèk arànya kivàlò. A honlap hitelesen mutatja be a szàllodàt, nem okoz senkinek csalòdàst! Örömmel tèrünk ide vissza mindìg màr sokadik alkalommal is!
BerniCsaládi utazás2018-09-28 14:20:52
legjobb szálloda
zakianiCsaládi utazás2018-09-27 21:32:37
Nagyon bárátságos hely kiemelném az étteremben dolgozók
maximális udvariasságát.
Vörös FerencBarátokkal utazás2018-09-27 13:26:04
Előzékeny személyzet, tisztaság, harmonikus környezet, kiváló éttermi szolgáltatások
AnikoRomantikus utazás2018-09-25 17:30:31
Wlleness rész nagyon jó.
TRomantikus utazás2018-09-25 13:47:11
Csendes, barátságos szálloda, remek ételekkel és wellness lehetőségekkel, a szállodát el se kell hagyni, tökéletes pihenőhely
CsilliliRomantikus utazás2018-09-24 15:29:30
Rendkívül segítőkész személyzet, szuper ételek, tiszta, igényes szálloda és kornyezet
GáborEgyedülálló utazás2018-09-24 11:11:37
Nem első alkalommal voltunk a szállodában.Még mindig elégedetten tértünk haza.
nyugdíjas házaspárCsaládi utazás2018-09-23 17:52:30
Udvarias, figyelmes kiszolgálás. Mindenki nagyon kedves, csak ajánlani tudom a szállodát. A wellness részleg hibátlan, mindegyik víz hőmérséklete megfelelő.
ÁdámRomantikus utazás2018-09-21 11:23:37
Abszolút gyermekbarát hely, kiemelkedően felszerelt játszószobával, sok programlehetőséggel, tiszta és kényelmes wellness részleggel, finom ételekkel.
ÁgiCsaládi utazás2018-09-20 11:43:57
Nagyon jól éreztük magunkat a 6 éves kisfiammal.
KataCsaládi utazás2018-09-18 12:03:33
:)
ErikaRomantikus utazás2018-09-18 11:46:10
Tökéletes pihenni vágyóknak! Tiszta. A konyha kiváló. A Wellness tökéletes! IMÁDTUK! Már nem is számolom, hányszor vettük igénybe! Köszönjük!
TímeaRomantikus utazás2018-09-17 10:23:39
Szuper jó hely a kikapcsolódásra.
PéterCsaládi utazás2018-09-16 12:12:52
A szálloda folyamatosan nagy terhelésnek van kitéve. Munkatársai igyekeznek magas színvonalon tartani a szálloda nívóját. A műszaki berendezéseik üzemképes-ségét (TV, Lift, stb) igyekeznek biztosítani. A személyzet kedves, szolgálatkész. A tisztaság, a felszereltség, a wellnes a legmagasabb igényeket is kielégítí. A konyha átlagon felüli minőséget és mennyiséget kínál.
Farkas JózsefCsaládi utazás2018-09-16 07:47:07
Kedves udvarias kiszolgálás, finom ételek, és a tiszta szoba, jobbá tette a pihenésünket. Mindenhol ragyogó tisztaság volt.
A gyógyászaton dolgozok segítőkészsége példaértékű.
Nagyon jól éreztük magunkat, szeretnénk majd vissza jönni. A Tv lehetett volna nagyobb képernyőjű, és több csatorna is jól jött volna. Egy park is nagyon hiányzott.
Fehér ImreCsaládi utazás2018-09-15 16:57:52
Hát nehéz ez,alapjában véve nem voltam elégedett.
KubcsiRomantikus utazás2018-09-15 11:22:53
Az eltöltött idő alatt nagyon jól éreztük magunkat!
Reggeli illetve a vacsora minősége remek.
Fürdő részlegük kiváló !
Sebestyén FerencRomantikus utazás2018-09-14 20:47:57
Kedves, színvonalas, megfelelő ár-érték arányú hotel. Mivel kisgyerekekkel voltunk, így számukra nagy élményt jelentett a játszószoba és a fürdő részleg is, de azért ezek még fejleszthetőek. Étterem és étkezés minden igényt kielégítő volt. Összességében elégedetten tértünk haza, hiszen a gyerekek jól érezték magukat. Köszönet mindenért.
Szabó TamásCsaládi utazás2018-09-12 17:36:35
Minden nagyon jó volt.
CsorvásiCsaládi utazás2018-09-09 11:58:21
Minden szempontbol gyenge! Nem er 4 csillagot!
JanosÜzleti utazás2018-09-09 11:21:15
Elégedettek voltunk, mint minden alkalommal eddig.
Komoróczki TamásCsaládi utazás2018-09-06 14:19:57
Én és családom még biztos hű látogatója leszek a szállodának mert mindig jól érezzük itt magunkat és minden szolgáltatás makulátlan! Az ételek minősége, íze, tálalása makulátlan egyszerűen hihetetlenül jól főznek itt! A wellness is nagyon szuper! Köszönjük szépen a szálloda összes dolgozójának mindezt!
Lovász ÉvaCsaládi utazás2018-09-06 08:32:31
A szálloda színvonala inkább 3 csillagnak felel meg.
KatalinRomantikus utazás2018-09-05 15:46:19
Nagyon jól éreztük magunkat. Visszatérünk még.
Ambrus IldikóCsaládi utazás2018-09-05 14:36:55
Tiszta, kényelmes, jó a kiszolgálás. Már többször is voltunk ezen a szálláshelyen.
Anett & MikiRomantikus utazás2018-09-04 18:38:05
mint előbb
Lits LászlóCsaládi utazás2018-09-04 11:22:58
minden rendbe volt ezért vagyunk visszajáro vendégek!
karcsiCsaládi utazás2018-09-03 15:43:10
Gyógyvíz, gyermekbarát, kiválló ár-érték arány
MárkCsaládi utazás2018-09-03 11:33:24
+++
CsabaCsaládi utazás2018-09-03 11:17:24
Egy közepes három csillagos szálloda színvonalát nyújtja a hotel tisztaság, berendezés, wellness és konyha terén de ezt az árak is tükrözik . A személyzet kedves és minden helyzetben segítőkész. A szállodát körülvevő környezet sivár, a közelben említésre méltó programok nem jellemzőek .
CsaládosCsaládi utazás2018-09-03 08:55:12
A szálloda wellness részlege nagyon jó. Egy kinti medence még jó lenne. A vacsora és a reggeli nagyon finom, a választék bőséges.
A szobák felszereltsége jó, de a berendezésre már ráférne egy felújítás. Az ágyak kényelmetlenek voltak és az ágynemű nagyon régi, törődött.
Összeségében jól éreztük magunkat.
Sz. IldikóCsaládi utazás2018-09-02 11:22:36
A Mókakaland játszóház korszerűsítése. Játékok elhasználodtak.
Horváthné VikiCsaládi utazás2018-09-01 17:56:09
Nagyon meg voltunk elégedve a hotellel és még fogunk itt nyaralni
Lach KonrádCsaládi utazás2018-08-31 13:23:56
Nagyon jól éreztem magam!
Bernáth BélaBarátokkal utazás2018-08-27 13:48:37
A foglalástól a szállodából történő elutazásig,valamint az ott tartózkodás tökéletes volt. Talán tizedik alkalommal pihentünk a szállodában,amit szeretnénk folytatni.
Sokat javult,az étkezés színvonala,amit megjegyzek ezzel kapcsolatban, hogy ha egy étel elfogy azért ne a vendég szóljon. Ezt több vendég is megtette. Jó lenne tölteni,és kicsivel nagyobb választék lenne hideg konyhai dolgokból a vacsoránál
PéterCsaládi utazás2018-08-24 08:40:34
Very good!
MisiCsaládi utazás2018-08-23 14:20:40
Szép tiszta, jól felszerelt szoba.
A személyzet, kivétel nélkül, nagyon kedves és segítőkész.
A konyha egyszerűen tökéletes.
A welness rész is megfelel minden korosztálynak.
Család 14 éves fiúvalCsaládi utazás2018-08-23 09:52:46
Nem is emlékszem pontosan mióta, de kb. 7. éve járok vissza az Aquarellbe, évente akár többször is. Ez sok mindent elmond a szállodáról. Jó ár-érték arány, finom ételek, kedves munkatársak, tiszta, tágas, hangulatos szobák (nyáron légkondi, télen fűtés), kellemes wellness részleg. Csendes, zöld környezet.
ZoliRomantikus utazás2018-08-22 16:21:33
Szuper helyen egy szuper szálloda! Külön kiemelném a konyháját a menüsor az ételek íze minősége kiváló! A wellness is szuper! Mi a közeli fürdőben és kalandparkban is jártunk.Egyiket sem szabad kihagyni! Visszatérünk!
Lovász ÉvaBarátokkal utazás2018-08-22 14:31:27
Mindenben megfelel.
Biczó-Sárközi BalázsCsaládi utazás2018-08-22 14:01:16
Családbarát szálláshely. A konyha kiemelkedően jó ízű!
Wellness tágas.
GézaCsaládi utazás2018-08-22 12:08:52
Jól éreztük magunkat, ajánlom!
családCsaládi utazás2018-08-22 11:19:46
Kellemes es jo korulmenjek valamint kedves szemejzet
ViktorCsaládi utazás2018-08-22 08:57:50
Remek választás gyerekes családok részére is.
HajnalkaCsaládi utazás2018-08-21 22:07:32
Már sokadik alkalommal voltunk családi hétvégén a szállodában. Sajnos folyamatos minőségi romlást azért tapasztalunk pl. szobák, de a wellness és minden egyéb szuper, gyerekeknek tökéletes.
TamásCsaládi utazás2018-08-21 18:30:43
Bababarát szállás, kellően meleg vízzel a beltéri medencében, széles választék játékokban a játszószobában (jó minőségű, értelmes játékok), ízletes ételek, tisztaság. Teljes mértékben meg voltam elégedve.
K. KatalinCsaládi utazás2018-08-21 16:10:03
Kiváló konyha, kiszolgálás, kedves dolgozók.
AndiCsaládi utazás2018-08-21 13:22:47
Nagyon jó családbarát szálloda, az egyéni úszásoktatás remek lehetőség, a játszóházi foglalkozások is megfelelőek.
10 év körüli gyerekeknek szívesen látnánk programokat.
ZsoltCsaládi utazás2018-08-20 12:08:23
Jól éreztük magunkat, visszatérő vendégek vagyunk, leszünk.
NikiCsaládi utazás2018-08-20 11:19:51
.
Gy.Családi utazás2018-08-19 12:34:21
Évek óta visszatérő vendégek vagyunk, de ez utóbbi időben elvesztette vonzerejét.Kicsit le van már pukkanva, kisgyermekes medencét nagyon hiányolok.Az étel nagyon jó, de a többire ráférne egy felújítás.
M. ZitaCsaládi utazás2018-08-19 11:22:30
Barátságos. Szolgáltatásia szuperek. Kényelmes. Mozgásukban korlátozottak is biztonságosan tudják használni. Odafigyelő, udvarias, segítőkész személyzet.
Micskó ÉvaCsaládi utazás2018-08-19 11:14:31
Jól éreztük magunkat legközelebb is megyünk!
BettyCsaládi utazás2018-08-18 11:36:08
Mindennel meg voltunk elégedve.
KatiCsaládi utazás2018-08-17 15:39:18
Második alkalommal töltünk 3 napot a szállodában családommal. Olyannyira kellemes a környezet, a wellness részleg, hogy a gyerekek a csúszdaparkba se akartak menni. A szoba szép, kényelmes, az ellátás kitűnő. Pihenésre ideális hely.
Szalkai Péter TamásCsaládi utazás2018-08-17 14:45:36
Nagyon jól éreztük magunkat.
Szegedi házaspárRomantikus utazás2018-08-16 15:39:07
A szálloda törekszik a gyermekbarát környezetre,nagyon jó a játszószobája.A tervezett januári wellness részleg felújításánál azonban ki kellene alakítani külön gyermekmedencét.Ezen kívül kellene néhány egész évben használható kültéri játék is.Összességében a szálloda személyzete rendkívül udvarias,kedves,szolgálatkész.
LonciCsaládi utazás2018-08-16 13:56:36
Kedves személyzet, kiváló konyha
pityukaCsaládi utazás2018-08-14 21:21:14
Nagyon kedves személyzet, finom ételek, kényeztető masszázsok, folyamatosan műkődő wellness szolgàltatások. Szuper hely!
Kiripolszki ÁgnesBarátokkal utazás2018-08-14 19:20:19
Minden nagyszerű volt.
L.Romantikus utazás2018-08-14 18:37:08
A wellness nagyon jó, de a szobában az ágyak kényelmetlenek voltak. Az ételválaszték megfelelő, de kissé íztelen némelyik étel.
ÁgnesCsaládi utazás2018-08-14 11:54:14
Maximálisan elégedettek voltunk mindennel
JózsefRomantikus utazás2018-08-14 11:49:01
Nagyon jól éreztük magunkat! Külön kiemelném a nagyszerű konyhát és az éttermi kiszolgálás színvonalát, de mindennel nagyon meg voltunk elégedve! Köszönjük szépen!
Borsos JánosnéBarátokkal utazás2018-08-14 11:48:39
Kiemelkedő kedvesség a személyzet részéről.
József &TündeCsaládi utazás2018-08-14 11:23:08
Egy igazán kellemes hétvégét tölthettünk el a szállodában. Kedves kiszolgáló személyzet, mosolygó arcok és vendégszeretet. Mindenhol tisztaság fogadott bennünket. Nyugodt wellness részleg, ahol igazi pihenésre van lehetőség. Az ételválaszték kitűnő és finom. Szívesen visszatérünk ide. Szívvel ajánlom minden pihenni vágyó párnak, kisgyermekes családnak!
Dóra AnettCsaládi utazás2018-08-14 11:17:50
Szépen berendezett , tiszta lakosztály. Wellness nagyon színvonalas. A vacsora és a reggeli változatos és finom.
ŐsznéCsaládi utazás2018-08-10 12:11:15
A wellness részleg nagyon jó, szépek és tiszták a szobák, de az ágy elég kényelmetlen, túl puha. Kellemetlen meglepetésként ért, hogy a svédasztalos vacsorához egy pohár víz sem jár.
Szelenszki KatalinRomantikus utazás2018-08-09 21:13:47
Összességében, főleg ár-érték és programkínálat arányában nagyon jó szálloda. Általában finomak voltak az ételek, nagyon figyelmes a kiszolgálás. Pár apróbb fejleszteni való azért akad, főleg a szobákban (dekor már megérett a modernizációra), wellnessen a WC hiánya nem a tervező előrelátását dícséri.
KingaCsaládi utazás2018-08-09 10:55:05
Nagyon jól éreztük magunkat. Tökéletes kikapcsolódás.
Opóczki JánosCsaládi utazás2018-08-08 09:17:10
Gyerekbarát hely, nyugodt csendes, kellemes környezetben, szíves fogadtatás, visszatérő vendégek vagyunk évek óta.
JuditCsaládi utazás2018-08-08 06:28:26
Jó volt, mint mindig.
Komoróczki TamásCsaládi utazás2018-08-07 16:44:21
Két alkalommal jártunk a szállodában. Jól éreztük magunkat. Kedves a személyzet, kellemesek a szobák,az ételek finomak.
Samodai JuditCsaládi utazás2018-08-07 14:52:11
Több éves tapasztalat alapján: az egyik legjobb gyermekbarát szálloda.
MazsolaCsaládi utazás2018-08-07 13:59:27
Jól felszerelt, kényelmes, udvarias, jó étterem. Kellemes 3 éjszaka volt. A szobákban voltak műszaki problémák, amiket rögtön megoldottak, csak esetleg ezeket átadás előtt jó lett volna már ellenőrizni (nem működő hűtő és TV).
FehérváriutazóCsaládi utazás2018-08-07 11:56:31
Gyonyoru szalloda kimagaslo szintu szolgaltatasokkal.
Bárcziné Kulcsár JúliaCsaládi utazás2018-08-07 11:13:04
Tágas, tiszta szobák, finom és bőséges ételek, nagyon gyerek és családbarát az egész szálloda.
BilikTCsaládi utazás2018-08-06 21:57:18
Nagyon jól éreztük magunkat ajánlom mindenkinek.
LászlóCsaládi utazás2018-08-06 18:13:03
Tökéletes hely kisgyerekes családok részére.
M. EdinaCsaládi utazás2018-08-05 13:41:54
Sajnos évről évre romlik a szinvonal,5 éve még 5*-ot adtam nekik.
M. GáborCsaládi utazás2018-08-04 14:21:37
Szuper hely kisgyerekes családok részére
ÁgiCsaládi utazás2018-08-04 13:08:17
Jó.
2gyerekes családCsaládi utazás2018-08-03 11:15:02
A szálloda dolgozói kedvesek és segítőkészek.
Az étel választék jó, ízletesek.

A medencék tisztasága rendben, a víz hőfoka nagyon jó.
IcamamaCsaládi utazás2018-08-01 12:37:24
Kedves, segítőkész személyzet, kellemes, tiszta környezet.
Időjárástól függetlenül a szálloda, vagy a szomszédos strand kiváló időtöltési lehetőséget biztosít.
LaciCsaládi utazás2018-07-31 22:45:37
Jól éreztük magunkat, harmadszorra sem bántuk meg a választásunkat:)
Leitner GáborCsaládi utazás2018-07-31 21:40:20
Alap szolgáltatásokkal és udvariatlan recepcióval működő szálloda.
Csalódás ért minket 1 éjszaka hosszabbítással 70.000. Ft -ért többet vártam volna!!
Pap ÉvaRomantikus utazás2018-07-31 13:28:11
.
ÁgiCsaládi utazás2018-07-31 13:24:08
Jól éreztük magunkat!Bátran ajánlom!
Szűcs TamásCsaládi utazás2018-07-31 13:07:17
Visszatérő vendégekként ismét elégedettek voltunk a szállodával. Kedves, segítőkész személyzet. Kényelmes, tágas szobák. Felnőttek és gyermekek számára is változatos programok. Az étterem kínálata bőséges és változatos, az ételek finomak. Remek csomagajánlatok. Kiváló ár-érték arány.
Kovács családCsaládi utazás2018-07-31 12:59:05
Szép a szálloda, nagyon jó a wellnes részleg, gyermek-felnőtt barát, és a személyzet nagyon kedves.
EsztiCsaládi utazás2018-07-31 12:56:26
Kellemes, szinvonalas szallashely ! Nagyon pozitiv a félpanzios ellatas, ingyenes parkolo, ingyenes WiFi halozat, illetve a napközbeni programok és az ellatas.

Viszont gyenge pont az esti 21 orai zaras, mikor is vége az életnek, egyszerre hirtelen bezar az étterem, a medence és wellness részleg is, igy utana nem igazan van mit csinalni. 22 orakkor a kavézo is bezar !
CsabaCsaládi utazás2018-07-30 19:12:12
Igazi bababarát szálloda, a legjobb választás volt kisbabával odamenni pihenni.
Szabó ViktóriaCsaládi utazás2018-07-30 14:15:46
A szálloda tiszta, csendes, az ételek kiválóak, csak ajánlani tudom mindenkinek.
SzilárdCsaládi utazás2018-07-30 11:16:29
Kedves, udvarias személyzet.
AnyaCsaládi utazás2018-07-30 10:17:01
Már korábban voltunk a hotelben, és úgy gondoltuk a gyerekekkel is eljövünk egyszer. Ez most megvolt. Ők is nagyon jól érezték magukat, még maradtak volna.
KirtyánLCsaládi utazás2018-07-30 08:45:56
5
Máskor is szívesen választom.
Nagy SándorCsaládi utazás2018-07-30 07:35:50
Nagyon jól éreztük magunkat! :-)
V. PetiCsaládi utazás2018-07-29 12:11:25
Nagyon jól éreztük magunkat.
KlaudiaCsaládi utazás2018-07-27 20:29:32
A személyzet kedves, segítőkész. A szálloda tiszta. A konyha teljesen rendben van
LászlóCsaládi utazás2018-07-27 12:38:57
.
ZoltánCsaládi utazás2018-07-27 11:12:08
Családi nyaralásra kiváló helyszín, gyermekbarát, közel a strand és a szállodán belüli wellness-fürdő rész is szuper. A svédasztalos ételkínálat is remek!
Márkus IldikóCsaládi utazás2018-07-26 14:11:55
Családbarát szálláshely, kellemes, pihenésre alkalmas szálloda.
Csáki AndrásCsaládi utazás2018-07-25 22:49:22
Jól éreztük magunkat. A szoba tisztaságát, napi takarítását illetően tapasztaltunk némi hiányosságot,illetve a következő alkalommal biztosan vinném a saját babaágyamat (a szállodai koszos és szakadt volt).
A személyzet kedves, figyelmes, a feltálalt ételek ízletesek.
Guthné Tóth IvettCsaládi utazás2018-07-25 14:47:08
Mindennel megvoltunk elégedve, legközelebb is ezt a hotelt választanának!
SándorCsaládi utazás2018-07-24 20:47:46
A jacuzzis szoba berendezése kiábrándító. A bútorok feslettek, régiek, színvonal aluliak. A tévé nem működött...Az ár/érték arány egyáltalán nem állt beszélőviszonyban.
KatalinRomantikus utazás2018-07-24 16:47:44
Tiszta, rendezett, a szoba kényelmes ággyal felszerelt. Udvarias segítőkész személyzet, bőséges svédasztal.
A szomszédos strandfürdőben rendezett koncertek hangja zavarta az éjszakai pihenést. Erről természetesen nem a szálloda tehet! Foglalás előtt, a zavartalan pihenés érdekében érdemes tájékozódni a strandfürdő programjairól.
Nemes-a-célRomantikus utazás2018-07-24 11:48:21
Minden jó volt.
BudaCsaládi utazás2018-07-22 01:57:27
Jó ár-érték arányú választás. Kellemes a gyógyvíz.
SzínEgyedülálló utazás2018-07-21 22:08:33
Csak ajánlani tudom. Segítőkész személyzet, felszolgálók. Finom reggeli és vacsora.
Török AndreaCsaládi utazás2018-07-21 19:33:32
Kedvesség, tisztaság, profizmus.
ErikaCsaládi utazás2018-07-21 13:40:21
A személyzet kifejezetten pozitív benyomást tett az összes területen.
Fazekas EditRomantikus utazás2018-07-19 11:14:43
Már több alkalommal voltunk a szállodában, két kiskorú gyerekkel, akik szintén nagyon szeretik ezt a szállodát.
EditCsaládi utazás2018-07-18 22:04:29
Kedves Szálloda,

Ezen még van mit fejleszteni a gyerekfelügyelet nulla pedig szívesen igénybe vettük volna nem csak akkor amikor éppen készségfejlesztés van .
Programok nagyon nem voltak nem volt élmény est vagy valami kis szórakozás ( ha önök a bár zenéjét tekintik élménynek egy 4 csillagos szállodánál akkor nagy a baj). Jobban örültünk volna ha lett volna és kis élmény normális gyerekfelügyelet és több választék.Gyerekmenü: 5 napig csak tejbegríz az étel komolyan ? Lehetne a gyerekeknek is nagyobb választék ahogy a grillen is a kis cafat húsok és a 3 napig zsályás csirkecomb filé kínálat már röhej volt.A takarítónők kedvesek voltak és nagyon segítőkészek. Mindig cigaretta szagot éreztem a folyosón most dohányzó vagy nem dohányzó a szálloda? Wellness bár hol van hol nincs facsart narancslé ? Döntsük el része az étlapnak vagy nem ha nem akkor vegyék le mert ez így élmény romboló hogy többször hivatkozva az étlapra 2 alkalommal nem kaptam meg.
Gyermek felügyelet azt hiszem ez volt a legnagyobb csalódás mint volt szállodai alkalmazott tudom mit kell egy gyerek barát szállodának nyújtani gyerek felügyelet címén komolyan éreztem hogy kinéznek minket onnan mintha nehéz lenne 2 órát vigyázni a gyerekekre én ezért választottam önöket mert képzelje nekem ez a pihenés és nem igazán sikerült ez Önöknél, pedig a gyerekszoba felszerelt, rengeteg remek játékkal, mese vetítési lehetőséggel.
A másik ha kifizetek egy szolgáltatást azt húzzák már le kérem a szobáról és ne maradjanak ott az aláírt blokkok a kicsekkolásnál. tudom sok az ember nyár van stb de akkor is ha a férjem nem veszi észre.
A szoba rendben volt, és még egyszer aláhúzom a takarítónők terén kedves - segítőkész személyzet.
Ulrichné Balatoni BrigittaCsaládi utazás2018-07-18 20:01:50
Egy éjszakát töltöttünk a szállodában, kellemes, nagyon pozitív élményünk volt. A vacsora, reggeli bőséges volt és finom. A wellnes részleg nagyon tiszta, kellemes hőmérsékletű a víz minden medencében. Lehetőség volt napi díj ellenében a távozási napon is tovább használni a wellnes részleget. Mindennel felszerelt a szoba. Gyerekes családoknak is minden rendelkezésre áll.
HoffmannCsaládi utazás2018-07-17 17:39:15
A hotel szép, a személyzet kedves és segítőkész. A szoba állapota átlagos egy-két apróságtól eltekintve tökéletes volt. Hatalmas parkoló van a vendégek autóinak és a vonattól, busztól sincs túl messze. A szomszédban lévő strandfürdő is jó kikapcsolódást nyújthat. Nagyon családbarát hely. Ajánlom mindenkinek.
CsabiEgyedülálló utazás2018-07-17 12:41:50
Nagyon jól éreztük magunkat,az étterem kiváló.Köszönjük!
Máriássy Magdolna KittiCsaládi utazás2018-07-16 18:29:58
Családdal hat éjszakát töltöttünk el. Visszatérő vendégek vagyunk évről-évre. Ami elég jó vélemény a szállodáról. (De meg kell jegyeznem, hogy lassan az idő múlása jelentkezik a szálloda egyes részein.)
Családi nyaralásCsaládi utazás2018-07-16 08:54:23
Szuper szálloda
KornélRomantikus utazás2018-07-15 22:40:28
Kényelmes elhelyezés, nagyon jó ellátás, igazán gyerekbarát hely.
JúliaCsaládi utazás2018-07-14 12:48:02
Összességében megvoltunk elégedve, de a személyzet létszámát lehetne bővíteni, hogy a pihenésünk ne várakozással teljen. És a konyhán a tisztaságra jobban odafigyelni.
Szarka ImreCsaládi utazás2018-07-12 11:55:12
Az ország egyik legszínvonalasabb helye!
Geréné Tenyér ÉvaCsaládi utazás2018-07-11 11:54:09
Nagyon szép és tiszta szálloda, kedves személyzettel. Gyerekkel érkezőknek szívesen ajánlom, a szuper játszószoba miatt. Mi már harmadszor voltunk itt és remélhetőleg leszünk is. Köszönettel
erigencsCsaládi utazás2018-07-10 15:41:32
Korrekt, tiszta, vendégbarát, igényes szálláshely remek szolgáltatásokkal.
Jeszenszki AndrásCsaládi utazás2018-07-10 13:28:15
Nagyon jól éreztük magunkat, a nap minden percében. A Kocka-móka napok hetében voltunk a szállodában, a fiaim nagy örömére. Köszönjük, nagyon jó volt az ötlet, a LEGO minden korosztály számára szuper játék, remek időtöltés!
Vendus1Családi utazás2018-07-09 18:13:39
Mindenkinek ajánlani tudom!! Kedves,figyelmes kiszolgálás, Pihenni nagyon jól lehet. A családom már nem is szeret máshova menni nyaralni.
Borsos JánosnéCsaládi utazás2018-07-09 10:01:20
Jó hely, családbarát, tiszta, kedvesek. Csak a kinti medence hiányzik:-(
Törtei NoémiCsaládi utazás2018-07-08 13:51:30
Visszatérőként kijelenthetem, hogy továbbra is kiváló.
Komoróczki TamásCsaládi utazás2018-07-08 11:37:20
Nagyon szuper hely .Családbarát.Mindennel nagyon megvoltunk elégedve a családommal.Nagyon kedvesek és segítőkészek az itt dolgozó személyzetek.Mindenkinek ajánlom aki szeretne ide ellátogatni!
A.SzileszterCsaládi utazás2018-07-07 21:09:44
szuper
Vízhányóné RitaRomantikus utazás2018-07-06 13:43:10
Remek szålloda Szolnok Budapest tengelyen. Kedvező ár/érték aråny, jó wellness és konyha. A szobák kényelmesek, a bekészítés eltalålt: gyümölcs, minőségi kávé, literes kiszerelésű ásvånyvíz, terasz.
Tisza VirågRomantikus utazás2018-07-05 23:18:08
Egész évben jól használható a szálloda.
A félpanzió is kellemes volt. A személyzet segítőkész és udvarias.
István és családjaCsaládi utazás2018-07-05 11:23:11
Jó hely. Mindennel elégedettek voltunk. Másodszor jártunk itt.
FrdCsaládi utazás2018-07-03 20:28:14
Pihenésre, kikapcsolódásra ajánlani tudom.
Csontos ErikaCsaládi utazás2018-07-03 14:51:41
Nagyon előzékeny kiszolgálás, kíváló konyha, kedvező ár-érték arányú szolgálatás
ÁgiEgyedülálló utazás2018-07-03 13:08:46
Kellemes napokat töltöttünk itt. Igazából a strand miatt jöttünk, de a wellness annyira tetszett nekünk, hogy a strandra át sem mentünk. A konyha is szuper, Pest belvárosában is megállná a helyét. Nem volt semmi rejtett költség, minden alkalmazott hihetetlen jófej és segítőkész. Biztos nem az utolsó pihenésünket töltöttük itt.
Kovács FerencRomantikus utazás2018-07-02 18:44:00
Kellemes családias hangulat, segítőkész dolgozók. Finom és böséges ételek. 4féle szauna, tökéletes pihenési lehetöség!
JuditCsaládi utazás2018-07-02 15:45:42
Nagycsaládosoknak kiváló!
P. BarbaraCsaládi utazás2018-07-01 12:07:47
Udvarias kiszolgálás, magas szintű szolgáltatások, tisztaság, bő választék ételekből. Gyerek barát, de egyben a pihenést is biztosítja.
BEZSICsaládi utazás2018-07-01 11:42:10
Jól éreztük magunkat. Ár-érték arányban rendben van.
Masszázs csodás volt.
KrisztaCsaládi utazás2018-07-01 11:28:39
Szuper! Majdnem egy éves babával nyaraltunk két légterű jacuzzis szobában, mindennel maximálisan elégedettek voltunk, biztosan visszatértünk!

Kiemelt pozitívumok:

- bőséges reggeli, vacsora, nagyon finom ételek, sütemények, vannak kihelyezett bébiételek, de a konyhán is elkészítenek bármit a babának (pl natúr párolt zöldség stb)
- az élménymedence hőfoka, kialakítása valóban baba és gyerekbarát, ez nem csak reklámfogás
- etetőszékek az étteremben és MINDIG tökéletes tiszták voltak (ez sajnos nem mindenhol mondható el) + a szobába is kérhető etetőszék (ezenfelül babakád, pelenkatartó kuka, vízforraló, bébiőr, bébiétel melegítő stb,)
- kedves személyzet
- programok
- játszóház
- ceglédi strand bejárata a hotellel szemben
MartinaCsaládi utazás2018-06-26 22:18:20
A 4 gyermekünkkel nagyon jól éreztük magunkat, bátran ajánlom másnak is.
ZsoltCsaládi utazás2018-06-25 08:43:45
Csak igy tovább.
Tóth JánosCsaládi utazás2018-06-23 21:49:00
Nagyon kellemes, tiszta hely, kedves személyzettel
ViktorRomantikus utazás2018-06-23 09:35:19
Kitűnő szolgáltatást kaptunk.Bármilyen kérésünket azonnal teljesítették.A személyzet végtelenül türelmes és kedves.
Bagi JánosCsaládi utazás2018-06-21 19:20:13
Ablakok-függönyök, terasz korlát tisztasága erőssen kritizálható.
Terasz ajtón nincs szúnyogháló ezért nem lehet pl éjjel sem nyitott ajtónál aludni. Terasztója egyszerre nyílik és bukik!!! ijesztő!!!!
Ágynemú huzat nem kompatibilis a párnával, valamint igen ócskák!
Több törülköző is foltos már "tisztán" is.
4* nál hiányolom a testápló és hajbalzsam bekészítését.
Visszatérő vendég.Barátokkal utazás2018-06-20 11:26:31
Nagyon kellemes időtöltés, kikapcsolódás volt számunkra.
Az étel választék bőséges volt.
AndreaCsaládi utazás2018-06-19 19:38:25
Kellemes hangulat, kedves kiszolgálás. Mindenkinek ajánlom!
Sass GáborRomantikus utazás2018-06-19 12:07:48
Szuper volt
Racz evaCsaládi utazás2018-06-19 11:11:47
Minden fantasztikus volt. Tisztaság, kedves személyzet, kiváló reggeli és vacsora.Egyedülálló játszóház és hibátlan fürdő. Igazi gyerekparadicsom!
IldikóCsaládi utazás2018-06-18 13:44:51
Az ötnapos pihenést mindenkinek ajánlani tudom,az extra kedvezmények miatt. Szomolányi Elemér
Szomolányi ElemérCsaládi utazás2018-06-17 17:09:24
Minden nagyon jó volt.A személyzet kivétel nélkül készséges volt.A pincérek figyelmesek és udvariasak voltak.
Itt kiemelném Robi úszómestert,aki rendkívül figyelmes volt,kereste a vendégek igényeit,mindenkire odafigyelt.
Nagyon szereti a munkáját
Dr.Kis FerencnéBarátokkal utazás2018-06-15 13:17:34
Jól éreztük magunkat,az ellátás remek volt.
Szabó BorbálaCsaládi utazás2018-06-12 20:05:59
Tökéletes hétvége volt.
Balazs74Családi utazás2018-06-12 11:20:34
Jó szívvel ajánlom ezt a hotelt kikapcsolódásra. Kedves és segítőkész személyzet, szép környezet, finom ételek, jó wellness részleg, gyermekbarát szálloda. ☺️
B. BeaCsaládi utazás2018-06-12 11:16:53
Összességében meg voltunk elégedve a szállodával, különösen gyermekbarátnak gondolom, ami plusz pont számomra. A fürdőszoba nem tetszett egyedül a szobánkban, a megkopott zuhanytálca és a félig törött zuhanyfülke ajtaja miatt. Az étteremben kicsit lehetne nagyobb a választék.
B. PetraCsaládi utazás2018-06-12 11:16:33
A szálloda munkatársai kedvesek, figyelmesek. Kiváló a wellness - masszázs részleg. Az ételek ízletesek, változatosak. Feltöltődésre, pihenésre nagyszerű hely.
ZsuzsannaRomantikus utazás2018-06-11 12:19:01
A szálloda, étterem és wellness részleg kitűnő volt.
Marton ZsuzsaRomantikus utazás2018-06-10 11:36:32
Kiváló a szálloda uszodája, játszóháza, étterme.
A szobák barátságosak, tiszták, tágasak.
A személyzet segítőkész, közvetlen.
Kisgyermekeknek és kísérőiknek boldog, önfeledt szórakozást, kikapcsolódást nyújt.
Bátran ajánlom mindenkinek.
Egy nagymamaCsaládi utazás2018-06-09 21:47:54
Családbarát szálloda.
MáriaCsaládi utazás2018-06-09 11:37:33
Mindenkinek ajánljuk, nagyon színvonalas szálloda. A személyzet barátságos, segítőkész. A wellnes részleg szuper. Az ételek fantasztikusak.
HbeataRomantikus utazás2018-06-08 12:52:04
Nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatással.
V3Romantikus utazás2018-06-07 20:00:05
Nagyon kedves, segítőkész a személyzet, kellemes a szoba és a szállodai környezet, kiváló a wellnes és a gyógyvíz is hatékonyan segít a mozgásszervi egészségünk fenntartásában. Az éttermi ellátás nagyon változatos és gazdag. Szívesen jövünk vissza már sokadszorra!
A.ErvinCsaládi utazás2018-06-07 17:37:48
A wellness részleg kiváló. A személyzet segítőkész de sajnos senki sem mosolygott . Az ételek finomak voltak.
Összességében jól éreztük magunkat, nagyon bababarát szálloda, biztosan unokásan is visszatérünk.
Baloghné GabiCsaládi utazás2018-06-06 13:41:40
Nagyon jól éreztük magunkat. Kedves és segítőkész személyzet. Szuper finom ételek.
Középkorú párCsaládi utazás2018-06-05 21:47:31
Szuper volt!
BálintRomantikus utazás2018-06-05 19:24:01
Szép tiszta
Újszerű
Apró részletekre nagyobb gondot fordítanék, pl.: fűszegélyvágás
Szűcs ZsoltCsaládi utazás2018-06-05 11:57:59
Kiváló
Hajagosné Szabó ÉvaCsaládi utazás2018-06-05 11:15:17
Sokadszor voltunk már itt és most sem csalódtunk! Kedves, segítőkész személyzet, finom ételek, gyerekbarát szálloda! Megyünk még... :)
LászlóCsaládi utazás2018-06-03 22:44:56
Nagyon kellemes otthonos, jó volt ki kapcsolódni.
Köszönjük!!!
Gyula&KataCsaládi utazás2018-06-03 19:30:04
A wellness részleg nagyon jó, az egyéb, weblapon feltüntetett szolgáltatások: csocsó, ping-pong, XBox szoba csak részben, vagy egyáltalán nem élvezhetők. Csocsóhoz nincs labda, ping-pong ütő teljesen viharvert, az XBox a lemezek nagy részét nem tölti be, a személyzet nem tud ezekben segíteni. Ha legközelebb megyünk esetleg, kispárnát, párnát magunknak viszünk. A szobaasszonyok jól végzik a dolgukat, minden tiszta volt.
TisziCsaládi utazás2018-06-02 22:21:19
Színvonalas kiszolgálás, nem először és nem utoljára voltunk itt vendégek. 30-as pár
ÁdámRomantikus utazás2018-05-31 11:14:23
Kiváló csapatmunka és segítőkész személyzet.
Mindenben maximálisan a vendég kiszolgálását és pozitív élményét tartják szem előtt.
Gyerekbarát és ami még fontos kisállatbarát így nem volt gond a házikedvenc sem amit már a bejáratnál elhelyezett jelképek is bizonyítanak.
KinguCsaládi utazás2018-05-29 20:07:48
Pár napot töltöttem el gyermekemmel. A szállás kifejezetten gyerek barát. Az ételek szuperek, változatosak voltak. A szoba szép, takarított, kényelmes. A medence élvezhető. A wellness kiváló.
nagy tamásCsaládi utazás2018-05-29 16:44:44
Rendkívül jó konyha, minden étel, az előételtől a desszerting egyedülállóan finom, ízletes, gusztusos volt!
A szauna jó meleg, a merülőmedence jó hideg :) Ahogy szeretjük.
Kellemes, barátságos szép környezet.
Olyan hely, ahova érdemes visszatérni!
ZsoltRomantikus utazás2018-05-29 14:46:22
Jól éreztük magunkat, udvarias volt a kiszolgálás, finomak voltak az ételek és szép igényes és tiszta volt a szoba. Egyedül a kültéri medencét hiányoltam.
BarbiCsaládi utazás2018-05-29 11:29:13
Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában, maximális kiszolgálásban részesültünk. Ajánlani tudom mindenkinek.
M MáriaCsaládi utazás2018-05-29 11:15:47
Nagyon jól éreztük magunkat.
IBICsaládi utazás2018-05-28 08:41:11
Jól felszerelt ,kedves személyzet,az etelek is finomak.
A fürdő részlegei kíváló.
RobertRomantikus utazás2018-05-27 14:33:22
Többszörösen visszatérő vendégek vagyunk. Nagyon kellemes tapasztalatokkal. Egyet sajnálunk nagyon, hogy a korábban volt élő zene a vacsoránál megszűnt, pedig nagyon hangulatos volt.
Z.JutkaCsaládi utazás2018-05-26 23:29:41
A szalloda rendkivul csalad-barat. A svedasztal kinalata igen szeles koru. JOl ereztuk magunkat. A nyari szezonban a kozeli strand is biztosan nagyon jo.
Osszejottunk :)Családi utazás2018-05-26 12:56:33
Szép a wellness, tökéletes ellátás és maximálisan kutyabarát :)
Mlinárcsik KrisztinaRomantikus utazás2018-05-26 11:14:36
Jól éreztük magunkat. Köszönjuk a kiszolgálást.
Takácsné Obetkó GyörgyiCsaládi utazás2018-05-25 11:13:07
Nagyon jó volt másodjára is, ezúttal már a gyerekekkel együtt!
OGCsaládi utazás2018-05-24 14:54:02
Az étterem ételválasztékáról és minőségéről csak a legjobbakat tudom mondani, a szakácsok és felszolgálók munkáját ezúton is külön köszönöm! Dicséret illeti a recepció és a wellness részleg dolgozóit is!
Hábli JenőnéCsaládi utazás2018-05-23 23:36:07
Kedves, udvarias, figyelmes személyzet. Bőséges választék a reggeli és a vacsora során. Ízletes és változatos ételek. Tiszta szobák.
Balogh IstvánCsaládi utazás2018-05-23 21:04:06
Tökéletes pihenésben és finom ételekben kényelmes szobában volt részünk
Dóra LászlónéCsaládi utazás2018-05-23 19:51:39
Szuper
Tóth LajosCsaládi utazás2018-05-23 17:07:59
Kiváló medencékkel rendelkező,barátságos,csendes környéken levő szálloda ! Pihenéshez ,kikapcsolódáshoz tökéletes!
szegő péterCsaládi utazás2018-05-23 12:53:11
Két kellemes éjszakát töltöttünk el a családdal.
CsabaCsaládi utazás2018-05-23 11:28:58
Másodszor szálltunk itt meg. Mindennel elégedettek voltunk.
JuliCsaládi utazás2018-05-23 11:16:17
Nagyon kedves és segítőkész személyzet.
Így tovább!!!
AnnaCsaládi utazás2018-05-22 11:26:26
Nagyon jól éreztük magunkat a ott töltött idő alatt.
ErikaEgyedülálló utazás2018-05-21 19:13:20
Nagyon kellemes hely. Csak ajánlani tudom
Dobozi LászlóCsaládi utazás2018-05-21 13:30:03
Gyerekbarát szálloda, kedves és udvarias munkatársakkal. Másnak is ajánlom.
ZsuCsaládi utazás2018-05-20 11:42:52
Kényelmes,csöndes,finom reggeli,bőséges vacsora,kiváló
kiszolgálás,csak ajánlani tudom.
Konczné KatiCsaládi utazás2018-05-18 22:45:32
Nagyon jól éreztük magunkat. Gyönyörű tisztaság van az egész szállodában. Nagyon kellemes a medence vízhőmérséklete. Az ételek változatosak, sokoldalúak és finom ízletesek. A személyzet kedves és segítőkész. Mindenképpen vissza jövünk máskor is ezt már az első napon elhatároztuk. Köszönünk mindent!
Szilvia és KárolyRomantikus utazás2018-05-17 20:30:36
Kényelmes pihenésre és kikapcsolódásra
Zámbó IstvánCsaládi utazás2018-05-16 11:23:30
Igazi gyermekbarát szálloda, ahol a (kis)gyermekes családok minden igényét kielégítő szolgáltatásokat találni.
TimiCsaládi utazás2018-05-15 17:48:54
Jó konyha, kedves személyzet!
BPCsaládi utazás2018-05-14 11:45:18
minden korrekt volt
Bedenszky ZsuzsannaCsaládi utazás2018-05-13 18:58:03
Minden szuper volt, a szoba, a wellness részleg, a masszázsok és kitűnő a konyha, még gluténmentes étkezés is megoldott volt.
BeaRomantikus utazás2018-05-13 11:49:43
.
IstvánCsaládi utazás2018-05-10 19:59:14
Összességében jó, az ételválaszték és minőség lehetne jobb.
KuliCsaládi utazás2018-05-10 08:39:51
Nagyon gyerekbarát szálloda. Kedvesek az ott dolgozók. Kíváló a wellnes.
B. PiroskaCsaládi utazás2018-05-09 11:56:34
Kellemes szálloda gyógyvizes és élménymedencével, bár külön gyerekmedence nincsen. Szuperek a szaunák. Finom és változatos a reggeli és vacsora is.
A játszószobában rengeteg gyerekjáték várja a kicsiket.
Sz. Z. ÉvaCsaládi utazás2018-05-08 22:57:13
Minden szolgáltatás kiváló. Az ételek választéka, íze és minősége osztályon felüli !
Polgár Tibor és feleségeCsaládi utazás2018-05-07 19:34:47
Kényelmes, tágas, ízlésesen berendezett szobák vannak. Az ételek ízletesek, finomak, a választék megfelelő. Az étkezésnél nem csak a hagyományos konyha követőit szolgálják ki. (Egyetlen általunk ismert szálloda, ahol vacsorára is volt hidegkonyha.) A wellness rész kifejezetten jó méretű a szobák számához képest, a víz hőfoka nagyon kellemes, és elég meleg is. A személyzet kedves, készséges és udvarias.
R. KatalinCsaládi utazás2018-05-07 15:26:42
Nagyon jól éreztük magunkat, már többször jártunk itt és remélem még fogunk is. Mindennel meg voltunk elégedve.
Zoller LászlóCsaládi utazás2018-05-04 17:29:19
Nekünk a szoba tele volt hajszállal, az ágynemű is. Az étteremben még meg se ette a gyerek a vacsorát már vitték el a tányérját..
A majonézes kukoricában légy volt.. 3*-os szállodának megfelel, többet nem érdemel.
JózsaBarátokkal utazás2018-05-04 08:16:00
Másodszorra voltunk a szálloda vendégei. Első alkalommal
télen, igy akkor nem éreztük egy szabadtéri medence
hiányát. Most azonban a szokatlan április végi kánikulában
nagyon értékeltük volna.
nyugdijas párCsaládi utazás2018-05-03 14:44:04
kiváló hely, gyermekekkel ideális
juditCsaládi utazás2018-05-03 12:15:34
Mindenkinek ajánlom, szeretünk itt pihenni
TamásCsaládi utazás2018-05-03 11:47:23
Remek gyògyvìz, kellemes környezet, tökèletes àr-èrtèk aràny!
BerniCsaládi utazás2018-05-02 12:08:21
A szálloda szolgáltatásait - nyugdíjas házaspárként - ősztől-tavaszig, több alkalommal is igénybe vesszük már több éve. Jó az élmény- és a gyógymedence, a szauna, a gőz, a masszőrök kiválóak, nagyszerű a konyha, kedves a személyzet! Továbbá nem elhanyagolható a törzsvendég kedvezmény sem! Ajánlom mindenkinek ezt a nagyszerű hotelt!
MariCsaládi utazás2018-04-30 17:10:27
Sokadjára jártunk Önöknél. Két óvodás korú gyermekünkkel remekül éreztük magunkat. Kifejezett öröm számunkra, hogy a szálloda képes megtartani színvonalát, beleértve az ott dolgozók kedvességét, figyelmességét.
Selmeci PéterCsaládi utazás2018-04-30 11:23:51
Mindennel meg voltunk elégedve, nagyon jól éreztük magunkat. Biztos visszatérünk.
ZeitlerCsaládi utazás2018-04-29 18:49:55
Minden rendben volt.
Ruskó CsabaBarátokkal utazás2018-04-27 13:11:56
Nagyon jól éreztük magunkat, a szálloda tiszta, barátságos munkatársakkal.az ellátás is nagyon jó volt, kiváló és finom ételekkel, udvarias kiszolgálással.Kellemes pihenést jelentett 6 éjszakát töltöttünk ott. Köszönjük
Zelenák családCsaládi utazás2018-04-24 19:35:17
Ez a szálloda lett a kedvencünk. Bízom benne, hogy az árak nem emelkednek meg jelentősen, mert akkor váltanunk kell.
BellaCsaládi utazás2018-04-24 11:50:28
gyermekekkel (unokákkal) ideális pihenési lehetőség, kicsiknek és nagyoknak is - egyrészt maga a wellness részleg nagyon jó, másrészt a mókaland - még animátor nélkül is - rengeteg társasjáték, lego, stb - mindenkinek ajánlani tudom.
Éva (59 éves)Családi utazás2018-04-24 11:21:56
Tökéletes hely! :)
Harmadszor is vissza fogunk térni!
L.T. KittiRomantikus utazás2018-04-23 06:48:29
Tökéletes volt minden! Köszönjük!
ZoltánRomantikus utazás2018-04-23 06:41:07
minden szempontból nagyon jó, családias szálloda
törzsvendég program nagyon hasznos, pihenés céljából
is nagyon jó
Posztós EndrénéCsaládi utazás2018-04-21 16:01:32
Jó hely. A wellness rész nem túl nagy, ezért ha sokan vannak, nem túl ideális. Jó lenne egy kültéri medence is. Az ételek finomak, bár picit sósan főznek. A személyzet kedves.
Körmöczi ÁkosBarátokkal utazás2018-04-21 14:17:59
Évek óta vissza térő vendégek vagyunk,kényelmes és praktikus a szoba,fürdő,étterem,recepció megközelítése.
Wellness rész szuper, gyógymedence része hiányozna ha nem lenne.
Nyirő IstvánCsaládi utazás2018-04-20 22:37:05
Remek ételek, kellemes szoba, tiszta és nagy fedett medence. A babaúszás foglalkozás isteni és csak ajánlani tudom! A recepciós hölgyek kedvetlenek és kioktató stílusúak, sokat rontottak az összbenyomásunkon. (pedig nem vagyunk háklis vendégek, és extra igényeink sincsenek)
A. AnitaCsaládi utazás2018-04-20 12:14:59
Jo volt de lehetett volna jobb is
MartinaCsaládi utazás2018-04-20 11:15:54
Ideális, nyugodt pihenést biztosító Hotel!!!
Gyula&KataCsaládi utazás2018-04-19 22:52:06
A személyzet udvarias és figyelmes.
A wellness részleg kiváló.
Az ellátás bőséges és finom.
SándorRomantikus utazás2018-04-19 15:46:14
Mindennel meg voltunk elégedve.
EnikőCsaládi utazás2018-04-19 11:31:36
Nagyon szuper hely!
Kiss MariannRomantikus utazás2018-04-17 20:35:48
Nagyon kedves kiszolgálás, finom ételek, és a wellness rész is nagyon jó volt.
Ny AndreaCsaládi utazás2018-04-17 13:03:30
Szerettünk itt!
DánielCsaládi utazás2018-04-17 12:57:38
Nagyon jól éreztük magunkat!Ötletes,hogy utazás előtt felhívták a figyelmet a gyógyászati időpontkérésre,amit el is küldtek részünkre.Kedves figyelmesség:TV bekapcsolásakor a névre szóló üdvözlés.Harmadik alkalommal voltunk itt.Öt év után tértünk ismét vissza,amit nem bántunk meg!!
Nyugdíjas házaspárCsaládi utazás2018-04-15 20:43:50
Nagyon élveztük, jól felszerelt a wellnes részeg. Az félpanziós ellátás az eddig kipróbált szállodákhoz viszonyítva kiemelkedő.
Bús AnnaRomantikus utazás2018-04-15 19:09:13
Másodszor voltunk a szálloda vendégei. Meg voltunk elégedve a személyzet kedvességével,a szoba,wellnes tisztaságával. Viszont a reggeli,és vacsora választékán lehetne bővíteni. Az ételek minősége,mennyisége megfelelő. Jövőre is megyünk :).
Fazekas CsabaCsaládi utazás2018-04-14 08:22:28
Jó közlekedés mellett, mégis távol a város zajától kellemes, pihentető napokat lehet eltölteni.
A nem túl nagy, mégis számos szolgáltatást nyújtó wellness részleg tökéletes lehetőséget nyújt a feltöltődésre.
KrisztinaCsaládi utazás2018-04-12 16:36:38
Jó színvonalú a szálloda és a nyújtott szolgáltatás.
Jól éreztük magunkat.
Agonás LajosCsaládi utazás2018-04-12 15:02:23
Igazi kikapcsolódás volt.
HitaBarátokkal utazás2018-04-12 11:22:12
Kiváló játszóház, minőségi játékokkal, igényes felszerelésekkel.
Tiszta és szépen berendezett szálloda.
Kiváló ár/érték arányú!
EperkeCsaládi utazás2018-04-11 14:30:44
Köszönjük Aquarell! Másoknak is ajánljuk...
Kecze IstvánBarátokkal utazás2018-04-11 13:14:57
Nagyon gyerekbarát, kellemes és kedves hely.
ZsuzsaCsaládi utazás2018-04-10 11:08:01
Már több mint 5 éve járunk ide évente többször, a legjobb családbarát szálloda ár érték arányban az országban.
Különösen kiemelném a gyermek foglalkozásokat és a személyzetet, akik végtelen türelemmel és kedvességgel foglalkoznak a gyerekekkel.
ZsoltCsaládi utazás2018-04-09 10:33:10
Szuper szállás, kedves személyzet
SzilviCsaládi utazás2018-04-09 09:52:58
Szép hotel, szuper wellness részleggel és kedves, segítőkész személyzettel. A szálloda programjai változatosak, nagyon jól éreztük magunkat. :-)
RitaCsaládi utazás2018-04-07 16:17:35
Nagyon jo hely mindenkinek ajanlani tudom!
AnitaCsaládi utazás2018-04-07 11:54:30
Nagyon kellemes hotel.
MSzCsaládi utazás2018-04-06 20:40:43
Csak jó élményeink voltak .Tiszta barátságos hely. Gyerekkel érkezőknek nagyon ajánlom.
B. JózsefnéCsaládi utazás2018-04-06 08:42:06
Minden területen KIVALÓ
Szabóné Bokis EdinaCsaládi utazás2018-04-05 12:04:53
Atlagos......
FerenczyBarátokkal utazás2018-04-04 16:14:39
SZÉP TISZTA SZÁLLODA,MEG VOLTUNK ELÉGEDVE,IGAZ HOGY HA VALAHOVA KI AKARTUNK MENNI,AKKOR AUTÓVAL,MERT A KORNYÉKEN NINCS SEMMI.
RÓBERTCsaládi utazás2018-04-04 14:30:48
Kellemes tartózkodás.
4 tagú családCsaládi utazás2018-04-04 13:35:34
Húsvétkor töltöttünk el 4 napot a két unokával a szállodában ! A fürdő ,a svédasztalos reggeli,vacsora kíváló volt.A szobák tágasak ,az ágyak kényelmesek voltak.
A gyerekeknek nagyon tetszettek a programok.
Már több alkalommal voltunk itt , az unokákkal ,és még visszatérünk !!
NagyiCsaládi utazás2018-04-03 20:59:07
Nagyon kényelmes, tiszta a szoba. Az étkezéskor gyors a kiszolgálás. Nagyon finom és sokféle ételből lehetett választani reggelikor és vacsorakor.
Alapi BeátaRomantikus utazás2018-04-03 08:07:36
Nagyszerűen éreztük magunkat, csak ajánlani tudom.
Horváth AnnamáriaCsaládi utazás2018-04-02 22:56:51
Megfelelo volt a szallas bar a wellnesstol illetve a jatszohazrol egesz masra szamitottam
AndrásCsaládi utazás2018-04-01 13:45:51
Remek kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára. Nagycsaládosként szeretjük a gyermekprogramokat, valamint azt a figyelmességet, hogy az éttermi kínálatnál is gondolnak a legkisebbekre. Udvarias, kedves személyzet; nagyon finom ételek/italok; változatos pihenési és felfrissülést adó lehetőségek. Mindenképpen ajánlom! :)
M. Sz. EszterRomantikus utazás2018-04-01 11:31:16
Köszönjük a kellemes kikapcsólódást.
CsabaCsaládi utazás2018-03-28 13:41:10
Rendkívül gyerekbarát hely
PéterCsaládi utazás2018-03-28 11:20:01
Minden nagyon jó volt, tökéletes szálláshely.
janszikaRomantikus utazás2018-03-28 11:16:14
Köszönet a séfnek és kollégáinak a segítségét, az ételallergia kapcsán. De kár, hogy a recepciós nem jelzi a konyha felé az előzetesen jelzett ételallergiát, többszöri kérésre sem!
Kedvesné Dr. Kupai KrisztinaCsaládi utazás2018-03-28 11:13:21
Kellemes környezet, finom ízek és udvarias kiszolgálás.
Pál TamásCsaládi utazás2018-03-28 11:00:42
Bőséges és finom ételválaszték, kedves személyzet. Szép környezetben, ideális kikapcsolódási lehetőség. Külön játszóház üzemel a szállodán belül, gyermekeseknek nagyon praktikus. Pihenni, aktívan kikapcsolódni egyaránt szuper. 5*
VKSzandraCsaládi utazás2018-03-27 22:23:44
A gyermekmedencét hiányoltam, egyébként minden nagyon jo volt!
Tagscherer NikolettCsaládi utazás2018-03-27 19:50:50
Nagyon jol éreztük magunkat
keller ildikoRomantikus utazás2018-03-27 14:09:48
Mindennel meg voltunk elégedve. Mind a wellness, mind a Mókaland játszóház lekötötte kisfiam érdeklődését.
agi78Családi utazás2018-03-27 13:34:25
Sajnálatos, hogy nem volt a szállodában fodrász és kozmetikus. Egyébként minden tekintetben igen elégedettek voltunk. Ősszel vissza fogunk térni
Kégel IldikóCsaládi utazás2018-03-27 12:36:59
Mindig szívesen jövünk, nagyon jó a konyha és a wellness.
Kiss ZsuzsannaCsaládi utazás2018-03-27 04:02:07
Valóban családbarát.
KisgyerekesCsaládi utazás2018-03-26 23:03:16
Nagyon jó benyomást tett a hotel a figyelmes személyzettel, a tisztasággal valamint a rendkívül ízletes vacsorákkal. Ugyan jelenleg nem volt aktuális számunkra, de megfigyeltük a gyermekbarát programok szervezettségét, sokszínüségét melyet bátran merek majd ajánlani unokáim szüleinek!:-)
LászlóÜzleti utazás2018-03-26 13:25:52
Kedves, barátságos, nyugodt
KovácsCsaládi utazás2018-03-26 10:23:54
kiváló minőségű szálloda, udvarias, kedves személyzettel és éttermi dolgozókkal. Színvonalas berendezés a szobákban, mindenhol tisztaság, praktikus kialakítás érzékelhető. Mindenkinek bátran tudjuk ajánlani.
Laszk ÉvaCsaládi utazás2018-03-25 20:27:47
A recepciósaik nagyon kedvesek és segítőkészek, a pincérek is valamennyien, valamint a kezeléseket végző hölgyek és urak is nagyon profik.
Deli-Szabó KatalinRomantikus utazás2018-03-25 19:06:43
Nagyon kellemes élmény volt.
Rajkay FerencCsaládi utazás2018-03-25 10:42:18
Már negyedik alkalommal jártunk a szállodába, nagyon jót pihentünk. Kellemes hétvégét töltöttünk a Hotelben. Az ételek és kiszolgálás is kifogástalan minőségű volt, mint mindig. Biztosan vissza fogunk még térni.
Makó JánosnéRomantikus utazás2018-03-24 21:26:35
Szuper!
PeterCsaládi utazás2018-03-23 14:56:18
Ajánlom minden gyermekes család számára a szállodát.
Jól éreztük magunkat.
EditCsaládi utazás2018-03-23 13:44:11
Mindenkinek ajánlom a szállodát. Nagyon jó a kiszolgálás, finomak és bőségesek az ételek. Ami viszont nekünk a legjobban tetszik a szállodában, az a wellness. Nem a hideg vízben kell dideregni. Még a nagy élménymedencében is kellemes meleg a víz! Számunkra ez nagyon fontos! Éppen ezért visszatérő vendégek vagyunk.
Horváth ZoltánCsaládi utazás2018-03-22 09:08:49
Tiszta, szépen berendezett szobák, kitűnő konyha és wellness részleg.
TinaBarátokkal utazás2018-03-20 21:37:33
Negyedik alkalommal pihentünk a hotelben. Miért járunk vissza? Gyermekbarát hotel szuper játszóházzal, nagyszerű gyermekfelügyelős animátorral, érdekes programokkal.Nagyobb gyerekeknek csocsó, ping-pong, x-box. Wellness részen nagy méretű medencék különböző vízhőmérséklettel, szaunákkal. Kneipp taposó, masszázs. Kitűnő konyha, kedves személyzet. Családoknak egybenyitható szobák teszik lehetővé, hogy együtt lehessenek a szülők a gyerekekkel, de mégis külön.
Még visszatérünk!
Lengyel ÉvaCsaládi utazás2018-03-20 21:22:08
A wellness részleg sokoldalúsága, a barátságos kiszolgálás és a jól felszerelt játszóház miatt térünk vissza már többszörösen!
ALCsaládi utazás2018-03-20 20:28:28
Mindennel meg voltunk elégedve, a játszószoba és a Lego-szoba kiváló! Az ételek is nagyon finomak, bős~ges a választ~k
ZoltánCsaládi utazás2018-03-20 19:53:48
Nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatásokkal,tiszta,kultúrált szoba várt az érkezésem napján.
A személyzet figyelmes,az ételek finomak,a környezet teljesen megfelel a pihenni vágyóknak.
Szívesen ajánlom mindenkinek!
A.Z.Romantikus utazás2018-03-20 16:47:55
20 éves tapasztalatainkat tekintve rengeteg szállodában megfordultunk itthon és külföldön is, ezek alapján ítéltük kiválónak. Ehhez természetesen hozzá kell tenni a maximálisan gyermekbarát környezetet.
Komoróczki TamásCsaládi utazás2018-03-20 13:52:32
Kedves, segítőkész személyzet, nagyon finom és változatos ételek, kellemes wellness részleg!
OGRomantikus utazás2018-03-20 12:56:18
Nagyon szeretünk idejönni. A személyzet kedves, figyelmes. Jók a szolgáltatások.
Bak AnikóCsaládi utazás2018-03-20 12:00:07
Wellness jó, bár a szauna világ lehetne nagyobb. Teltház esetén szűkös. Masszázs kínálat széles körű. Gyerekbarát medencék, finom és változatos éttermi fogások, gyerek sarok és programok.
IldikóCsaládi utazás2018-03-20 11:50:34
Finom etelek, kedves a recepcios es az uszomester, de hideg viz a wellnessben.
HatCsaládi utazás2018-03-20 11:27:30
Nagyon jó volt ott pihenni. Finom ételek és kellemes környezet.
KarolinaCsaládi utazás2018-03-20 11:17:52
Összességében elégedett vagyok
Varga LászlóCsaládi utazás2018-03-19 16:56:54
Pici odafigyeléssel tökéletes lehetne!
GgCsaládi utazás2018-03-19 14:06:58
Kellemes környezetben jól éreztük magunkat.
tkareszBarátokkal utazás2018-03-19 12:41:27
Minden gyermekes családnak ajánlom, még akkor ha vannak akik egyedül nevelik Őket!
Nagyon jól éreztem magam a kislányommal együtt a Hotelben, minden igényünknek maximálisan megfelelt!!
Tarján Tímea és SzofiCsaládi utazás2018-03-18 14:35:48
Kis felújítás itt-ott elkelne. Nagyon jó az étterem, a fürdő, a szoba. Kellemes meglepetés volt! Nagyon ajánlom mindenkinek!
kis családCsaládi utazás2018-03-17 17:26:02
A wellnes (meglepetésemre) nagyon jó volt. Az étterem kíváló!
családCsaládi utazás2018-03-17 17:19:19
Nagyon jól éreztük magunkat
SándorRomantikus utazás2018-03-17 08:47:50
Szuper volt minden, kedves személyzet, ízletes ételek, kellemes wellness.
L.Romantikus utazás2018-03-16 11:15:57
Csúcs szuper szàlloda barátságos tiszta. Kiváló a pihenésre.
Andrea77Családi utazás2018-03-14 12:10:55
A svédasztalos reggeli és a vacsora igen bőséges és változatos, a személyzet nagyon kedves és segítőkész mindenben! A szoba tisztasága kiváló. A superior apartmanban a jakuzzi két személynek kényelmes és tökéletesen ellazít, a szoba erkélye tágas és szuper a tolóajtós megoldással! :) Reméljük, hogy nemsokára visszatérhetünk egy újbóli felüdülésre!
F. Róbert és N. KatalinRomantikus utazás2018-03-13 15:23:33
Nagyon jól éreztük magunkat, az ételek nagyon finomak voltak.
Németh LászlóRomantikus utazás2018-03-13 07:02:53
Kisgyerekkel utaztunk, a szálloda tiszta, rendezett, a személyzet kedves, udvarias. Az ételek finomak voltak.Mindennel elégedettek voltunk, és biztosan jövünk még. Kisgyerekeseknek külön ajánljuk.
Kovács KárolyCsaládi utazás2018-03-11 20:56:08
Kellemes, családias, gyerekbarát, Pesthez közeli gyógyszálló. 9. alkalommal voltunk itt.
Révész istvánCsaládi utazás2018-03-11 12:05:36
Kedves Személyzet, tiszta szobák, csodás gyerekjátszó!
KláriCsaládi utazás2018-03-10 15:05:09
Kisfiammal töltöttem el két napot a szállodában, a wellnes kitűnő, az élménymedence vízhőfoka nagyon kellemes, az ételek finomak. A szoba egyszerű volt, az ágyak kényelmesek, nagyon jót aludtunk rajta, viszont a fürdőszobai zuhanykabinra ráférne egy csere.... a króm fogantyúk le vannak pattogva, nem szép látvány...
HeniCsaládi utazás2018-03-08 20:13:32
Nagyszerű családi kirándulás, bababarát környezet és kiszolgálás.
ZoltánCsaládi utazás2018-03-08 16:06:07
Remek néhány napot töltöttünk a szállodában. Valószínűleg meg fogjuk ismételni, és másnak is jó szívvel ajánljuk.
IBÁCsaládi utazás2018-03-07 21:28:49
...
Bné JuditCsaládi utazás2018-03-06 20:28:48
Összességében jól felszerelt, barátságos szálloda, finom ételekkel, a finn szauna lehetne nagyobb, a befogadóképességhez igazodó.
rbaloghBarátokkal utazás2018-03-06 16:36:46
Szuper volt minden, köszönjük!
Horváth AndrásCsaládi utazás2018-03-06 13:59:26
Köszönjük az élményt!
Békes Istvánné, Ercsi Buzavirag u 1/8.Egyedülálló utazás2018-03-05 18:03:21
Színvonalas kiszolgálás, nagyon jól éreztem magam.
TamásCsaládi utazás2018-03-05 12:07:57
A gyógyászati ellátás kiválló
Mayer43Családi utazás2018-03-05 10:20:00
NAGYON JÓL ÉREZTÜK MAGUNKAT ÉS UNOKÁINKNAK KELLEMES ÉLMÉNYEKET SZEREZTÜNK MIVEL AZ IDEI TÉL LEGHIDEGEBB NAPJAIT OTT TÖLTÖTTÜK ÖNÖKNÉL.
BOGNÁR KÁROLYNÉCsaládi utazás2018-03-05 00:25:10
Mindenkinek ajánljuk
GyulaEgyedülálló utazás2018-03-04 15:25:53
Mi már 5 alkalommal voltunk és még tuti sokszor megyünk. Imádjuk a wellnesst ( tágas , kényelmes és tiszta). Mindig nagyon finomakat eszünk és a szobák tiszták és jól felszereltek.
Sanyi és AnikóRomantikus utazás2018-03-03 18:41:49
Jó ár, kiváló minőség, otthonos és tágas szobák, finom ételek, kellemes wellness részleg, tisztaság, kedves és professszionális alkalmazottak, csendes környezet.
ZoliRomantikus utazás2018-03-03 12:14:57
Erős közepes, a nagy medence vízhőfoka alacsony, és a Jakuzziból a második és harmadik napon áradó klór gáz kellemetlen emlék volt. A három nap két éjszakja, az valójában egy délután, egy nap, és egy délelőtt, szóval másfél nap két éjszaka. A személyzet nagyja kedves.
Imre DezsőCsaládi utazás2018-03-02 18:11:18
Tökéletes volt ismét minden.
Plavecz családCsaládi utazás2018-03-02 10:30:51
Megszokottan jó szinvonal. Ajánljuk másnak is.
Nagy Sándor JánosBarátokkal utazás2018-03-01 16:46:36
Párommal töltöttünk néhány napot a szállodában. Most először jártunk itt, és nagyon kellemesen csalódtunk. Bár a tartózkodásunk nem volt hosszú, mégis valódi élményt kaptunk. Nagyszerű a személyzet, remek a wellness és gyógyászati részleg, valamennyi szolgáltatással meg voltunk elégedve. Biztosan visszatérünk még!
ImolaRomantikus utazás2018-03-01 15:09:44
Nagyon jól éreztük magunkat. A kiemelt időszakon kívül voltunk. A wellness rész színvonalas. Este élőzene volt és nem csak hétvégén.
ÁGICABarátokkal utazás2018-03-01 15:09:18
Családbarát szálloda, gyermekprogramok főszezonon kívül is. Kiváló wellness, kedves, barátságos személyzet.
Gazdag ételválaszték.
Minddnképp ajánlom
ZoltánCsaládi utazás2018-03-01 13:51:28
Nagyon jól éreztük magunkat, a wellness jó, az étel kiváló, külön gratulálok a szakácsnak, és szeretnénk ismételni.
ErzsébetRomantikus utazás2018-03-01 11:44:09
A célnak megfelelt minden .Köszönjük.
RokolyánéCsaládi utazás2018-02-28 07:13:52
A wellness részlegben a nagy medence vízhőfoka legalább a téli időszakban lehetne melegebb néhány fokkal!
Kovács-Molnár KrisztiánCsaládi utazás2018-02-28 02:36:51
Szuper a hely visszajáró vendég vagyok.
Weiss TímeaCsaládi utazás2018-02-26 17:40:11
Kellemes családias szálloda. Gyógy- és wellness szolgáltatások kiválóak
Dudola JózsefCsaládi utazás2018-02-26 14:50:07
Maximálisan elégedettek voltunk az ott eltöltött idő alatt.
Kellemes két éjszakát töltöttünk el Önöknél.
Bauerné Lipták MáriaCsaládi utazás2018-02-26 10:02:06
A hotel tiszta, az ételek és a kiszolgálás jó, a dolgozók aranyosak segítőkészek. A wellness részlegen a gyógymedence vize nem volt megfelelő. Szerintünk minden nap cserélni kellene a vizet, főleg hogy nem vízforgatós. Ez a 3 nap alatt csak egyszer történt meg. A többi rendben.
Egyébként a véleményünk jó, kellemes volt a 3 nap amit ott töltöttünk!
Kovács MiklósCsaládi utazás2018-02-25 21:18:54
Az élménymedence, szauna és gyógyvíz fantasztikus volt. A félpanziós ellátás is jó volt, az ételek finomak voltak és bőséges volt a kínálat.
SipiCsaládi utazás2018-02-25 08:30:04
A szoba kényelmes, tágas. Az ételek finomak, széles a választék mind a reggelinél, mind a vacsoránál. A wellness részleg minden igényt kielégít.
AnnaCsaládi utazás2018-02-24 15:11:57
Nagyon elégedettek voltunk mind a környzettel, mind a nyújtott szolgáltatásokkal. Ajánlani tudom mindenkinek.
Naszvadi CsabaRomantikus utazás2018-02-24 14:26:31
Nagyon jó szálloda, kevés problémával, sok jó tapasztalattal.
ZsuzsaCsaládi utazás2018-02-24 12:17:03
Jól éreztük magunkat. Minden ismerősömnek merem ajánlani!
Kovács és NéCsaládi utazás2018-02-23 20:36:13
A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. A weboldal további használatával elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató Rendben